hot spots: Πώς και γιατί;


Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
926
Καναδάς
....Τραβιεται καθημερινα μισο χιλιομετρο μεσα και μενει μια τεραστια,πολυ υγρη παραλια με μικρες λιμνουλες,στις οποιες το νερο βραζει..Ισως να ειναι απο αυτο τα αυξημενα βακτηρια.
Ακουγεται τοσο δροσιστικο μεσα στον καυσωνα! :p Περα απο την πλακα και σορρυ για την πλακα μιας κι εγω με την πολυ ζεστη λιποθυμαω οπως εχω ξαναπει, το χειμωνα θα στρωσει καθολου η κατασταση με τη ζεστη?

Ακουγεται λογικο αυτο που λες αφου το νερο "βραζει" και μαζευεται σε λιμνουλες που σημαινει οτι δεν ανακυκλωνεται τοσο καλα ισως..
 


golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Kαμια παρεξηγηση με την πλακα Nizinny,αυτο ελλειπε!
Ο καιρος στρωνει για καποιους μηνες,ηδη ειμαστε στους 38-40,πιστευω τον Νοεμβριο θα ειναι πολυ καλα,ουτε κρυο,ουτε ζεστη.
Το θετικο ειναι(για να λεμε και τα καλα δηλαδη),οτι δεν υπαρχει ουτε καλααζαρ,ουτε σκουληκι καρδιας.Ο κτηνιατρος μας ειπε οτι οσα χρονια ειναι εδω, αντιμετωπισε 1 σκυλι με καλααζαρ και ενα με διροφυλαρια και ειχαν ερθει και τα δυο απο αλλη χωρα.
Α! και δυο χαπια milbemax,τα πληρωσαμε 35 ευρω...χαριζουν λεμεεεεε...:-\"
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.651
19.885
Ρε συ...αν είναι τόσο τσάμπα, να σου λέμε να μας στέλνεις οτι χρειαζόμαστε :confused:

Πάντως, εκτός πλάκας, μπορεί να γίνει και το αντίθετο αν θέλεις :)
 


golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Μareco εισαι πολυ καλη και σε ευχαριστω για το ενδιαφερον,αλλα μεχρι στιγμης οι τροποι αποστολης που ξερω, βγαινουν πιο ακριβοι απο τα φαρμακα..(για ταχυδρομειο πρεπει να εχεις θυριδα $$$,δεν κανουν διανομες στα σπιτια,δεν εχουν καν ταχυδρομικους κωδ.)Αν βρω καποια αλλη ακρη στην πορεια θα σας ενημερωσω,αλλα ετσι οπως εχει τωρα το πραμα,δεν αξιζει τον κοπο.
 


metaxaki

Active Member
24 Μαϊου 2010
39
0
εμενα που εχει hot spot και δεν ξινεται κ μαλλον εχουν τελειωσει ποτε θα ξαναβγαλει τριχρες στα σημεια;να του βαζω κορτιζονουχα τωρα που εχει καθαρισει το δερμα του;
 


Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
926
Καναδάς
Τιποτα να μη βαλεις. Αν τελειωσε θα πρεπει να εχει στεγνωσει καλα το δερμα εκει. Που και που κομπρεσες με χαμομηλι μπορεις να κανεις ακομη και τιποτε αλλο δεν χρειαζεται. Εγω απο την ωρα που το εφαρμοσα αυτο και στα 2 σκυλια δεν ξαναεβαλα ποτε αλοιφη. Με κομπρεσες χαμομηλιου ή μαυρου τσαγιου φευγουν μια χαρα αλλα θελει συχνα τις πρωτες ημερες.
 


Dionisis1981

New Member
29 Σεπτεμβρίου 2017
2
1
42
Καλησπέρα και απο εμένα. Σήμερα μόλις γύρισα απο το γραφείο και έπεζα με την μπέλα ( ημιαιμο κοκεράκι ) παρατήρησα μια μικρή πληγή στην πλάτη της. Δεν είχε ξαναβγάλει κάτι τέτοιο. Είναι όντως hot spot όπως διάβασα? Προς το παρόν το καθάρισα με μπεφαντίν και έβαλα fusidin. Αύριο το πρωί θα την πάω στον κτηνίατρο.
Επίσης κάπου κάπου, όταν είναι
ξαπλωμένη, δείχνει σαν να χαζοτρέμει.
 

Attachments

  • Like
Reactions: adespoti


Nanos

Member
27 Αυγούστου 2017
24
44
53
Ένα καλό γιατροσόφι αν δεν μπορεί να γλύψει το σημείο,
είναι ένα διάλυμα 33% listerine + 33% νερό + 33% baby oil.
Βασικά βοηθάει όπου χρειάζεται τοπική καταπολέμηση μικροβίων/βακτηρίων κλπ,
και μάλλον ανακουφίζει την φαγούρα.
Και δεν κοστίζει και τίποτα.
Και το betadine επίσης.
 


marria-ektwras

Well-Known Member
10 Φεβρουαρίου 2018
81
124
Διορθωστε με αν κάνω λάθος αλλά το hot-spot νομίζω είναι είδος αλλεργίας.Παρουσιάζεται συνήθως ίδια εποχή, θέλει καθάρισμα από τρίχες η περιοχή γύρω του, δεν βοηθάει η υγρασία και ότι κι αν δοκίμασα (πιστέψτε με του είχα βάλει τα πάντα φαρμακευτικά και κομπογιαννίτικα) hibitane surolan bactroban γαλαζόπετρα πετρέλαιο (ναι και βρωμούσε ο καημένος) κιεγώ δεν θυμάμαι τι άλλο, ξεράθηκε σε μόλις δύο 24ωρα με μηλόξυδο!! Βασικό το κολάρο να μην το γλύφει.
 
  • Like
Reactions: mareco


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.114
Μηνύματα
895.820
Μέλη
19.924
Νεότερο μέλος
ALEXANDRA MOSCHOU