H Σύλβια η γαλλίδα




d-friend

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2014
905
2.550
42
Αθήνα, Παγκράτι
Φυσικά πρέπει να υπολογίσει κανείς τις ανάγκες ενός πλάσματος, και σε καμία περίπτωση δε θα είχε νόημα η συμβίωση με ένα καταπιεσμένο και στερημένο, δυστυχισμένο πλασματάκι. Η Σύλβια, όμως, απέχει χιλιόμετρα από κάτι τέτοιο. Δε νομίζω ότι αισθάνεται τον πόνο που εσύ υποθέτεις επειδή η μόνιμη συντροφιά της είναι ανθρώπινη - γατίσια κι όχι σκυλίσια, ούτε και στέρηση ή καταπίεση. Πως μπορεί εξάλλου να της λείπει κάτι που δε γνωρίζει καν πως είναι, και αναφέρομαι στα αδελφά σκυλιά. Στον κόσμο που έχει μεγαλώσει, ούτε καν φαντάζεται, ότι κάποια σκυλάκια συμβιώνουν με αδέρφια, για να το ζηλέψει. Είμαι βέβαιος ότι μια χαρά γουστάρει και με την πάρτη σου..

Που θέλω να καταλήξω.. ΟΚ.. αν ικανοποιεί εσένα προσωπικά η ιδέα ενός δεύτερου σκύλου, και θεωρείς ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις χωρίς αγανάκτηση στο επιπλέον φορτίο, προχώρησε, αλλά να έχεις συνείδηση, ότι αυτό θα το κάνεις πρωτίστως για εσένα και δευτερευόντως για εκείνη. Σε κάθε περίπτωση υποθέτω, ότι εκείνη είναι ικανοποιημένη. Νομίζω, ότι θα έπρεπε να παίρνουμε ένα σκύλο για να είμαστε εμείς καλύτερα, και πάντα με σεβασμό για το σκύλο, αλλά αν φτάσουμε στο σημείο να βάζουμε τις υποτιθέμενες από εμάς πλασματικές του ανάγκες πάνω από τις δικές μας, το πράγμα ξεφεύγει.

Εννοώ, ότι δε χρειάζεται να αισθάνεσαι στο παρόν ενοχές ή μελλοντικά καταπίεση για κάτι που νομίζεις απλά, ότι χρειάζεται το σκυλάκι σου. Το σκυλάκι χρειάζεται κυρίως το αφεντικό του, και αυτό το έχει. Ένα αφεντικό που να το εμπνέει, χωρίς ενοχές, και χωρίς αυτοκαταπίεση, που μόνο ανασφάλεια θα του προκαλούσαν. Ακόμα κι αν αυτή η καταπίεση είναι για ένα, από εσένα υποτιθέμενο, αγαθό που προς το παρόν θεωρείς ότι του στερείς. Την απαραίτητη κοινωνικοποίηση με άλλα σκυλιά δεν του την έχεις στερήσει.

Εξάλλου, ποιος θα θεωρούσε σωστή την κίνηση ενός ζευγαριού, να φέρει ένα δεύτερο παιδί στον κόσμο με γνώμονα τις ενοχές τους και την κάλυψη της ανάγκης για παρέα του πρώτου παιδιού. Αυτό θα έπρεπε να είναι μια υπεύθυνη και ώριμη απόφαση καθαρά των γονιών, ανάλογα τις δυνάμεις και τα γούστα τους. Το πρωτότοκο θα συμμορφωθεί θέλει δε θέλει στην απόφαση της ηγεσία της οικογένειας, και μόνο έτσι θα καλυφθεί η θεμελιακή του ανάγκη για ασφάλεια. Και επιπλέον, το σκυλάκι δε θα πάει καν στο σχολείο να ζηλέψει και να επιστρέψει στο σπίτι απαιτώντας, επειδή θα του πούνε τα άλλα για το πόσο ωραία περνάνε με τα αδερφάκια τους.
 
Last edited:




συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
@d-friend, ουτε γατισια συντροφια έχει, η μικρή έχει φυγει εδω και πολύ καιρο. Καποια στιγμη θα υπαρχει και δευτερος σκύλος, για μενα εννοειται πρωτίστως και τελευταια για τη Συλβια, προς το παρον απλα χαιρομαι που εχω την δυναμη να αντιστεκομαι σε αυτο :)
 
  • Like
Reactions: Orilis and d-friend


HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
εε όχι και τρίτη ηλικία..μεσήλιξ στην χειρότερη. Μια κουκλίτσα είναι :D Να της πάρεις καπελάκι και γυαλιά ηλίου, να μην την ενοχλεί η αντηλιά :p
 


συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
η Συλβια καταπιε ενα ολοκληρο βερικοκο που επεσε απο το δεντρο στην αυλη. Αμασητο το κατεβασε. Αυτο δεν ειναι σκυλί, φαγανα ειναι...

Να ανησυνησω πολύ ή λίγο για το κουκουτσι?
 


M_and_M

Well-Known Member
10 Μαρτίου 2014
232
501
Athens
χαχαχα το κάνει κι εμένα αυτό με τα κορόμηλα! σαν μάννα εξ ουρανού θα το 'δε το κορίτσι, σου λέει βρέχει φρούτα, ας ορμήσω!
το κουκούτσι μάλλον αύριο ή μεθαύριο θα το βρείτε, ρίχτε και καμιά ματιά μήπως δείχνει ότι δυσκολεύεται για Νο2 (που δε νομίζω)
 


FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.000
1.506
Athens
www.frenchieworld.de.vu
η Συλβια καταπιε ενα ολοκληρο βερικοκο που επεσε απο το δεντρο στην αυλη. Αμασητο το κατεβασε. Αυτο δεν ειναι σκυλί, φαγανα ειναι...

Να ανησυνησω πολύ ή λίγο για το κουκουτσι?
Να εχεις το νου σου παντος!!
Εγω ξερω δυο σκυλια που επαθαν ιλεο απο κουκουτσια απο ροδακινο. Σιγουρα ειναι σαφος μεγαλητερο- και μαλλον θα το βγαλει εντος τον επομενον ημερων- αλλα παντος να εισαι αλερτ.
 










συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
CAM01343[1].jpg
Αυτο το μαλλιαρο διπλα μου δεν μου αρεσει καθολου...
CAM00917[1].jpg
ουτε και αυτο που μυριζει παραξενα...αυτο τουλαχιστον δεν τρωει το φαι μου και το ανεχομαι
CAM01360[1].jpg
θα παρει και το κρεβάτι μου το μαλλιαρο??
CAM01362[1].jpg
Ας το παιξω αδιαφορη μήπως με βαρεθει και ξεκολλησει απο πάνω μου.
CAM01370[1].jpg
Δεν ειχα καμια επιτυχία...
CAM01385[1].jpg
οπότε και ανέβηκα στο κρεβάτι της μαμάς..
CAM01382[1].jpg
Και βεβαια χρησιμοποιώ όλη τη γοητεία μου για να μην με ξαναστείλει κάτω στον μαλλιαρό βελζεβουλ.
 












Στατιστικά Forum

Θέματα
33.117
Μηνύματα
895.869
Μέλη
19.929
Νεότερο μέλος
mariamaraki