HI !!! EXOYME TH MIKA, TΟ ΠΑΠΙΓΙΟΝ ΜΑΣ !

Status
Κλειδωμένο θέμα
24 Αυγούστου 2015
6
23
AΘΗΝΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

- Δεν επιτρέπονται αγγελίες ζευγαρώματος και πώλησης σκύλων από ιδιώτες παρα μόνο από εκτροφείς.

-Δεν επιτρέπονται οι αναγγελίες ζευγαρώματος ή γέννας από μη εκτροφείς καθώς και οι δημοσιεύσεις με την παραπάνω θεματολογία από μη εκτροφείς (για γέννες ή ζευγαρώματα μη εκτροφέων).

Last edited by a moderator:

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

- Δεν επιτρέπονται αγγελίες ζευγαρώματος και πώλησης σκύλων από ιδιώτες παρα μόνο από εκτροφείς.

-Δεν επιτρέπονται οι αναγγελίες ζευγαρώματος ή γέννας από μη εκτροφείς καθώς και οι δημοσιεύσεις με την παραπάνω θεματολογία από μη εκτροφείς (για γέννες ή ζευγαρώματα μη εκτροφέων).
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.264
3.098
αγαπητή @MIKA-PAPILLION
θα ήθελα να διαβάσεις με προσοχή τα παρακάτω άρθα:
''Ο σκύλος ως καταναλωτικό προϊόν''

''Θέλω να ζευγαρώσω το σκυλάκι μου…''
και το νήμα
''γιατι ΔΕΝ ζευγαρώνουμε τους σκυλους μας''
όλη την μερα τον υπολογιστή τον εχω ανοιχτό. ό,τι απορία σου προκύψει γραψε και θα τη λύσουμε.

Πέρα από αυτά οφείλω να σε ενημερώσω οτι για την αναπαραγωγή των σκύλων στην Ελλαδα έχουν θεσπιστεί κάποιοι νόμοι. τους έχεις μήπως ακουστά; αν όχι κανε ενα γκουγκλαρισμα:)

• Like
Reactions: Aslan

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
άσε..... άσε..... που να στα λεω.... έχασες.....
Αυτό το χουνέρι πρέπει να το σταματησετε.... θα με ειδοποιείτε...δεν ξερω με τι, με ταχυδρομικό περιστέρι, με σήματα καπνού....με κάτι!

24 Αυγούστου 2015
6
23
AΘΗΝΑ
Και ο Βαρουφακης το ιδιο λεει,ειμαι σιγουρος :p Πλακα κανω :D

υ.γ. Δεν κανω πλακα τελικα
Οι πλακες μου αρεσουνε οπως και να'ναι.......... ;)

αγαπητή @MIKA-PAPILLION
θα ήθελα να διαβάσεις με προσοχή τα παρακάτω άρθα:
''Ο σκύλος ως καταναλωτικό προϊόν''

''Θέλω να ζευγαρώσω το σκυλάκι μου…''
και το νήμα
''γιατι ΔΕΝ ζευγαρώνουμε τους σκυλους μας''
όλη την μερα τον υπολογιστή τον εχω ανοιχτό. ό,τι απορία σου προκύψει γραψε και θα τη λύσουμε.

Πέρα από αυτά οφείλω να σε ενημερώσω οτι για την αναπαραγωγή των σκύλων στην Ελλαδα έχουν θεσπιστεί κάποιοι νόμοι. τους έχεις μήπως ακουστά; αν όχι κανε ενα γκουγκλαρισμα:)

Ειναι απλα τα πραγματα...... Εχουμε πολυ μεγαλο σπιτι με κυπο... 4 παιδια απο 8 μεχρι 20 χρ. και θα θελαμε να εχουμε αλλα 2 PAPILON για περισσοτερη παρεα.... και μετα - τερμα και ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ, τα γνωστα !!! Ειμαστε μια ζωη με σκυλια !!!

Ειναι απλα τα πραγματα...... Εχουμε πολυ μεγαλο σπιτι με κυπο... 4 παιδια απο 8 μεχρι 20 χρ. και θα θελαμε να εχουμε αλλα 2 PAPILON για περισσοτερη παρεα.... και μετα - τερμα και ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ, τα γνωστα !!! Ειμαστε μια ζωη με σκυλια !!!
:);)(y)

Attachments

Last edited by a moderator:

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Αφου προκειται να κανετε αποστειρωση και αφου συμφωνεις και με αυτο που γραφεις,ποιος ειμαι εγω να πω το αντιθετο ;!

• Like
Reactions: *Kiara*

Status
Κλειδωμένο θέμα