Ναι το παρατήρησα (κι εμένα ρεζίλι ωχουυυυυ)έκανα επεξεργασία
Ναι το παρατήρησα (κι εμένα ρεζίλι ωχουυυυυ)έκανα επεξεργασία
Όχι, όχι, γράψε λάθος!...john ε πως να ξεκινησει τελος παντων?? 7 σελιδες ποστς για να δουμε πως θα ξεκινησει και τωρα λεμε οτι ξεκινησε λαθος??![]()
east εχω λιωσει!!Ποσο με νιωθεις ρε παιδι μουυυυ!!!!
john ε πως να ξεκινησει τελος παντων?? 7 σελιδες ποστς για να δουμε πως θα ξεκινησει και τωρα λεμε οτι ξεκινησε λαθος??![]()
Τοσες μερες τι κανω?? Τα προηγουμενα ποστ τα διαβαζετε ρε παιδια πριν κραξετε?Άς μην ξεκινήσουμε από την αρχή πάλι.
Είναι λάθος σου που έκλεισες το κρέιτ για κανένα τεταρτάκι. Είχαμε γράψει στην αρχή ότι τα πρώτα κλεισίματα της πόρτας θα πρέπει να διαρκούν 2-3 λεπτάκια. Αν το είχε κάνει έτσι θα είχες αποφύγει το φρικάρισμα στο 5λεπτο και θα της είχες ανοίξει όσο ακόμη ήταν ήρεμη και χαρούμενη. Και θα είχες δημιουργήσει μία καλή εμπειρία για αυτήν και το κρέιτ. Και ζήσαμε καλά και εσεις χειρότερα γιατί δεν το έκανες σωστά. Περίμενε τώρα να ηρεμήσει, άνοιξε της και από δω και πέρα ξεκίνησε αργά με λίγο διάστημα στην αρχή. Και με υπομονή.
Δεν σε κράζουμε σου απαντάμε με καλή διάθεση και συμβουλές. Εσύ από την άλλη αντιδράς με ιδιαίτερα έντονο ύφος και δοκιμάζεις την υπομονή μας. Πάντως να είσαι σίγουρη ότι όταν θα σε κράξουμε θα καταλάβεις τη διαφορά.Τοσες μερες τι κανω?? Τα προηγουμενα ποστ τα διαβαζετε ρε παιδια πριν κραξετε?
Aν γινόταν πιο αργά ασφαλώς και θα υπήρχε άλλη αντίδραση. Σε οποιοδήποτε σκύλο. Όσο κακομαθήμενος και αν είναι. Εδώ έμαθε σκύλος ενήλικος το κρέιτ μαθημένος να είναι ελεύθερος .@l.Kyveli
Πραγματικα πιστευεις οτι κι ολο το 2015 να σπαταλαγαμε σε σταδιακη μεταβαση ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΥΛΟ θα ειχε αλλη αντιδραση οταν ενιωθε ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ φορα στην ζωη του περιορισμενος;
αυτο ειναι η αρχη μια δευτερης ασχολιας με σκοπο η απλα ετυχε;Για να θέσω παράδειγμα, εγώ τον σκύλο μου και κάποια σκυλιά ακόμα τα δούλεψα με εντολές με ή χωρίς crate!
Δεν παλεύεσαι!!! Κλαίω λέμε!!!Μπορεις να δοκιμασεις τον πρωτο τροπο (εσυ κανεις την χαρωπη νοικοκυρα, οχι εγωκ το 2016 πριν παθεις εγκεφαλικο κ την πεταξεις στο λιμανι μαζι με το κρειτ να κανεις αυτο που σου ειπα παραπανω.