επαναφερω το θεμα για να μου πειτε την γνωμη σας.
πηρε σημερα ο αντρας μου τηλεφωνο τον εκτροφεα για να κανονισει τις ημερομηνιες που θα του αφησουμε τα σκυλια (αυτος τα κραταει παντα στις διακοπες μας)
μου ειπε λοιπον, οτι του ειπε να κανουν οπωςδηποτε το εμβολιο για τον βηχα του εκτροφειου ,γιατι "κυκλοφορει πολυ" ..κατι τετοιο.
δεν μιλησα εγω μαζι του ωστε να τον ρωτησω εαν στον δικο του χωρο εχει κρουσματα -θα τον παρω και εγω - αλλα λογω του οτι ποτε μεχρι σημερα τοσα χρονια δεν μου το ειχε επισημανει, με βαζει σε σοβαρες υποψιες.
και αναρωτιεμαι τωρα εγω.
τα σκυλια μου αν και υγιεστατα και σε τελεια κατασταση απο καθε αποψη, ειναι πλεον μεγαλα σε ηλικια ,σχεδον 9 (ο γερμανικος και η καυκασινα).
εαν ερθουν σε επαφη με το μικροβιο αυτο ,αν και εμβολιασμενα ,υπαρχει περιπτωση να τους δημιουργησει σοβαρο προβλημα υγειας ,η το πολυ πολυ κατι που θα ξεπεραστει σε λιγες μερες ?
εγω αν και θα τον παρω τηεφωνο να ρωτησω, παιρνω ηδη και κραταω σαν δεδομενο οτι σιγουρα υπαρχει το μικροβιο στον χωρο του.
εσεις τι λετε να κανω?
δεν τα εχω εμβολιασει φετος στο συγκεκριμενο εμβολιο,θα τα παρω και θα τους τα κανω εγω -ποια να ζητησω?- και τα σκυλια θα πανε εκει μετα τις 15 αυγουστου, οποτε υπαρχει χρονος να λειτουργησει το εμβολιο.