Kαρκίνος και επιληπτικές κρίσεις

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.925
20.333
Σου ευχόμαστε ότι καλύτερο, ότι κι αν είναι αυτό :-|:( Περιμένουμε νέα.

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
game over. :). το σκυλί έχει δεδομένο καρκίνο στον πνεύμονα. ένα μεγάλο όγκο p πιέζει k μπαίνει στα τοιχώματα της καρδιας. τώρα αν έχει k στο κεφάλι πόσος p μας νοιάζει. μεθαύριο θα γίνει ευθανασία. σας ευχαριστώ όλους θερμά για τις συμβουλές k την αμέριστη υποστήριξη

Last edited by a moderator:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.925
20.333
Γιάννη λυπάμαι πολύ. Να δώσεις ένα φιλί στην Φρίντα σου, από όλους μας. Ξέρω ότι για σένα πάντα θα υπάρχει :(
Τώρα τελείως άκαιρο και συγγνώμη που θα σε ρωτήσω, αλλά τελικά τι εξέταση κάνατε και προέκυψε η διάγνωση; Αν έχεις το κέφι μου απαντάς...

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
έκανε ακτινογραφία θώρακος k είναι τόσο μεγάλο p φάνηκε . μέσα στον πνεύμονα

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.632
11.037
Athens
Γιάννη,

Η απόφαση που πήρες είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις για το σκυλί σου και θα σε ευγνωμονεί για αυτό. Κουράγιο - θα το χρειαστείς τις εμπόμενες μέρες.

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
ευχαριστω πολυ. απλα δν ξερω τι να κανω, μενω στον πειραια. ακομα κ π θα την θαψω δν ξερω. λεω να την ριξω στο λιμανι. να ειναι παντα εκει δροσερη κ χαρουμενη

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
καταλαβαινει πωσ 8α πε8ανει? δν εχω εμπειρια. τι να κανω οταν γινει η ενεση ? λεω να την αποδωσω την τιμη π τησ αξιζει κ να την εχω αγκαλια. καμια συμβουλη

alexkouts

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
416
0
Βόλος
τι να πω ? :(δεν ξερω μονο κουραγιο!:(
να σε βλεπει χαρουμενο μεχρι τοτε,να ασχοληθεις οσο το δυνατον περισσοτερο με αυτην και εννοειται εκεινη την ωρα να την εχεις αγκαλιτσα και να την χαιδευεις!
αυτα θα εκανα εγω!
α!ισως να καλουσα τον γιατρο σπιτι για να μην αγχωθει στο ιατρειο τελευταια στιγμη!

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
χαρουμενοσ? λολ.... τησ πηρα σοκολατεσ τωρα κ τισ τσακισε αχαχχααχαχα. ισως τον καλεσω σπιτι.

χαρουμενοσ? λολ... τησ πηρα σοκολατεσ και τισ τσακισε. χαχααχχααχαχχαχαχα

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Κουράγιο...ότι και να πούμε δεν θα μειώσει τη στεναχώρια σου...δυστυχώς, αυτές είναι πολύ άσχημες καταστάσεις που πονάνε πολύ...τι να πω..απλά κουράγιο:(:(:(

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
να σαι καλα κατερινα μ

αυτα τα κοιμητηρια ζωων πωσ τα βλεπετε? απατη ? ξερουμε πανω κατω κοστοσ?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.925
20.333
Νομίζω ότι είχαμε ξανακάνει μια τέτοια συζήτηση και είχαμε "καταλήξει" ότι καλύτερα να πάρεις το φιλαράκι σου στο βουνό και να φυτέψεις και δυο λουλουδάκια από πάνω. Προσωπικά, ίσως θα προτιμούσα - αν υπάρχει η επιλογή - το χωράφι, το κτήμα ή την αυλή κάποιου φίλου ή συγγενή. Καθαρά για ψυχολογικούς λόγους. Δεν έχω όμως γνώμη για τα κοιμητήρια. Θα τα έψαχνα να σου πω την αλήθεια. Πάντως δεν είμαι αρνητική στην σκέψη τους.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.632
11.037
Athens
Και καλό θα ήταν να μην πας μόνος σου. Αν έχεις φίλο/φίλους πάρε κάποιον μαζί για βοήθεια.

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
το ειχα δει απο χτεσ το 8εμα. αλλα επειδι ειναι προ διετιασ περιπου για αυτο ξαναρωτησα. μηπωσ ειχατε καποια καλυτερη γνωμη πλεον. δν παλευετε αυτο εχω να πω κ ευχομαι να μην το ζησει κανεισ σασ. να πανε τα σκυλακια σασ μεχρι 100 χρονων και να μην αναγκαστει κανεισ να κανει ευθανασια. ΦΟΒΑΜΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Μη πας μόνος σου...και να σκέφτεσαι συνέχεια ότι το κάνεις για να μην υποφέρει η Frida....μη νοιώσεις τύψεις γιατί αυτό είναι που θα σε τρώει.'
Μείνε μαζί της και να της λες πόσο πολύ την αγαπάς...
Οι σκέψεις μας είναι μαζί σου φίλε μου...μακάρι να μπορούσαμε να έρθουμε .ολοι μας να σου συμπαρασταθούμε...

nyfitsa

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2009
128
0
:(
Θα είναι καλά η Φρίντα σου εκεί που θα πάει, αυτό να σκέφτεσαι...
Το έχω ζήσει δύο φορές το έργο, αν σε βοηθάει να ξέρεις ότι σε καταλαβαίνω έστω και λίγο...
Καλή δύναμη κι από μένα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.322
Μέλη
20.086
Νεότερο μέλος
xaskoulini