Παιδιά μην πανικοβάλεστε... Τα ζώα ξέρουν τι κάνουν. Ό,τι κάνουν το κάνουν συνειδητά. Υπάρχουν άνθρωποι που πίνουν χρόνια απιονισμένο νερό και έχουν αποτοξινωθεί από αυτά που βάζουν μέσα στο νερό της βρύσης. Τα μέταλα και τα ιχνοστοιχεία που δεν έχει το νερό αυτό τα παίρνουν από άλλες τροφές. Μπήκα σ'αυτό το φόρουμ όχι γιατί έχω σκυλί, αλλά γιατί έψαχνα την αλήθεια για το απιονισμένο νερό. Έχω μπερδευτεί. Οι γιατροί και οι φαρμακοβιομηχανίες λένε ότι δεν είναι καλό να το πίνεις, αλλά κάποιοι που το έχουν δοκιμάσει το προτείνουν. Μη νομίζετε ότι εγώ ξέρω... την αλήθεια ψάχνω. Νομίζω όμως ότι τα ζώα ξέρουν την αλήθεια. Αν το Α' νερό έχει πολλά μικρόβια και το Β' δεν έχει, θα πιει από το Β'. Το ξέρατε ότι υπάρχει θεραπεία για τον καρκίνο, το aids, την υπατίτιδα, την ελονοσία και ένα σωρό άλλες ασθένειες??? (άσχετο βέβαια αλλά) Το λέω γιατί οι φαρμακοβιομηχανίες προσπαθούν να τα κρύψουν όλα αυτά γιατί δεν υπάρχει χρήμα εκεί. (στην θεραπεία) Αυτά που βάζουν στις οδοντόκρεμες για να χαλάνε τα δόντια μας, αυτά που βάζουν στο νερό, κλπ. Έχουν γίνει δολοφονίες για χάρη θεραπειών που βρέθηκαν που ήθελαν να τις αποκρύψουν. Μην ακούτε ό,τι σας λένε και το κάνετε με κλειστά μάτια. ΨΑΞΤΕ ΤΟ. Αυτά ήθελα να πω και άλλα πολλά δηλαδή αλλά για να μην μακρυγορώ σας αφήνω. Καλή τύχη σε όλους μας