Διαβασα ολο το θεμα. Ουφ χαρα στο κουραγιο σου τοσο καιρο..
Τελικα τι εγινε με τη τσουγδω??
Την αφησες τελικα μονη της? Γυρισες? Ζει?
Τελικα τι εγινε με τη τσουγδω??
Την αφησες τελικα μονη της? Γυρισες? Ζει?
και άμα το σκυλί βρει ερέθισμα και τρέξει???gkelly εδω που μενω ειμαστε εξοχη ρε συ,ειναι πολυ ησυχα και ειναι σημειο βολτας για ολα τα σκυλια της γειτονιας. Παντα βεβαια εχω standby το λουρι σε περιπτωση που πετυχω καποιον αλλον να πηγαινει κι αυτος βολτα το σκυλο του (οχι οτι θα του κανει κατι, απλα δεν ξερω πως μπορει να αντιδρασει το αλλο σκυλι αν πλησιασει η δικια μου),ή για οποιαδηποτε αλλη περιπτωση χρειαστει.
ξαναπέστα αυτά όταν το σκυλί φάει καμιά φόλα, και θυμίσου να έρθεις να κράξεις όπως κάνεις τώρα απλά επειδή δε σου αρέσουν αυτά που ακούς.Καλα μην τρελαινομαστε! Δεν βγαζω βολτα κανενα θηριο που θα ειμαι κι ο κινδυνος της γειτονιας!
Εγω αυτο που ξερω κι απο το εξωτερικο τα σκυλια ελευθερα βγαινουν βολτα στα παρκα και ολα μαζι μια χαρα επιβιωνουν και περνανε ζαχαρη -εφοσον ειναι σε θεση να το κανουν βεβαια. Ασχετα αν εδω στο Ελλαδισταν ειμαστε ζωοφοβικοι βλαχοι και κολλημενα μυαλα.
Παρανομα και @@! Παρανομο ειναι να μην μαζευεις και την κουραδα του σκυλου σου αλλα δεν βλεπω να χαμπαριαζουνε! Παρανομο ειναι να βαζουν τα σκυλια τους να γεννοβολουν και να τα πουλανε απο δω κι απο κει, αλλα παλι δεν βλεπω να χαμπαριαζουνε! Παρανομο ειναι να παιρνεις εναν σκυλο και να τον μαντρωνεις σε μια ταρατσα κι ενα μπαλκονι, ΑΥΤΟ κι αν δεν χαμπαριαζουνε! Η λιστα ατελειωτη αμα λαχει. Ας αρχισουμε μαυτους λοιπον κι αν ενοχλω εγω που βγαζω το γαλλικο free βολτα ας μου κανουν καταγγελεια.
Peace.