Kαρκίνος και επιληπτικές κρίσεις

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
απλά είναι τόσο απότομο. δη ξέρω. δη μπορώ να φανταστώ το σπίτι χωρίς αυτή. k αύριο ελπίζω να μην υποφέρει. βεβαια πήρα διαβεβαιώσεις για αυτό. λέμε το πρωί να γίνει.

όσο μπορώ βεβαια να βασιστώ στα λεγόμενα ενός κτηνιάτρου p σε καμια περίπτωση δη νιώθει ότι k το σκυλί

Last edited by a moderator:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
κανγκο με φτιαξεσ στα ελληνικα? ειχα τα αλλα ε? σορυ
Nαι..:)
Δεν σου εκανα παρατηρηση γιατι ηταν λεπτο καπως εδω το θεμα.., ειπα πως θα το καταλαβεις απο τις διορθωσεις..:)
Βασικα απαγορευονται τα greeklish:)

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
ναι το ξερω. απλα στην συγχηση δν βλεπεισ κ πολλα. τελευταιο απογευμα . παλι τις πηρα σοκολατες :D

:Dτησ πηρα κ ενα μικρουλι αρκουδακι για να την συνοδευσει αυριο κ το εχει παρει κ παιζει απαλα κ γλυκα

:D:D:D:)

ολα ειναι για το καλο της. για καλο το κανουμε κ οχι για κακο οποτε χαμογελαστε παιδια. παει στο ζουγκλοπαραδεισο κ θα συναντησει κ καποια απο τα δικα σασ ζωακια εκει. παρηγορια στον αρρωστο τωρα π δινω ε? :confused:

Last edited by a moderator:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.925
20.333
Εγώ πάντως δεν βρίσκω λόγια για να σου γράψω σχόλια. Σκέφτομαι την αυριανή σου μέρα και ένα σφίξιμο το παθαίνω :-|

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
καλημερα. ετοιμαζομαστε. σε 2 ωριτσεσ θα παμε. εκανε κρισουλα χτεσ το βραδυ. δν μπορεσε καν να κανει πιπι τησ. ετρεχε εξω αλλα κουταλαγε κ τα αφησε στο σαλονι. ειναι η καταλληλη στιγμη για αυτο π θα γινει σημερα. θα την κανω αγκαλια απο ολουσ σασ :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.925
20.333
Εχουμε σπαράξει με την Φρίντα σου. Να μην έχεις τύψεις. Είναι το καλύτερο γι' αυτήν. Καλό της ταξίδι :(:(:(

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
Ειπαμε οχι κλαματα. ολα για το καλο τησ πλεον. εγω υποσχεθηκα πωσ δν θα καταρευσω οσο ζει. τησ το χρωσταω. εχω κ τισ τυψεισ μ γτ το καλοκαιρο αυτο δν τησ φερθηκα καλα και πρεπει να κανω ολα τα σωστα μαζεμενα. για μασ ενα σκυλι π αγαπαμε πολυ. για αυτη ολοσ ο κοσμοσ

alexkouts

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
416
0
Βόλος
κουραγιο και πολλες αγκαλιες και χαδια στην φριντα σου!
σε καταλαβαινω γιατι κι εγω ειχα περασει παρομοιες κρισεις λογω καρδιας στο προηγουμενο σκυλι μου. ειχα σκεφτει την ευθανασια αλλα ευτυχως για μενα δεν χρειαστηκε να παρω εγω την αποφαση εγινε μονο του!
μην εχεις τυψεις ολοι εχουμε φερθει καποια φορα ασχημα στα ζωα λογω αγχους,πιεσης και νευρων που δεν μπορεσαμε να συγκρατησουμε . το σημαντικο εινια να παραδεχομαστε οτι το καναμε και να προσπαθουμε να κανουμε την ζωη τους καλυτερη!

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
παιδια αναβολη... εγινε κατι μαγικο σημερα. παιρνει 2 μερεσ κορτιζονη κ μεχρι χτεσ το σκυλι δν μπορουσε να περπατησει. σημερα στο γιατρο οπωσ πηγαιναμε με σερνε σαν χασκυ 2 χρονων!!! ετρεχε επαιζε με σκυλια κ ειχα διαυγεια ορεξη κ παθοσ. μασ ειπανε οι κτηνιατροι πωσ απεδωσε η κορτιζονη. κ σε συνδυασμο με γκανρτνεναλ μπορει να ζησει ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΞΙΠΠΡΕΠΩΣ αρκετα. εχω κ πεισμα εγω σαν ανθρωποσ κ δν θα το παρατησω. 6 μηνεσ ? καλωσ. 2 μηνεσ? καλωσ. 1 χρονο ? καλωσ. οταν δουμε πωσ τα φαρμακα δν την πιανουν πλεον τοτε οκ... ειπαμε να το κανουμε μια βδομαδα δοκιμαστικα. ολο αυτο ειναι ψυχοφθορο. σκεφτειται ποσεσ γνωμεσ γιατρων εχω παρει. σκεφτειτε πωσ αγορασα φτυαρι σημερα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.322
Μέλη
20.086
Νεότερο μέλος
xaskoulini