Glucosamine & Chondroitin

eri_87

Member
25 Μαϊου 2012
5
0
Διάβασα όλες τις σελίδες κ όσα γράψατε και ήρθα με ερωτήσεις... Έψαξα πάρα πολύ στο νετ μέχρι που βρήκα ένα υγρό σκεύασμα που μοιάζει με το flexicose. Είναι αυτό εδώ GMC2 Glucosamine Chondroitin MSM Liquid . Δε ξέρω όμως κατα πόσο είναι ασφαλές για το σκύλο μου, επειδή έχει κ διάφορα άλλα συστατικά. Τί λέτε;
Αλλιώς σκεφτόμουν κάτι απλό, τύπου LAMBERTS GLUCOSAMINE & CHONDROITIN COMPLEX 120TABS ή Γλουκοσαμίνη & Χονδροιτίνη ταμπλέτες - Συμπληρώματα διατροφής σκύλου γάτας | Artemis Pet Food
Θα με βοηθούσατε επίσης αν είχατε κάτι συγκεκριμένο να μου προτείνετε (ακόμα κι από εξωτερικό) αλλά να είναι δοκιμασμένο στο θέμα αποστολής σε Ελλάδα, γιατί δεν έχω ξαναπαραγγείλει από εξωτερικό κ δεν ξέρω τί γίνεται..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Αναλογως ποσα θες να διαθεσεις. . .
Το τελευταιο σκευασμα που εβαλες της dorwest δηλαδη το δινω αρκετα χρονια
και ειμαι πολυ ευχαριστημενη ομως δεν το παιρνω απο Ελλαδα αλλα απο Αγγλια
(www.dorwest.co.uk) μιας που θελω την μεγαλυτερη συσκευασια των 400 χαπιων
και σαφεστατα μου ερχεται φθηνοτερο απ'οτι να το παραγγειλω απο εδω.

eri_87

Member
25 Μαϊου 2012
5
0
Eirini-Fontas δεν υπάρχει η δυνατότητα για τη διάθεση πολλών χρημάτων, και αυτή μου η κίνηση είναι αναγκαστική, είμαστε 13χρονών με αρθρίτιδα σε αρχικά στάδια... Σκεφτόμουν τα υγρά σκευάσματα από αυτά που έγραψα παραπάνω αλλά επειδή θα ήταν δύσκολο να τα δίνω, επλεξα ταμπλέτες. Τελικά παρήγγειλα ένα άλλο από Ελλάδα, ό,τι καλύτερο μπόρεσα να βρω σε σχέση συστατικών-τιμής. Αυτό εδώ Jointace Chondroitin Glucosamine 30 ταμπλέτες (Vitabiotics) 30 ταμπλέτες στα 16Ε.
Είναι 33κιλά η σκυλίτσα. Κι εδώ έχω μια άλλη απορία, για άνθρωπο γράφει 2χάπια μαζί καθε μέρα. Βγαίνει το ένα χάπι 500μγ γλυκοζαμίνης κ 200μγ χονδροϊτονίνης. Άρα εγώ να δώσω τη μισή δόση για άνθρωπο (δηλ ένα χάπι) ή σύμφωνα με το σκυλίσιο synoquin που είχαμε κ τα συστατικά (δηλ στην αρχή 2χάπια κ μετά να το κάνω 1 τη μέρα); Προς τη δεύτερη επιλογή κλίνω...

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Δεν μπορω να σε συμβουλεψω για ενα σκευασμα το οποιο δεν εχω χρησιμοποιησει.
Αλλα μου φαινεται καλη δοσολογια να ξεκινησεις απο 2 και μετα να το ριξεις σε ενα.
Της dorwest δινω σε σκυλο 40 κιλων με δυσπλασια δυο καθημερινα για πολλα χρονια και παει πολυ καλα. Να φανταστεις τα 100 εχουν περιπου 20 ευρω απο Αγγλια. και στο Φωντα ο οποιος λογο ηλικιας εχει και αυτος αρθριτιδα του δινω 1,5 καθημερινα. Και ετσι μου βγαινει πιο οικονομικα απο το να παρω καποιο αλλο με λιγοτερα χαπια μεσα.

Οι 30 ταμπλετες που πηρες αν δινεις 2 την ημερα σε 15 μερες θα πρεπει να ξαναγορασεις. Αρα μιλαμε για 32 ευρω το μηνα αρχικα. Σκεψου λοιπον και της dorwest! τα 100 χαπια θα σε κρατησουν τουλαχισοτν 50 ημερες. και πανω απ'ολα ειναι φυτικα και δεν υπαρχει προβλημα αν ο σκυλος παιρνει και καποια αλλη θεραπεια!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Eirini-Fontas δεν υπάρχει η δυνατότητα για τη διάθεση πολλών χρημάτων, και αυτή μου η κίνηση είναι αναγκαστική, είμαστε 13χρονών με αρθρίτιδα σε αρχικά στάδια... Σκεφτόμουν τα υγρά σκευάσματα από αυτά που έγραψα παραπάνω αλλά επειδή θα ήταν δύσκολο να τα δίνω, επλεξα ταμπλέτες. Τελικά παρήγγειλα ένα άλλο από Ελλάδα, ό,τι καλύτερο μπόρεσα να βρω σε σχέση συστατικών-τιμής. Αυτό εδώ Jointace Chondroitin Glucosamine 30 ταμπλέτες (Vitabiotics) 30 ταμπλέτες στα 16Ε.
Είναι 33κιλά η σκυλίτσα. Κι εδώ έχω μια άλλη απορία, για άνθρωπο γράφει 2χάπια μαζί καθε μέρα. Βγαίνει το ένα χάπι 500μγ γλυκοζαμίνης κ 200μγ χονδροϊτονίνης. Άρα εγώ να δώσω τη μισή δόση για άνθρωπο (δηλ ένα χάπι) ή σύμφωνα με το σκυλίσιο synoquin που είχαμε κ τα συστατικά (δηλ στην αρχή 2χάπια κ μετά να το κάνω 1 τη μέρα); Προς τη δεύτερη επιλογή κλίνω...
Δεν γνωρίζω το σκεύασμα και δεν έχω αποψη γι αυτό. Στην ερωτησή σου θα απαντήσω μόνο. Θα δώσεις μισή δόση από ότι για άνθρωπο δηλαδή ένα χάπι και όχι σαν να δίνει synoquin..Λογικά πάρτο...είναι άλλη δοσολογία..

eri_87

Member
25 Μαϊου 2012
5
0
Δεν μπορω να σε συμβουλεψω για ενα σκευασμα το οποιο δεν εχω χρησιμοποιησει.
Αλλα μου φαινεται καλη δοσολογια να ξεκινησεις απο 2 και μετα να το ριξεις σε ενα.
Της dorwest δινω σε σκυλο 40 κιλων με δυσπλασια δυο καθημερινα για πολλα χρονια και παει πολυ καλα. Να φανταστεις τα 100 εχουν περιπου 20 ευρω απο Αγγλια. και στο Φωντα ο οποιος λογο ηλικιας εχει και αυτος αρθριτιδα του δινω 1,5 καθημερινα. Και ετσι μου βγαινει πιο οικονομικα απο το να παρω καποιο αλλο με λιγοτερα χαπια μεσα.

Οι 30 ταμπλετες που πηρες αν δινεις 2 την ημερα σε 15 μερες θα πρεπει να ξαναγορασεις. Αρα μιλαμε για 32 ευρω το μηνα αρχικα. Σκεψου λοιπον και της dorwest! τα 100 χαπια θα σε κρατησουν τουλαχισοτν 50 ημερες. και πανω απ'ολα ειναι φυτικα και δεν υπαρχει προβλημα αν ο σκυλος παιρνει και καποια αλλη θεραπεια!
Ναι τα υπολόγισα... :( Θα σκεφτώ κι αυτό που λες για επόμενη αγορά! Αλλά αν θέλεις θα ήθελα (έστω σε π.μ.) λεπτομέρειες για την αγορά, επειδή είναι από Αγγλία.

eri_87

Member
25 Μαϊου 2012
5
0
Δεν γνωρίζω το σκεύασμα και δεν έχω αποψη γι αυτό. Στην ερωτησή σου θα απαντήσω μόνο. Θα δώσεις μισή δόση από ότι για άνθρωπο δηλαδή ένα χάπι και όχι σαν να δίνει synoquin..Λογικά πάρτο...είναι άλλη δοσολογία..
Μάλλον θα ρωτήσω τον κτηνίατρο δείχντοντας το κουτί για να είμαι σίγουρη. Θα το υπολόγιζα με βάση τις ποσότητες που περιέχει, αλλά επειδή υπάρχουν κι άλλα έκδοχα που προορίζονται για άνθρωπο κι όχι για σκύλο, μπερδεύομαι. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Ειναι πολυ απλη η αγορα αρκει να εχεις πιστωτικη καρτα!
Μπαινεις στο site www.dorwest.com πας στην κατηγορια joints & mobility
Κλικαρεις πανω στα χαπια glucosamine & chondroitin και κατω δεξια κλικαρεις
to buy ειτε τα 100 ειτε τα 200 ειτε τα 400 μετα σε παει σε αλλη σελιδα οπου πατας
το go to check out συμπληρωνεις τα στοιχεια σου με διευθυνση και ονομα και μετα
σου ζηταει την καρτα σου. Τα εξοδα ειναι περιπου στις 8 λιρες την τελευταια φορα
που αγορασα και μεσα σε μια βδομαδα εχουν φτασει!

G.M.Z.K.

Well-Known Member
29 Οκτωβρίου 2010
192
0
Αλεξανδρούπολη, Έβρος
Οδηγίες προς ναυτιλωμένους και σκυλοχτυπημένους (σαν το λόγου μου...)...
Ενιδαφέρεστε να αγοράσετε φαρμακευτικό σκεύασμα μέσω internet και δεν έχετε οδηγία από κτηνίατρο?
Αυτό που μπορείτε να κάνετε με σχεδόν σιγουριά... είναι να δείτε αν είναι εγκεκριμένο από τον FDA (food and drug administration) ή από τον E.M.A (european medicinal agency). Είναι ο αμερικανικός και ο ευρωπαικός αντίστοιχος οργανισμός ελέγχου και αδειοδότησης για τα φάρμακα. Αν είναι εγκεκριμένα από τον ένα ή και από τους δύο μαζί και έχουν περάσει και 5 με 6 χρόνια που έχουν πάρει άδεια κυκλοφορίας τότε δώστε τα σχεδόν άφοβα. Λέω 5 με 6 χρόνια γιατί είναι ο μέσος όρος χρονικά για την ανάκληση επικίνδυνων φαρμάκων. Για τη δοσολογία όμως μην πειραματίζεστε γιατί μία νεφροπάθεια ή μία ηπατοπάθεια είναι σίγουρα πολύ πιο σοβαρές από μία αρθρίτιδα που είναι και φυσική συνέχεια σε μεγάλες ηλικίες.

eri_87

Member
25 Μαϊου 2012
5
0
Ειναι πολυ απλη η αγορα αρκει να εχεις πιστωτικη καρτα!
Μπαινεις στο site www.dorwest.com πας στην κατηγορια joints & mobility
Κλικαρεις πανω στα χαπια glucosamine & chondroitin και κατω δεξια κλικαρεις
to buy ειτε τα 100 ειτε τα 200 ειτε τα 400 μετα σε παει σε αλλη σελιδα οπου πατας
το go to check out συμπληρωνεις τα στοιχεια σου με διευθυνση και ονομα και μετα
σου ζηταει την καρτα σου. Τα εξοδα ειναι περιπου στις 8 λιρες την τελευταια φορα
που αγορασα και μεσα σε μια βδομαδα εχουν φτασει!
Μέσω ταχυδρομείου έρχονται ή με κούριερ; 99% θα είναι η επόμενη επιλογή μου, καθώς είναι και ειδικά για σκύλους. :wink: Ευχαριστώ!