H Σύλβια η γαλλίδα

cookie la francaise

Well-Known Member
8 Ιουλίου 2013
181
33
Και τέλος(νομιζω οτι την ειχα ανεβασει αυτη τη φωτογραφια) οταν είχε ψευδοκύηση και ντάντευε και "θηλαζε" ολα αυτα τα μπουκάλια. Και μια αλοιφη για τη μεση. και το τηλεκοντρολ της τηλεορασης.

Ολα τα λεφτα αυτη η φατσουλα!!!!φουσκωνει απο περιφανεια!!!!!

cookie la francaise

Well-Known Member
8 Ιουλίου 2013
181
33
Τον τελευταιο καιρο δινω barf και κάποιες φορές συμπληρωματικα ξηρά και φαίνεται να έχει διορθωθει κάπως το θέμα. Εχω την εντύπωση όμως οτι το σολωμέλαιο που άρχισα να της δίνω μια εβδομάδα πριν, μα επανέφερε πάλι στο προηγούμενο στάδιο των αερίων...Μάλλον την πειράζει οπότε θα το αφαιρέσω.
Της δινεις barf ε???σκεφτομουν να της ελαττωσω τη ξηρα τροφη κ να της αρχισω μαγειρευτο της δικιας μου, αλλα θελει λιγο ψαξιμο και διαβασμα για να πετυχεις τις αναλογιες...το barf μου φαινεται πολυ δυσκολο...πως το κανεις???διαβασες καποιο αρθρο???

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Ολα τα λεφτα αυτη η φατσουλα!!!!φουσκωνει απο περιφανεια!!!!!
Αφου ειναι μια πολύτεκνη μαμα!:D
Barf κανω εδω και 2 μηνες, τον τελευταιο μηνα δινω καθημερινα μονο...Δεν ειμαι και μαστερ ακομα όπως καταλαβαίνεις αλλα διαβάζω πολύ και φαινεται να καθεται καλα στον σκύλο και βλεπω και βελτιωση μερα με τη μερα. Μεσα στο φόρουμ έχει πολύ υλικό για barf που μπορεις να διαβάσεις, αλλα και εκτος φορουμ θα βρεις πληροφορίες.

cookie la francaise

Well-Known Member
8 Ιουλίου 2013
181
33
Αφου ειναι μια πολύτεκνη μαμα!:D
Barf κανω εδω και 2 μηνες, τον τελευταιο μηνα δινω καθημερινα μονο...Δεν ειμαι και μαστερ ακομα όπως καταλαβαίνεις αλλα διαβάζω πολύ και φαινεται να καθεται καλα στον σκύλο και βλεπω και βελτιωση μερα με τη μερα. Μεσα στο φόρουμ έχει πολύ υλικό για barf που μπορεις να διαβάσεις, αλλα και εκτος φορουμ θα βρεις πληροφορίες.
Θα διαβασω τα ποστ σχετικα με barf...αν κ μου φαινεται ολοκληρη επιστιμη...κ το ωμο βρε παιδι μου λιγο συχαμερο μου φαινεται...δε μπορει να κολλησει καμια αρρωστια απο τα ωμα???(καλα μπορει να λεω κ βλακειες...)

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Λοιπον εδω θα βρεις απάντηση σε όλες τις απορίες σου :
http://www.dogforum.gr/v3/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE.%CE%AC%CF%83%CE%BA%CE%B7%CF%83%CE%B7-16/barf.-.%CF%84%CE%B9.%CF%84%CE%B1%CF%8A%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5.%CE%BA%CE%B1%CE%B9.%CF%84%CE%B9.%CF%8C%CF%87%CE%B9-313/
http://www.dogforum.gr/v3/διατροφή.άσκηση-16/barf.συνοπτικά.για.αρχάριους-18966/
και εγω δισταζα, αλλα αξίζει να το δοκιμάσεις ,και δεν κοστίζει και πολλα, γιατι τα σκυλια μας δεν τρώνε πολυ.
καλο κουράγιο στο διάβασμα!

catkal

Well-Known Member
20 Μαρτίου 2012
45
1
Όντως κούκλα η μπουμπού ( και γεροδεμένη ε;) να τη χαίρεστε,α να σας ζήσει και τα προβλήματα μακριά!

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Όντως κούκλα η μπουμπού ( και γεροδεμένη ε;) να τη χαίρεστε,α να σας ζήσει και τα προβλήματα μακριά!
Ευχαριστω catkal, δεν ειναι γεροδεμένη ειναι απλά βαρυκόκκαλη !:mrgreen::cuniaoo:
Τα προβλήματα μακριά, αυτο ευχόμαστε όλοι!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.836
8.036
Τα γαλλικά είναι μυώδη σκυλάκια. Καθόλου τσουπωτή δεν την βρίσκω. Έχει πολύ εκφραστικό πρόσωπο!

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Mπαρφ ε? Σας ζηλευω!

Κουκλα η μικρη, η φωτο με τα μπουκαλια απαικτη!!

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλέ εγώ γιατί δε έχω γράψει στο θέμα αυτό???
Κούκλα η μικρή σου και με φοβερές εκφράσεις...έχει ωραία χρώματα:)

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Τα γαλλικά είναι μυώδη σκυλάκια. Καθόλου τσουπωτή δεν την βρίσκω. Έχει πολύ εκφραστικό πρόσωπο!
Ευχαριστουμε!Tωρα που έχω και εγω παραπάνω χρόνο τρέχει περισσότερο, και εχει φτιάξει κορμί. Οταν την γνώρισα ,ένας χλαβας ήταν.
Mπαρφ ε? Σας ζηλευω!

Κουκλα η μικρη, η φωτο με τα μπουκαλια απαικτη!!
Ημουν διστακτική, ειναι η αληθεια αλλα εν τελει αξιζει. Μου παιρνει λιγο παραπάνω χρονο να την ετοιμάσω, και να βρω τα υλικα, αλλα το αξίζει :)
Καλέ εγώ γιατί δε έχω γράψει στο θέμα αυτό???
Κούκλα η μικρή σου και με φοβερές εκφράσεις...έχει ωραία χρώματα:)
Ευχαριστω πολύ φανη!Το χουν τα γαλλάκια αυτο το εκφραστικο...Ο τίτλος του θεματος ειναι καπως κιτς και ψωνισμένος ομολογώ..δικαιολογημένα δεν ασχοληθηκες!:p

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Εγω που δεν ειμαι καθολου διστακτικη ουτε ψυγειο εχω, ουτε και καταψυκτης χωραει εδω :p Για μενα δεν υπαρχει καλυτερο ειδος τροφης!

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Λοιπον εδω και ενα μηνα εχουμε στειρωθει, ολα πηγαν μια χαρα, αλλα εχω εντοπισει οτι εμφανισε μια καινουρια συνηθεια...
Σημαδευει παντου και συνεχεια! Σε μια δεκαλεπτη βόλτα ειναι ικανη να συμμαδεψει και δεκα φορες...Αυτο δεν το ξεκινησε μετα τη στειρωση, εχει κανενα διμηνο που το εχω παρατηρήσει. Παντα σημμαδευε, αλλα οχι σε τόσο συχνο βαθμο! Καμια ιδέα για τι μπορει να το κάνει?

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Μαρεκο δεν την αφηνω, γιατι προτιμαει να συμμαδευει πανω σε πατακια εξωπορτας :confused:

Την αιτια δεν γνωριζω..