Όχι μόνο την προσοχή μας τράβηξες, αλλά και οποιοδήποτε θανατηφόρο νόσημα σχετίζεται με την καρδιάH LOVEY ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ!
(Και τωρα που τράβηξα την προσοχή σας θα ηθελα τις γνώμες σας για το παρακάτω.)
Κανενα πρόβλημακαι επειδη μου αρεσε πορα πολυ πηρα το θαρρος να τη κεντραρω και να τη τονισω λιγο.ελπιζω να μη με μαλωσεις ε?
View attachment 38961
Κοιτα σε σχέση με το πορτο κατσικι η θαλασσα του Αϊ Γιαννη δε συγκρινεται. Αλλα σε σχεση με της Αττικης... Δεν ειναι τι μπορεις να εχεις, ειναι τι ειχες μεχρι τωρα χα χα. Παντως επειδη παω Λευκαδα καθε χρονο, χρονο με το χρονο με παρατηρω να αποφευγω τις μακρινες παραλιες -οσο ομορφες και να ειναι- και απλώς να πηγαινω να κανω το μπανακι μου εκει στη γυρα και να γυρναω σπιτι. Απλά πράγματα. Αντε το πολυ ως Αγιο Νικητα (στον οποιο εχουν αναρτησει και πινακιδα "Απαγορευονται τα σκυλια στην παραλια" και προς μεγαλη μου εκπληξη κανεις δεν της δινει σημασια. Πανω απο 5 σκυλια ειχε. Και το ενα Μολοσσος!Έχω καταγωγή από Λευκάδα(και Εύβοια). Μεγάλος έρωτας! Δικός μου άνθρωπος είσαι εσύ! Καλή επιλογή ο Αι Γιάννης( στο Κάστρο κατοικοεδρεύουν πολλές γιαγιάδες), αν και όχι η καλύτερη θάλασσα.
Sorry για το off topic![]()
Ρε συ ξεγελαει η φωτο. Πεφτει κι ο ηλιος και πλατιαζει η μπακα... :-DΚοίτα... δεν ξέρω από κιλά... με το μάτι (σαν το μαγείρεμα της μαμάς) το κόβω... Και η κοιλίτσα αντί να ανεβαίνει προς τα λαγόνια-άντε να είναι παράλληλη στη ράχη- αυτή κατεβαίνει... Εκτός κι αν ξεγελάει η φωτογραφία... Από ψηλάφισμα πλευρών τι λέει?
Η αληθεια ειναι πως ειναι πολυ ηρεμη.ααχχχ.......εμενα ο δικος μου δεν γαυγιζει ...αλλα απο κωλο δεν βαζει κατω με τιποτα...παει 2,5-3 ωρες την ημερα βολτα και μεσα σε αυτο υπολογισε ενα 20 λεπτο πεταγμα μπαλακι.....ειναι γενικα συνεχεια μαζι μου....σχεδον 19 ωρες το 24ωρο(εκπαιδευτικος ειμαι -δεν θελω σχολια) στανταρ μετα απο μεγαλη βολτα με το που θα μπει στο σπιτι κανει 10 σπριντ με κονγκ στο στομα....το πεταει και μονος του προς τα πανω και πηδαει και το πιανει.......δεν παραπονιεται σχεδον ποτε....δεν γαυγιζει σε αλλα σκυλια ...αλλα μπορει καμια φορα να βγαλει αυτο το πνιχτο γαυγισμα που δειχνει σαν να μην μπορει να το ελεγχει..
οταν θελει μεσα στο σπιτι να ασχοληθω μαζι του απλα ερχεται μπροστα μου ξαπλωνει με τα ποδια του μπροστα και κουναει ουρα και ειναι σαν να λεει ( κοιτα ποσο ομορφοςειμαι δεν θελεις να παιξουμε λιγο ??)...ζημια στο σπιτι δεν κανει εκτος απο παλιοτερα που ηταν κουταβι που ειχε φαει ολο τον βασιλικο απο το μπαλκονι......αμα ειμαστε εξω θελει να παιξει με ΟΛΑ τα σκυλια...μα με ολα.....οταν με βλεπει να μπαινω σπιτι κλαιει χωρις να γαυγιζει και στανταρ ερχεται με παιχνιδι στο στομα ....αμα δεν εχει κοντα ...ψαχνει βρισκει και μετα ερχεται με τρελη χαρα και στηνει τα αυτια του σε κλιση απεριοριστης χαρας και τρεχει γυρω μου με το παιχνιδι στο στομα.....
εισαι μαλλον lucky που ειναι τοσο ηρεμη ....