Jack Russell ψάχνει το δικό του ή νέο σπίτι

Status
Κλειδωμένο θέμα

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
1..jpg3..jpg2..jpg

Βρεθηκε σημερα στη ΚΕΡΑΤΕΑ.
Ειναι περιπου ενος ετους και μολις 5 κιλακια. Αύριο θα πάει στον γιατρό και θα υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες.
Είναι πανεμορφη και πανεξυπνη.
Αν τελικά δεν βρεθούν οι ιδιοκτήτες της, θα δοθει σε φιλοζωη οικογενεια ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ υπο τον ορο στειρωσης και τσιπ!

τηλ. επικοινωνιας 6936862466 Μαριαννα

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
το ξερω οτι το γραφει!!!
το φωναζει κιολας μπορω να σου πω!!!!
αλλα δεν γινεται με τιποτα,αυτη την εποχη τουλαχιστον,αλλιως θα χα παρει τωρα τηλεφωνο

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Αν την έβρισκα εγώ παίδες, τώρα θα σας την σύστηνα δν θα έψαχνα! :p

Την είδα στο φέις κ άμα δω Τζακ σε ανάγκη, κάτι παθαίνω!

Κ γω βρίσκω ρατσιστικό το "εντός Αττικής", αλλά ρε Βασίλη? Θα συμβιβαζόμουν αν την έπαιρνες εσύ! Ελα ο Mπάμπης θέλει παρέα στα κυβικά του! :D

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
φανταζομαι για να μπορουν να ελεγχουν κ καλα το νεο ιδιοκτητη.απ την αλλη αν σε ενδιαφερει δε νομιζω να υπαρχει θεμα.
γκο φορ ιτ

εδω αντεχει την αουρα ρε στο ρασελακι θα κολωσει?

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Πραγματικά μήπως ξέρει κανείς ποιο είναι το κίνητρο που κάποιοι επιβάλουν το << εντός Αττικής >>;

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Εχω βάλει μπρος κάτι άλλο που -προς το παρόν- εκκρεμεί. (Γι'αυτό δεν έχω πει τίποτα, μην το γρουσουζέψω!)
Αλλιώς θα ήμουν έξω από την πόρτα της κοπέλας να την σκοτίζω τώρα "τί Αττική και μ@λ@κίες?"*demonio*

Edit: Μάλλον για αυτό που είπε ο Βασίλης Βαγγέλη. Να βλέπουν πώς γίνεται. Τώρα ποιο το όφελος αν η κοπέλες μένουν Πειραιά πχ κ η μικρή πάει στον Μαραθώνα πάλι πχ, δεν ξέρω. Δν πρόκειται να την βλέπουν ούτως ή άλλως...

Last edited:

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Ένα κουτάβι ή ένα υπερκινητικό τζακ εύκολα επιστρέφεται... Μαντέψτε ποιος πληρώνει τα σπασμένα σε αυτή την περίπτωση.
Κάπου έχει ανοιχτεί και ολόκληρο θέμα περί του "γιατί μόνο εντός Αττικής"

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
βαγγελη αν ειχα δικο μου σπιτι.,θα χα κρατησει το ποιντερ και το σεττερ που φιλοξενουσα.την αουρα το μπαμπη,θα χα στα σκαρια το επομενο μαλι,και αυτο θα ταν το επομενο.μιας και το ρασελ θα ναι το επομενο μικροσωμιο που θα παρω καποια στιγμη

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Μήπως να επισπεύσω την απόκτηση της έκτασης που λέγαμε ;
Να γεμίσουμε σκυλιά να περνάμε καλά.

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα