Librela στα Γεράματα

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.816
8.013
Είναι αναμενόμενο στην ηλικία του να δυσκολεύεται να σηκωθεί, αν είναι να πάθει ό,τι ο Τζιμάκος δεν θα βοηθήσει το librela, ίσα ίσα. Μια χαρά είναι ο Ελβις για λαμπραντόρ της ηλικίας του, μπορείς να δώσεις συμπληρώματα που μπορεί να τον βοηθήσουν, κατά τ' άλλα δεν θα έδινα τίποτα.

Αν θυμάσαι ο Κούκης ήταν ακίνητος τους τελευταίους 6 μήνες της ζωής του, πράγμα που δεν είχε να κάνει με τα αρθριτικά αλλά γενικότερα με την υγεία του (καρδιά και νεφρά). Τότε είχα σταματήσει όλα τα χάπια που έδινα για τα αρθριτικά του γιατί δεν είχε πλέον ουσία.
Παίρνουν και οι δύο Flexadin Advanced.
Πώς τον έκανες μπάνιο όταν δεν ήταν κινητικός;

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.816
8.013
Γιατί να τον κάνεις μπάνιο;
Γιατί ήταν μέσα στα κάτουρα και στη βρωμια και σίγουρα ένιωθε άβολα άσε που υπάρχει αντικειμενικός κίνδυνος να κάνει πληγές όταν μένει με υγρασία και βρωμιά. Με τα μωρομάντηλα δεν γινόταν η δουλειά που έπρεπε. Τον έκανα όμως ξαπλωτό στη μπανιέρα χωρίς να τον ταλαιπωρήσω το αγοράκι μου.

• Like
Reactions: mareco

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.642
11.047
Athens
Γιατί ήταν μέσα στα κάτουρα και στη βρωμια και σίγουρα ένιωθε άβολα άσε που υπάρχει αντικειμενικός κίνδυνος να κάνει πληγές όταν μένει με υγρασία και βρωμιά. Με τα μωρομάντηλα δεν γινόταν η δουλειά που έπρεπε. Τον έκανα όμως ξαπλωτό στη μπανιέρα χωρίς να τον ταλαιπωρήσω το αγοράκι μου.
Δεν ξέρω αν βοηθάνε...
Σε πολύ μικρότερο μέγεθος (γάτα) που μπορεί μόνο ξαπλωτή στο πλάι να κάνει τσίσα-κακά:
- Έχω ξυρίσει γύρω από ποπό-πιπί να μην υπάρχουν τρίχες να πασαλείβονται.
- Έχω κουβαδάκι έτοιμο με σαπουνόνερο και microfibra και είμαι σε ετοιμότητα τοπικού καθαρίσματος.
- Σε ετοιμότητα υποσέντονο, μόλις την δω να κατουράει το τραβάω από κάτω της για να ρουφήξει - αν προλάβει
- Επίσης, μόλις ξεκινάει κακά (προειδοποιεί με τσιρίδα συνήθως πριν) την ώρα που τα κάνει είμαι από πάνω και την τραβάω απαλά προς την αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που βγαίνουν για να γλιτώσουμε το πασάλειμμα.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.816
8.013
Δεν ξέρω αν βοηθάνε...
Σε πολύ μικρότερο μέγεθος (γάτα) που μπορεί μόνο ξαπλωτή στο πλάι να κάνει τσίσα-κακά:
- Έχω ξυρίσει γύρω από ποπό-πιπί να μην υπάρχουν τρίχες να πασαλείβονται.
- Έχω κουβαδάκι έτοιμο με σαπουνόνερο και microfibra και είμαι σε ετοιμότητα τοπικού καθαρίσματος.
- Σε ετοιμότητα υποσέντονο, μόλις την δω να κατουράει το τραβάω από κάτω της για να ρουφήξει - αν προλάβει
- Επίσης, μόλις ξεκινάει κακά (προειδοποιεί με τσιρίδα συνήθως πριν) την ώρα που τα κάνει είμαι από πάνω και την τραβάω απαλά προς την αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που βγαίνουν για να γλιτώσουμε το πασάλειμμα.
Και εμείς κάπως έτσι είμαστε αν εξαιρέσεις το ξύρισμα που δεν το έχουμε κάνει. Αλλά εδώ μιλάμε για μεγαλόσωμο ζώο, που είναι σχεδόν μόνιμα ξαπλωμένο στο ένα του πλευρό. Είναι ξαπλωμένος σε πετσέτα και πάνα που αλλάζουμε συνέχεια αλλά επειδή έχει ακράτεια και φεύγουν συνέχεια σταγόνες η κατάσταση δεν είναι εύκολα ελεγχόμενη.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.816
8.013
Με μωρομάντηλα.. Θυμάμαι και ο κτηνίατρος ρωτούσε πώς είναι πάντα τόσο καθαρός :giggle:
Τα έκανε επάνω του και κατάφερνες και τον είχες καθαρό με μωρομάντηλα; Μπραβο ρε συ Έλενα. Είναι πολύ δύσκολο και δεν μπορείς να ασκήσεις και πίεση γιατί πονάει στη μια πλευρά.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.642
11.047
Athens
Και εμείς κάπως έτσι είμαστε αν εξαιρέσεις το ξύρισμα που δεν το έχουμε κάνει. Αλλά εδώ μιλάμε για μεγαλόσωμο ζώο, που είναι σχεδόν μόνιμα ξαπλωμένο στο ένα του πλευρό. Είναι ξαπλωμένος σε πετσέτα και πάνα που αλλάζουμε συνέχεια αλλά επειδή έχει ακράτεια και φεύγουν συνέχεια σταγόνες η κατάσταση δεν είναι εύκολα ελεγχόμενη.
To ξύρισμα (πολύ κοντές τρίχες) βελτίωσε πολύ την κατάσταση. Πριν προσπαθούσα να καθαρίσω κολλημένα σκατά από τις τρίχες. Τουλάχιστον τώρα δεν έχω αυτό.

Ναι στο μεγαλόσωμο είναι θέμα...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.328
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78