Kαρκίνος και επιληπτικές κρίσεις

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
EΞΕΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΞΕΙΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΕΣ !!! λοιπον παιδια την πηγα σε εναν κτηνιατρο ονοματι σαββουρα. οι περισοτεροι ισωσ να την ξερετε. εβαλε τα γελια ο ανθρωποσ οταν του ειπαμε πωσ ολοι λενε πωσ εχει ογκο. μασ ειπε τα εξησ. πωσ το σκυλι ισωσ να εκανε επιλιπτικη κριση απο εναν απλο κολικο η απο μια τοξινωση. δηλητηριο απορυπαντικο φολα η ακομα κ απο το πυον του αδενα του πρωκτου. κ μασ ειπε πωσ αφου του πατησε αμεσωσ ο αλλοσ κτηνιατροσ ενεσεισ δν το αφησε να αποτοξινωθει. δηλαδη ειχε μεσα τισ τοξινεσ κ με τισ ενεσεισ δν φυγανε απο τον οργανισμο με αποτελεσμα να παθει το σκυλι προβλημα στο νευρικο τησ συστημα. επισισ την επομενη μερα ξεκινησαμε φαρμακα. τογκρατελ των 400. κ την αμεσωσ επομενη γκαρντεναλ και μετα κ κορτιζονη. λογικο ειπε ειναι με ολα αυτα το σκυλι αντι να συνερχετε να πεφτει το νευρικο τησ συστημα γτ οι τοξινεσ απο τα φαρμακα την χτυπανε εκει. συνεστισαι λοιπον να αφησουμε χωρισ φαρμακα το σκυλι κ να του δινουμε ρυζι γαλατακι γιαουρτια για να πεταξει σε καμια βδομαδα ολεσ τισ τοξινεσ. 2 μερεσ τωρα το σκυλι μ ανεβαιιιιιιιιιιιιιιιιιιινει!!!! ναι ναι ναι!!! κραταμε παντα μια πισινη βεβαια. ο κυριοσ σαββουρασ ειπε πωσ αν δν υπαρχαν κτηνιατροι δν θα ηταν γεματα τα νεκροταφεια ζωων. ευελπιστω να εχει δικιο λοιπον. θα σασ τονισω πωσ το σκυλι με αυτα π μασ ειχαν πει ηταν να του κανουμε ευθανασια την πεμπτη. οι φωνεσ μ κ η επιμονη μ το σωσανε κ ειμαι χαρουμενοσ!!! γτ δν πιστευω να εχει ογκο κ μεχρι το σαββατο να επαιζε σαν τρελο κ ξαφνικα να επεσε ετσι. δινει συμπτωαματα ενασ ογκοσ οπωσ κ να εχει. πονουσ αδιαθεσια κατι....

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Αν είναι ο Σαβούρας που ξέρουμε όλοι...ΜΑΚΡΙΑ..συγνωμη που έιμαι τόσο απόλυτη αλλα΄ο τύπος έχει "στειλει" πολλά σκυλιά στο παρελθον...
Εγω θα σου έλεγα να πας και αλλού...
Μακάρι να κάνω λάθος, μακάρι...

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.808
4.112
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Εγω απορω πως βγαζουν τετοια συμπερασματα διχως να κανουν καποια σοβαρη εξεταση, αιματοογικη εστω.
Δεν τον γνωριζω το γιατρο, ξερω ομως πως ναι, κρισεις σαν επιλεπτικες μπορουν να εχουν σκυλια που εχουν φαει φολες, αλλα ελεος, χωρισ φαρμακα;;
Ζητα μια ... τριτη γνωμη, μην μενεις σε καποια που σου αρεσε...
Μακαρι να μην ειναι τιποτα!!

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
η φριντα μ εχει κανει αιματολογικεσ. εδειξαν λιγη αυξημενη αμμωνια κ λιγη τσιμπημενη φωσφοταση.ειναι ο 4οσ κτηνιατροσ ο σαββουρασ π πηγα κ μ δωσε ελπιδα. το σκυλι οντςσ εδω κ δυο μερεσ ειναι καλυτερα.

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
τονιζω πωσ το σκυλι δν ειχε κανενα συμπτωμα. οσοι το βλεπανε μασ λεγανε ειναι δν ειναι 1-2 χρονων. δν μπορει ξαφνικα μεσα σε ενα βραδυ να πεσε ετσι. αυτο φωναζα απο την πρωτη μερα. οσο επιθετικο κ αν ειναι κατι δν μπορει ετσι ξαφνικα να δωσει φωτια κ να βραχυκλωσει τα παντα του σκυλιου. αν συνεχιστει βεβαια αυτη η κατασταση το σκυλι θα παει για μαγνητικη για να τελειωνει το θεμα. αλλα με τα φαρμακα μια βδομαδα ακριβωσ γιατρεια δν ειδα. απεναντιασ ειχαμε επιδυνωση. τωρα ομωσ σαν να βλεπω φωσ..

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Κοίτα δικό σου έιναι το σκυλί και εσύ αποφασίζεις...αλλά γω στη θέση σου θα πήγαινα και σε κάποιον άλλον...η στη τελική κάνε τη μαγνητική να ησυχάσεις.
Κτηνίατρος δεν είμαι αλλά...θα το έψαχνα και αλλού στα σίγουρα, αν ήταν δικό μου σκυλί...

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
πρεπει να βρω εναν πεμπτο κτηνιατρο αλλα καταξιωμενο πλεον. αλλα με ορεξη για δουλεια. δν την αφησα σε 2 κτηνιατρουσ. 4 την εχουν δει μεχρι τωρα. εχετε καποιον να μ προτεινετε ? πειραια μενω. ασ ειναι οπου να ναι αλλα νομο αττικησ

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
πηγα και σε αλλο γιατρο ο οποιοσ μ ειπε πωσ επειδι ειναι 13 ισωσ να εχει καρδιακη ανεπαρκεια!!! αλλα οσο κ αν εχω ψαξει δν εχω δει που8ενα να λεει πωσ αυτο μπορει να τησ δωσει επιληπτικεσ κρισεισ. ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΧΤΕΣ ΕΚΑΝΕ Κ ΑΛΛΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 2 ΛΕΠΤΩΝ........................................................... ΒΟΗ8ΗΣΤΕ ΜΕ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΚΑΤΙ

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
:(

Κανε μια μαγνητικη βρε παιδι μου να αποκλεισεις ή να επιβεβαιωσεις μια κατασταση!

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
ΑΜΑΛΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΡΚΩΣΗ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
ΑΝΕΒΑΣΑ Κ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΣ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ. ΑΝΕΒΑΣΑ 2 ΤΕΛΕΙΕΣ...

alexkouts

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
416
0
Βόλος
στην καρδιακη ανεπαρκεια το σκυλι εχει κρισεις.
η δικια μου (ιδιαιτερα οταν χαιροταν πολυ π.χ. οταν εβλεπε την μητερα μου να ερχεται απ εξω!) επεφτε, της εβγαινε η γλωσσα εξω και της εφευγαν λιγα ουρα!
αλλα τοσοι γιατροι και κανενας δεν βρηκε τι εχει?:confused:
τουλαχιστον η καρδιακη ανεπαρκεια νομιζω οτι μπορει να διαγνωστει ευκολα.

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
ελα ντε. αλλοι λενε ογκο. αλλοι λενε καρδια. αλλοι λενε τοξικωση. αλλοι λενε κολικοσ απο το πρωκτο. επειδη εχει πειον....

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
στην καρδιακη ανεπαρκεια το σκυλι εχει κρισεις.
η δικια μου (ιδιαιτερα οταν χαιροταν πολυ π.χ. οταν εβλεπε την μητερα μου να ερχεται απ εξω!) επεφτε, της εβγαινε η γλωσσα εξω και της εφευγαν λιγα ουρα!
αλλα τοσοι γιατροι και κανενας δεν βρηκε τι εχει?:confused:
τουλαχιστον η καρδιακη ανεπαρκεια νομιζω οτι μπορει να διαγνωστει ευκολα.
Φυσικά.., αλίμονο αν ένας ιατρός δεν μπορεί να ακροαστεί έστω για υποψία καρδιακης ανεπαρκειας.. !!
Καλο είναι μία η άλλη..που και που στην ζωή του σκύλου μας να κάνουμε μια ακτινογραφία..
Η επιληψία που μπορεί να προκυψει από την καρδιακή ανεπάρκεια δεν είναι το ίδιο.., από την στιγμή που δεν αιματώνεται καλά ο εγκέφαλος μπορει να προκύψει η επιληψία ή εγκεφαλικό.., αλλά αν δώσουμε χάπι για επιλυψία δεν θα έχει κάποιο αποτέλεσμα μιας και ο πυρήνας του προβλήματος εστιάζεται αλλού από όπου και προκυπτει σε μια τέτοια περίπτωση..

Ακράτεια μπορεί να έχει αν έχουν επηρεαστεί γενικά τα νεφρά ή η κύστη ή αν δίνουμε λασιξ (διουρητικό) όπου δίδεται όταν το σκυλί βρίσκεται πλέον στο τελευταίο στάδιο της καρδιακης ανεπάρκειας για να αποφευχθεί το πνευμονικό οίδημα..
Εντονος βύχας πρωτη ενδειξη που θα καταλάβουμε και έντονη κούραση.., πρισμένα άκρα, μπλε γλώσσα.. αν δούμε πρέπει να δράσουμε έγκαιρα..

Last edited:

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
ακρατεια δν εχει. ουτε βηχα. κοπωση λαχανιασμα ταχυκαρδιεσ αρκετεσ. εντονοτατεσ απο την πρωτη κριση. μεχρι τοτε το σκυλι πεταγε. ειχε πεσει ελαχιστα οργανικα. τωρα τησ δινουμε αμοξιλ γτ μασ ειπανε μην ειναι απο το πρωκτο το προβλημα. αποστημα πρωκτικο δηλαδη π δινει κολικουσ κ επιληψιεσ. το σκυλι χτεσ οταν την πηγαμε στο γιατρο οταν τησ εβαλε θερμομετρο εκλαιγε συνεχεια. ενω παλιοτερα τπτ. κ ειχε κ πειον ειπε ο γιατροσ. η ασταθεια συνεχιζεται.....

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
αποστημα πρωκτικο δηλαδη π δινει κολικουσ κ επιληψιεσ.
Aπό ένα απόστημα στους στους περιπρωκτικούς αδένες έβγαλε καρδια και επιληψιες:eek::confused:? χωρίς να έχει βρεθεί η ακριβής αιτια δίνεται αντιβίωση?
Σε παρακαλώ άλλαξε κτηνίατρο... και μέχρι να βρεθεί η αιτια βάλε μπεταντιν στην περιοχή..

alexkouts

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
416
0
Βόλος
αλλαξε παλι κτηνιατρο !
αν δεν κανω λαθος παραπανω σου ειχαν προτεινει καποιους!
αν σου βγαλει και 4 διαφορετικη ασθενεια τι να πω?:confused:

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
βρε παιδι μου..πηγαινε σε κάποιον καλό κτηνίατρο...ο Τεο σου είπε 2..για τον δεύτερο έχω ακούσει καλά, (δεν έχω πάει ποτέ)..αλλά για τον Θωμά , σου συστήνω να πας αμέσως. Ειναι κρίμα να το ταλαιπωρείς το σκυλί...με το να το τρέχεις σε "'ασχετους"...σε λίγο θα σου πούνε ότι έχει και ψευδοκύηση...

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
σε λιγη ωρα την παω σε εναν στην νεα σμυρνη π μ το προτειναν πολλοι. βλαχοπουλοσ λεγετε.και οτι μασ πει. το σκυλι δειχνει πλεον να υποφερει, δν θελω να βιαστω να φυγει νωρισ αλλα δν θελω κ να βασανιστει

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.330
Μέλη
20.101
Νεότερο μέλος
nikolapetr