Last Minutes with Oden

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
To παρακάτω βίντεο είναι ένα μικρό ντοκουμέντο που δίχνει πως ο Jason Wood, ένας πρώην κατάδικος και χρήστης ναρκωτικών καταφέρνει να ξεπεράσει όλο το κακό του παρελθόν με την βοήθεια του σκύλου του 'Οντιν, ένα τρίποδο σκυλί που είχε καρκίνο και δεν καταπολεμιόταν πια και το σκυλί υπέφερε. Το βίντεο μας δείχνει τα τελευταία τους λεπτά μαζί.

[video=youtube;EOAcRKZxjy4]http://www.youtube.com/watch?v=EOAcRKZxjy4[/video]

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Υπέροχο video.
Η "ομάδα" που λέγαμε...
Και, καμιά φορά, σκεφτόμαστε την αγάπη και την αφοσίωση του ...ανθρώπου προς το σκύλο του.

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
δύσκολα πράγματα,
προσωπικά νομίζω πως θα έχω σοβαρό πρόβλημα ας είναι και σε 20 ή και σε 30 χρόνια :-(

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Η ταινία περνάει σπουδαίο μηνυμα.
Ειναι συγκλονιστική απο κάθε αποψη...

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Εγω ξερετε τι δεν καταλαβαινω;Πως γινεται οταν πεθαινει ο σκυλος σου να υπαρχει καποιος με καμερα να τραβαει;Θα του ειχα δωσει να φαει την καμερα.Ειναι σα να πεθαινει καποιος κοντινος σου,να το τραβανε βιντεο και μετα να το ανεβαζεις και στο διαδικτυο. Περιεργο μου φαινεται.:cool:

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.577
843
Ξεσσαλονικη!!!
σκυλακο εχουν κανει ταινιες με την αρχη της ζωης,καναν κ με το τελος....ειμαστε τρελοι απλα....πισω απο αυτο ποτε δεν θα μαθουμε τι κρυβεται.μπορει να δεχτηκε ο ανθρωπος αυτος,επειδη το μυνημα που θελει να περασει η ταινια τον εκφραζει κ θελει να βοηθησει οπως μπορει για αυτο...δεν ξερουμε...εγω καταλαβα παντως το ποσο πολυ φοβαμαι...απλα δεν υπαρχει στην καθημερινοτητα του μου αυτο,το εχω αποβαλει για να ειμαι καλα....φοβαμαι πολυ....