Καλό θα ήταν να μάθεις και για την ποιότητα των συγκεκριμένων σκευασμάτων γιατί αν δεν απορροφιούνται απότ ον οργανισμό και είναι σαν να μην τα δίνεις τότε είναι πανάκριβα.Εγώ μόλις πήρα τα 900 χάπια 50-55 Ευρώ.
Καλό θα ήταν να μάθεις και για την ποιότητα των συγκεκριμένων σκευασμάτων γιατί αν δεν απορροφιούνται απότ ον οργανισμό και είναι σαν να μην τα δίνεις τότε είναι πανάκριβα.Εγώ μόλις πήρα τα 900 χάπια 50-55 Ευρώ.
Τα εχω παει στον γιατρο και τα εχει δει, τι περιεχει σαν συστατικα και μου ειπε να δινω 2 ημερησιως και μετα απο ενα μηνα να δινω ενα.Τέλεια! Σήμερα εχουμε ραντεβού με τον ορθοπεδικό θα τον ρωτήσω για τις συγκεκριμένες γιατί έχω ακούσει ότι παίζει ρόλο η ποιότητα τους στην απορρόφηση και ανάλογα θα πράξω![]()
Κι εγώ είδα το σάιτ ειρήνη και μου φάνηκαν πειστικά όσα έλεγε αλλά επειδή κι εγώδεν τα δίνω προληπτικά αλλά είναι απαραίτητα για τον έλβις θα πάρω και το οκέυ απο τον γιατρό.Τα εχω παει στον γιατρο και τα εχει δει, τι περιεχει σαν συστατικα και μου ειπε να δινω 2 ημερησιως και μετα απο ενα μηνα να δινω ενα.
Παρολαυτα βλεπω ομως και το Ρουλη που εχει βαρια δυσπλασια να διατηρειται πολυ καλα αλλα δεν του τα κοβω καθολου!
Τωρα δινω και στον Φωντα λογω οστεοαρθριτιδας και δεν ειναι τοσο μαγκωμενος διοτι ποναγε.
Εξαλλου ειναι και φυτικα και οικονομικα και καλα σε σχεση με καποια αλλα κτηνιατρικα που επαιρνα στο παρελθον! ;-)
Μου έχει πει ο εκτροφέας του έλβις ότι ειναι πολύ καλό σκεύασμα. Το έδινα στον έλβις αλλά επειδή τότε δεν είχε κάποιο πρόβλημα, πόνους κλπ, δεν μπορώ να σου πω ότι είναι καλό ή κακό. Πάντως μου το είχαν συστήσει και εμένα.το canhydrox gag το εχει δοκιμασει κανεις στο σκυλο του;View attachment 34800
το canhydrox gag εχει 120 ταμπλετεςΕγώ μέχρι πριν λίγες μέρες έδινα στον Ιβάν τα εξής χάπια
View attachment 34801
αλλά ήταν μόνο 30-40 κάψουλες και κοστίζαν 18 ευρώ και έπρεπε να δίνω 3 κάψουλες την ημέρα στον Ιβάν για τα κιλά του. Έτσι δεν τις ξανα πήρα. Μετά ο κτηνίατρος μας έδωσε χάπια για τον πόνο μόνο και έτσι τώρα έψαξα και τα 2 παραπάνω που βρήκα ήταν σχετικά καλά και απο αγοραστες που διάβασα σχόλια που δίνανε και σε σκυλιά τους είχανε καλά αποτελέσματα άρα θα δοκιμάσω και βλέποντας και κάνοντας
Αυτές δίνω κι εγώ αλλά για large breed.Εγω της ξεκίνησα αυτές με εντολή κτηνιατρου![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Σήμερα μας διαγνώστηκε διαχωριστική οστεοχονδρίτιδα της τροχιλίας του βραχιόνιου οστού και τα ξεκινήσαμε ελπίζω να κάνουν δουλειά...![]()
Το μάτι της μάνας τελικά ε; Έλεγες για τα μπροστινά της ποδαράκια και εγώ δεν έβλεπα κανένα θέμα. Περαστικά να είναι και μην στεναχωριέσαι, όλα έχουν τα θεματάκια τους.Επειδή αναπτύχθηκε απότομα η μικρή,δεν αναπτύχθηκε πλήρως ο χόνδρος στους αγκώνες με αποτέλεσμα να στραβώνει ελαφρώς τα μπροστινά ποδαράκια και να πονάει αν την πιέσεις!Ευτυχώς δεν είναι κάτι το πολύ σοβαρό αν αντιμετωπιστεί έγκαιρα με χονδροιτίνες και γλυκοζαμίνες και με προσοχή στην κούραση,πλακάκια κλπ
150+150=300 κάψουλες για να σηκώσει τα αυτιά του σε 3 μηνών κουτάβι?:eyecrazy::eyecrazy::eyecrazy:παιδια θα ηθελα τη βοηθεια σας. ο κτηνιατρος μου εδωσε δυο σκευασματα της εταιριας pethealth vitamin tabs 150 καψουλες και calciumtabs αλλες 150 καψουλες γιανα το βοηθησει να σηκωσει τα αυτακια του(ασχετο απο οτι διαβασα μετα) μου ειπε να του δινω μια ταμπλετα απο το καθενα τη μερα επειδη δεν μου αρεσε ο τροπος που μου πουλησε ο κτηνιατρος του εχω δωσει ελαχιστα. το κουταβι μου ειναι τριων μηνων 15 κιλα(γερμανικος ποιμενικος) δεν εχει διαγνωστει κανενα προβλημα να του τα δινω?