ICE - Ελαφόνησος(beta)

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
μπραβο ice νομιζα πως εδω ειμαστε ξεχασμενοι! αφου λοιπον ολο το forum εχει ερθει Σιμο να κανονισουμε μια συναντηση κι εκει! τη κυριακη θα ειμαι κι εγω εκει για μπανιο! η καλυτερη του θα ειναι του σκυλου! να πατε και στα νησια της παναγιας!

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Ασχετη ερωτηση αλλα πολυ λογικη αφου εχουμε θεμα την ελαφονησο, Υπαρχει καποιος κτηνιατρος στο νησι αν γινει καποιο περιστατικο που χρειαζετε αμεσα κτηνιατρο ?

jasmine, εισαι απο την ελαφονησο η μενεις πολυ κοντα απεναντι ?

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
ειμαι ακριβως απεναντι! δεν υπαρχει στο νησι κτηνιατρος δυστυχως ομως στη ρεσεψιον μπορουν να επικοινωνησουν με το κτηνιατρο της περιοχης! δουλευει μια φιλη μου εκει και συνηθως αυτη κανονιζει. εξω απο το νησι υπαρχουν φαρμακια και καταστηματα που διαθετουν κτηνιατρικα φαρμακα.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Ασχετη ερωτηση αλλα πολυ λογικη αφου εχουμε θεμα την ελαφονησο, Υπαρχει καποιος κτηνιατρος στο νησι αν γινει καποιο περιστατικο που χρειαζετε αμεσα κτηνιατρο ?
Η κοπελα που ειναι στην ρεσεψιον ιδιοκτητρια spits, μου ειπε οτι υπαρχει καποιος στην Νεαπολη 16 χλμ, και ενας πολυ καλος στους Μολάους που πηγαινει αυτη και μου εδωσε και το τηλεφωνο.
Το νησι ειναι πολυ μικρο, δεν θα μπορουσε να εχει...

-eleni-

Well-Known Member
18 Απριλίου 2011
433
2
Athens,Kalli8ea
ICE απλα τελεια!!!!!!!!!!!!!! μαγικες και χαλαρες καταστασεις.........!!!!!! οι φωτο τα λενε ολα!!!!!!! να πω οτι ζηλεψα????:-k:-k θα το πω!!!!!!!:D:D:D:D:D

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Τέτοια εποχή πας Ελαφόνησο ;-)

Σούπερ φωτό!!! :)
Νομιζω οτι και μεχρι 15/6 θα ειναι καλα. Οχι αδειο οπως τωρα, αλλα καλα...;)

Η Lumix απο τοτε που την επιασες εσυ, βγαζει καλυτερες φωτο(της ειπες τιποτα)...? :p:)

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
ααααααααα η κοπελα στη ρεσεψιον ειναι κολλητη μου! ICE καλες διακοπες! και καλα μπανια!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
ααααααααα η κοπελα στη ρεσεψιον ειναι κολλητη μου! ICE καλες διακοπες! και καλα μπανια!
Δυστυχως δεν ειμαστε ακομα εκει, ο καιρος χαλασε πολυ και αναγκαστηκαμε να φυγουμε πιο γρηγορα...:(

Να της δωσεις πολλα χαιρετισματα! Ηταν πολυ ευγενικη και εξυπηρετικη και φανηκε οτι αγαπαει πολυ τα σκυλια απο τον τροπο που συμπεριφερονταν στον ICE...;)

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Υπέροχες φωτογραφίες !!!
Χαίρομαι που περάσατε καλά!
Ο Σίμος άδειος είναι απλά απόλαυση... εμείς είχαμε πάει Σεπτέμβριο και περάσαμε ονειρεμένα. Από εκεί είναι και η φωτό του Σπουκάκου που έχω στον διαγωνισμό... το καταδιασκέδασε!

Να είστε καλά να ξαναπάτε !!!!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Υπέροχες φωτογραφίες !!!
Χαίρομαι που περάσατε καλά!
Ο Σίμος άδειος είναι απλά απόλαυση... εμείς είχαμε πάει Σεπτέμβριο και περάσαμε ονειρεμένα. Από εκεί είναι και η φωτό του Σπουκάκου που έχω στον διαγωνισμό... το καταδιασκέδασε!

Να είστε καλά να ξαναπάτε !!!!
Ευχαριστουμε πολυ! Εγω ''κλειδωσα'' σε αυτο το μερος, οποτε ειναι εφικτο θα πηγαινω...
Και για Ιουνιο το βλεπω και για Σεπτεμβριο. Ειναι τοσο καθαρα και ομορφα αυτα τα νερα! Εμενα δεν το πολυδιασκεδασε ο μικρος ηταν πρωτη φορα που μπηκε, ισως του φανηκε και κρυα. Εκανε ομως το πρωτο του μπανιο σε σουπερ παραλια...:)

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Είσαι τυχερός γιατί είσαι πιο κοντά.... :D

Εμείς πηγαίναμε τέρμα δεξιά στην παραλία, νοικιάζαμε και την τελευταία ομπρέλλα και μετά πήγαινε ο μικρός στα βράχια για να κάνει βουτιές! τρόμαζα να τον μαζέψω να φύγουμε... :D:D

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Είσαι τυχερός γιατί είσαι πιο κοντά.... :D
Αποφαση χρειαζεται. Εννοειται δεν θα ξεκινησεις για ημερησια...Απο Αθηνα ειναι 1,5 ωρα η Τριπολη νομιζω...

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Η απόφαση υπάρχει πάντα..... :D:D
Ας όψεται η κρίση και θα σου έλεγα εγώ που θα ήμουν τώρα.... :D:D

Από Πειραιά τον Σεπτέμβριο έκανα 4,5 ώρες περίπου γιατί έκαναν έργα στο δρόμο προς Σπάρτη και κάναμε παράκαμψη.

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
4 ώρες κ κάτι από αθήνα. Θα τήσ τα πω ice τα σκυλιά είναι πιο πολλα από μας στην πάρεα.

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Καθολου! Τριπολη-Σπαρτη και μετα 2 ωρες σκάρτα...(Αξιζει)
Ναι οντως δεν ειναι τοοσο μακρια...απλα δε φτανεις μεχρι εκει για ημερησια!Κ απλα προς το παρον μεχρι τωρα δεν υπαρχει χρονος....Κ οταν θα υπαρχει χρονος θα υπαρχει κ ο κοσμος εκει οποτε δε μετραει!Αλλα σιγουρα εδωσες μια τελεια ιδεα για το μελλον!!!