Η κοπελα που ειναι στην ρεσεψιον ιδιοκτητρια spits, μου ειπε οτι υπαρχει καποιος στην Νεαπολη 16 χλμ, και ενας πολυ καλος στους Μολάους που πηγαινει αυτη και μου εδωσε και το τηλεφωνο.Ασχετη ερωτηση αλλα πολυ λογικη αφου εχουμε θεμα την ελαφονησο, Υπαρχει καποιος κτηνιατρος στο νησι αν γινει καποιο περιστατικο που χρειαζετε αμεσα κτηνιατρο ?
Νομιζω οτι και μεχρι 15/6 θα ειναι καλα. Οχι αδειο οπως τωρα, αλλα καλα...Τέτοια εποχή πας Ελαφόνησο ;-)
Σούπερ φωτό!!!![]()
Δυστυχως δεν ειμαστε ακομα εκει, ο καιρος χαλασε πολυ και αναγκαστηκαμε να φυγουμε πιο γρηγορα...ααααααααα η κοπελα στη ρεσεψιον ειναι κολλητη μου! ICE καλες διακοπες! και καλα μπανια!
Οταν ξαναπαμε..υπεροχα!!!! πανεμορφα!!! εξαιρετικα!!!! να περνατε σουπερ!
Ευχαριστουμε πολυ! Εγω ''κλειδωσα'' σε αυτο το μερος, οποτε ειναι εφικτο θα πηγαινω...Υπέροχες φωτογραφίες !!!
Χαίρομαι που περάσατε καλά!
Ο Σίμος άδειος είναι απλά απόλαυση... εμείς είχαμε πάει Σεπτέμβριο και περάσαμε ονειρεμένα. Από εκεί είναι και η φωτό του Σπουκάκου που έχω στον διαγωνισμό... το καταδιασκέδασε!
Να είστε καλά να ξαναπάτε !!!!
Καθολου! Τριπολη-Σπαρτη και μετα 2 ωρες σκάρτα...(Αξιζει)Κ γαμω!!!
Ζηλεψα αααααπειρα.....γμτ ειμαστε μακρια εμεις απο κει!
Αποφαση χρειαζεται. Εννοειται δεν θα ξεκινησεις για ημερησια...Απο Αθηνα ειναι 1,5 ωρα η Τριπολη νομιζω...Είσαι τυχερός γιατί είσαι πιο κοντά....![]()
Ναι οντως δεν ειναι τοοσο μακρια...απλα δε φτανεις μεχρι εκει για ημερησια!Κ απλα προς το παρον μεχρι τωρα δεν υπαρχει χρονος....Κ οταν θα υπαρχει χρονος θα υπαρχει κ ο κοσμος εκει οποτε δε μετραει!Αλλα σιγουρα εδωσες μια τελεια ιδεα για το μελλον!!!Καθολου! Τριπολη-Σπαρτη και μετα 2 ωρες σκάρτα...(Αξιζει)