HELP!ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΜΗΝ!

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Διαβασα ολο το θεμα. Ουφ χαρα στο κουραγιο σου τοσο καιρο..
Τελικα τι εγινε με τη τσουγδω??
Την αφησες τελικα μονη της? Γυρισες? Ζει? :p

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
34
Zografou, Greece
Καλησπέρα! Μιας που απ'ότι είδα συζητάτε το θέμα του crate..
Ας κάνω κι εγώ μια ερώτηση!
Προσπαθώ να εκπαιδεύσω σε πάρκο κουτάβι 6-7 εβδομάδων.
Το πρόβλημα είναι ότι αν και γενικά είναι πολύ ήσυχο και πάει και μπαίνει και μόνο του μερικές φορές, μόλις καταλάβει ότι είναι "εγκλωβισμένο" γίνεται ο κακός χαμός..
Κλαίει γαβγίζει ουρλιάζει κοπανάει πάνω στα κάγκελα δε σταματάει με τίποτα!
Απ'ότι διαβάζω πρέπει να αδιαφορώ μέχρι να σταματήσει αλλά σκέφτομαι...
Παίζει να πάθει τίποτα? Ρωτάω γιατί είναι πολύ μικρούλι και κάπως "αδύναμο".

mousouda

Well-Known Member
12 Αυγούστου 2011
112
39
14
Skilospito Ave.
Λοιποον για να κανουμε ενα update της καταστασης!
Ολες αυτες της μερες εφαρμωσα το σχεδιο @east49 :p
Την αφηνα μεσα στο κλουβι και εφευγα για λιγο στην αρχη και μετα κανονικα. Εκανε πανικο αλλα οταν γυριζα ηταν αραχτη,οχι αλαφιασμενη και δεν εκανε γκρινιες να βγει.Οταν μετα απο λιγη ωρα της ανοιγα την πορτα να βγει,κυρια, δεν κουνιοταν περιμενε το παρασυνθημα για να ξεμπουκαρει.
Εχθες λοιποον,την αφησα μες στο κλουβι να βγω να κανω κατι δουλειες που ειχα.Το κλουβι εχει 2 'συρτες' και τον πανω συρτη τον εδεσα με εναν σπαγγο για εξτρα ασφαλεια γιατι μπορει να καθηστερουσα και ποτε δεν ξερεις ,σκεφτηκα..!
Οντως λοιπον χρειαστηκε να καθηστερησω να γυρισω σπιτι (καλα μην φανταστειτε πολλες ωρες,λεμε τωρα!) Και οταν γυρισα.. με υποδεχτηκε στην πορτα η κοκονα!!!!
Παω να δω το κλουβι..κλειστο,με τον σπαγγο στη θεση του και ανοιγμενος ο κατω συρτης αλλα η πορτα εξακολουθουσε να παραμενει κλειστη λογω του πανω συρτη.
Ειχα μεινει να κοιταω μια το κλειστο κλουβι μια τον σκυλο εξω απο το κλουβι! Εγω δεν εχω σκυλο,εχω τον Χουντινι!!!
ΥΓ1.Απο δω και περα σπαγγο και στους 2 συρτες!Κι αν καταφερει παλι να βγει θα την στειλω σε τσιρκο!Χαραμιζεται τετοιο ταλεντο!
ΥΓ2.Ευτυχως δεν ειχε κανει καμια βρωμοδουλεια..(Εγω βεβαια επλυνα ολα τα σεντονια γιατι ειχα αφησει τις πορτες των δωματιων ανοιχτες και μια βολτα πανω στα κρεββατια μπορει και να την εκανε!)
Αυτααα τα νεοτεραα... :barefoot:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
Αν βρήκες τις πόρτες κλειστές με τους σύρτες στην θέση τους, το πιθανότερο να έσπρωξε κάποια κάτω γωνία και να βγήκε. Γίνεται. Μην ρωτήσεις πως.
Τον σπάγγο μπορεί να τον φάει. Δοκίμασε με ορειβατικά κλιπ, που μπαινοβγαίνουν εύκολα. Στις κάτω γωνίες για αρχή και αν καταφέρει πάλι να βγει, θα συνεχίσουμε τις πιο extreme οδηγίες. Μην απογοητευτείς. Για όλα υπάρχει λύση ;)

κλιπ.jpg

• Like
Reactions: mousouda

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Επίσης σκέφτομαι, μήπως δεν σου τα έκανε μαντάρα στο σπίτι γιατί ήταν απασχολημένο το μυαλό της με τη δραπετευση.

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
gkelly εδω που μενω ειμαστε εξοχη ρε συ,ειναι πολυ ησυχα και ειναι σημειο βολτας για ολα τα σκυλια της γειτονιας. Παντα βεβαια εχω standby το λουρι σε περιπτωση που πετυχω καποιον αλλον να πηγαινει κι αυτος βολτα το σκυλο του (οχι οτι θα του κανει κατι, απλα δεν ξερω πως μπορει να αντιδρασει το αλλο σκυλι αν πλησιασει η δικια μου),ή για οποιαδηποτε αλλη περιπτωση χρειαστει.
και άμα το σκυλί βρει ερέθισμα και τρέξει???

εκτός αν κουβαλάς μαζί σου λάσο και έχεις κάνει στην Άγρια Δύση παρέα με τον Λούκυ Λουκ...

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
Καλα μην τρελαινομαστε! Δεν βγαζω βολτα κανενα θηριο που θα ειμαι κι ο κινδυνος της γειτονιας!
Εγω αυτο που ξερω κι απο το εξωτερικο τα σκυλια ελευθερα βγαινουν βολτα στα παρκα και ολα μαζι μια χαρα επιβιωνουν και περνανε ζαχαρη -εφοσον ειναι σε θεση να το κανουν βεβαια. Ασχετα αν εδω στο Ελλαδισταν ειμαστε ζωοφοβικοι βλαχοι και κολλημενα μυαλα.
Παρανομα και @@! Παρανομο ειναι να μην μαζευεις και την κουραδα του σκυλου σου αλλα δεν βλεπω να χαμπαριαζουνε! Παρανομο ειναι να βαζουν τα σκυλια τους να γεννοβολουν και να τα πουλανε απο δω κι απο κει, αλλα παλι δεν βλεπω να χαμπαριαζουνε! Παρανομο ειναι να παιρνεις εναν σκυλο και να τον μαντρωνεις σε μια ταρατσα κι ενα μπαλκονι, ΑΥΤΟ κι αν δεν χαμπαριαζουνε! Η λιστα ατελειωτη αμα λαχει. Ας αρχισουμε μαυτους λοιπον κι αν ενοχλω εγω που βγαζω το γαλλικο free βολτα ας μου κανουν καταγγελεια.
Peace.
ξαναπέστα αυτά όταν το σκυλί φάει καμιά φόλα, και θυμίσου να έρθεις να κράξεις όπως κάνεις τώρα απλά επειδή δε σου αρέσουν αυτά που ακούς.

απ' ότι φαίνεται δεν συμμερίζεσαι καν την ασφάλεια του σκύλου σου, κάτσε και κόλλα στους νόμους (που ναι και αυτούς πρέπει να τους τηρούμε σ'αρέσει δε σ' αρέσει) και χάσε την ουσία... είναι κλασσικό εξ' άλλου εδώ στο Ελλαδιστάν να κοιτάμε το δέντρο και να χάνουμε το δάσος

• Like
Reactions: l.Kyveli and ghelly