Kάνει να πίνει απιονισμένο νερό?!?!?!!?

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Θα φροντιζα να μην εχουν προσβαση εκει και θα ειχα παντα καθαρο φρεσκο νερο δίπλα τους.

Το νερο απο την αποχετευση του aircondition δεν ειναι ακριβως απιονισμενο.
Ειναι απεσταγμενο.
Της βροχης που δημιουργειται με παρομοιο τροπο δεν ειναι τοσο καθαρο γιατι στην πτωση του παρασερνει σκονη, κάπνα, καυσαέρια κλπ και το χειροτερο μπορει να γινει οξινη.

panosanto

Member
20 Ιουνίου 2009
8
0
kamari
:confused: μπερδευτηκα αρκετα μπορω να πω....Τον γιατρο δεν τον ενοχλησα χθες γιατι δεν εβρισκα την καρτα του κ σημερα γιατι ειδα τα λεγομενα σας!

τωρα δλδ για να καταλαβω.,,....καλο θα ηταν να μην πινει(αρα του κοβω την προσβαση) αλλα κ να φτασει(πηδηξει 2 μετρα χωρισμα ή κανει τον σπαιντερμαν εξω απο το μπαλκονι) δεν υπαρχει λογος ανησυχειας.......?

ο φιλος ποιο πανω λεει οτι ειναι ποιο καθαρο απο το βροχινο...!αυτο δεν σημαινει οτι ειναι κ ποσιμο?!?! τοτε γιατι να μην το πιει?! :confused:

(κ εγω της αντιθετης αποψης ειμαι)

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Λοιπόν, επειδή μάλλον εγώ σε τρόμαξα περισσότερο απ' όλους, να ξεκαθαρίσω ότι είμαι άσχετη!
Μετά από συζήτηση που είχα με pm με την kopritis, η οποία είναι βιολόγος, κατάλαβα ότι αυτό που ήπια και με τρέχανε δεν ήταν απλώς απιονισμένο νερό. Πρέπει να είχε κι άλλα μέσα.
Σε κάθε περίπτωση, δεν του κάνει καλό, αντιθέτως.
Σου ζητώ συγγνώμη για την αυθόρμητη αντίδραση, που μάλλον σε αναστάτωσε.

panosanto

Member
20 Ιουνίου 2009
8
0
kamari
ευχαριστω ολους για την αμεση βοηθεια σας!!:) η αληθεια ειναι οτι τρομαξα λιγακι!! αλλα οσο τον εβλεπα να κανει σαν τρελος(οπως παντα)....:D..... ημουν ενταξει...καπως! :D

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
.... αλλα κ να φτασει(πηδηξει 2 μετρα χωρισμα ή κανει τον σπαιντερμαν εξω απο το μπαλκονι) δεν υπαρχει λογος ανησυχειας.......?
Γι αυτο θα επρεπε να ανησυζησεις πιο σοβαρα απο ο,τι για το νερο του κλιματιστικου.
Πριν λιγο καιρο νομιζα οτι τα σκυλια δεν πεφτουν απο μπαλκονια αλλά τελικα φαινεται οτι πεφτουν μια χαρά.

Kostas80s

New Member
1 Απριλίου 2012
2
0
Παιδιά μην πανικοβάλεστε... Τα ζώα ξέρουν τι κάνουν. Ό,τι κάνουν το κάνουν συνειδητά. Υπάρχουν άνθρωποι που πίνουν χρόνια απιονισμένο νερό και έχουν αποτοξινωθεί από αυτά που βάζουν μέσα στο νερό της βρύσης. Τα μέταλα και τα ιχνοστοιχεία που δεν έχει το νερό αυτό τα παίρνουν από άλλες τροφές. Μπήκα σ'αυτό το φόρουμ όχι γιατί έχω σκυλί, αλλά γιατί έψαχνα την αλήθεια για το απιονισμένο νερό. Έχω μπερδευτεί. Οι γιατροί και οι φαρμακοβιομηχανίες λένε ότι δεν είναι καλό να το πίνεις, αλλά κάποιοι που το έχουν δοκιμάσει το προτείνουν. Μη νομίζετε ότι εγώ ξέρω... την αλήθεια ψάχνω. Νομίζω όμως ότι τα ζώα ξέρουν την αλήθεια. Αν το Α' νερό έχει πολλά μικρόβια και το Β' δεν έχει, θα πιει από το Β'. Το ξέρατε ότι υπάρχει θεραπεία για τον καρκίνο, το aids, την υπατίτιδα, την ελονοσία και ένα σωρό άλλες ασθένειες??? (άσχετο βέβαια αλλά) Το λέω γιατί οι φαρμακοβιομηχανίες προσπαθούν να τα κρύψουν όλα αυτά γιατί δεν υπάρχει χρήμα εκεί. (στην θεραπεία) Αυτά που βάζουν στις οδοντόκρεμες για να χαλάνε τα δόντια μας, αυτά που βάζουν στο νερό, κλπ. Έχουν γίνει δολοφονίες για χάρη θεραπειών που βρέθηκαν που ήθελαν να τις αποκρύψουν. Μην ακούτε ό,τι σας λένε και το κάνετε με κλειστά μάτια. ΨΑΞΤΕ ΤΟ. Αυτά ήθελα να πω και άλλα πολλά δηλαδή αλλά για να μην μακρυγορώ σας αφήνω. Καλή τύχη σε όλους μας

Kostas80s

New Member
1 Απριλίου 2012
2
0
Παιδιά συγνώμη... Όσα προανέφερα αφορούσαν το αποσταγμένο νερό και όχι το απιονισμένο. Λάθος μετάφραση του αγγλικού "distilled water" Συγνώμη και πάλι. Όλα τα άλλα όμως ισχύουν... :)

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Παιδιά μην πανικοβάλεστε... Τα ζώα ξέρουν τι κάνουν. Ό,τι κάνουν το κάνουν συνειδητά.
Αυτο ποιος το λεει??
Για αυτο μεταξι αλλων τρωνε ποντικοφαρμακα, δηλητιριωδες φυτα, γλυφουν υγρα απο ψυγεια αυτοκινητου και αλλα πολλα επικινδυνα πραγματα???

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Εκτός του ότι αυτό το θέμα είναι ανοιγμένο από το 09..πότε δεν κατάλαβα πως γίνεται να βγει απιονισμένο νερό από a/c..

toulis

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
50
12
Αθήνα
Το νερό που παράγετε από τα κλιματιστικά είναι αποσταγμένο.

Προέρχεται από την υγρασία του αέρα που βρίσκετε στον χώρο που προσπαθούμε να ψύξουμε.
Αυτή η υγρασία μόλις έρθει σε επαφή με της κρύες επιφάνειες του ψυγείου του κλιματιστικού ψύχεται και από αέρια μορφή μετατρέπεται σε υγρή μορφή.

Σε ιδανικές συνθήκες το νερό που συλλέγουμε είναι ένα καθαρό αποσταγμένο νεράκι.
Το οποίο κατά την γνώμη μου δεν πεθαίνεις και τίποτα αν το πίνεις και καμιά φορά, αν κάνεις παρατεταμένη χρίση του όμως πιστεύω ότι επειδή απουσιάζουν από αυτό όλα τα υπόλοιπα στοιχεία που διαθέτει το πόσιμο νερό θα αρχίσεις να παρουσιάζεις έλλειψη σε αυτά τα στοιχεία με ότι αυτό συνεπάγεται.

Πιο πάνω ανέφερα τις ιδανικές συνθήκες ( ο αέρας που περιέχει την υγρασία δηλαδή να είναι καθαρός καθώς και το κλιματιστικό βέβαια )

Στην πραγματικότητα ο αέρας δεν είναι και τόσο καθαρός με αποτέλεσμα να παγιδεύετε μαζί με την συμπυκνωμένη υγρασία και: σκόνη , γύρη ,μικρόβια κτλ τα οποία συσσωρεύονται τελικά στο νεράκι που τρέχει από το κλιματιστικό.
Καλό είναι να μην το πίνουμε δεν είναι και τόσο καθαρό όσο νομίζουν μερικοί.

Έχουν αναφερθεί αρρώστιες που μεταδόθηκαν από βρόμικα κλιματιστικά. Η νόσος των λεγεωνάριων πχ, και αυτή μεταδόθηκε μέσο του αέρα που περνούσε από αυτά, φανταστείτε τι θα γινόταν αν έπιναν και το νερό τους.

Συγνώμη για το σεντόνι

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.084
Νεότερο μέλος
Marlen48