Lovey - Μία ΜΕΓΑΛΗ... τεμπέλα

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Τρελαίνομαι για την τρίτη φωτογραφία!
Έδεσε και έγινε κούκλα!!
Μου αρέσει πάρα πολύ :) :)

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Ευχαριστουμε!!

Εδω αυτα που ελεγα με τον ανηψιο μου. Τι τραβαει το καημενο το σκυλακι...

IMG_5830.jpg

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Τι ομορφο σκυλι! φτου φτου! :D Εμενα μου αρεσε η 4η πιο πολυ! ;-)

καλα η φωτο με τον μικρο καβαλα δεν παιζεται! χαχαχαχα! ;)

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
εμενα μαρεσει η δευτερη .τα εχει ολα.ωραιο πλανο ,ωραιο σκυλι ,ωραια χρωματα ,εχει κινηση ,δραση ,ειναι ζωντανη φωτο ,θα ταιριαζε σε περιοδικο.

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
και επειδη μου αρεσε πορα πολυ πηρα το θαρρος να τη κεντραρω και να τη τονισω λιγο.ελπιζω να μη με μαλωσεις ε?

IMG_5898.jpg

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
H LOVEY ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ!

(Και τωρα που τράβηξα την προσοχή σας θα ηθελα τις γνώμες σας για το παρακάτω. :D )
Όχι μόνο την προσοχή μας τράβηξες, αλλά και οποιοδήποτε θανατηφόρο νόσημα σχετίζεται με την καρδιά:mad:

Να σου ζήσει η Lovey. Είναι μία κούκλα:)

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Δεν είναι χοντρό το κορίτσι, τσουπωτό είναι. Από το καλοκαιρινό καθισιό. Θα στρώσει όοοταν χειμωνιάσει (κι όχι τώρα, ακόμα δε χειμωνιάζει, δόξα τω Θεώ!).

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Πω πω μια μπαμπάτσικη κοπέλα!!!
Πολυ ωραίες οι φωτογραφίες σας!
Πως τα περάσατε;;; Ξεσάλωσε το υπερδραστηριο λαμπ; :p

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Παιδια σας ευχαριστω πολυ για τα καλά σας λογια!!

Περασαμε super! Καθε μερα επι 10 μερες ηταν στη θαλασσα για 3-4 ωρες.
Το κολυμπι ειναι η καλυτερη ασκηση κι ετσι δε τη λυπηθηκα καθολου. Την εβαζα και κολυμπουσε ασταματητα. Και αυτη σαν να εχει μοτερακι εβαζε πλωρη και βουταγε!!
Οι φωτογραφιες ειναι απο τη Λευκαδα. Και συγκεκριμενα τον Αϊ Γιαννη. Την παραλία αυτη την συνιστω ανεπιφυλακτα. Παντα γεματη τουριστες και ποτε δε θ' ακουσετε τις γνωστες παρατηρησεις για τον σκυλο σας.

Τη βλέπετε χοντρουλα; Νομιζω οτι ξεγελουν οι φωτογραφιες. Ειναι 32κιλα μονο.

:)

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Έχω καταγωγή από Λευκάδα(και Εύβοια). Μεγάλος έρωτας! Δικός μου άνθρωπος είσαι εσύ! Καλή επιλογή ο Αι Γιάννης( στο Κάστρο κατοικοεδρεύουν πολλές γιαγιάδες), αν και όχι η καλύτερη θάλασσα.
Sorry για το off topic:)

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Κοίτα... δεν ξέρω από κιλά... με το μάτι (σαν το μαγείρεμα της μαμάς) το κόβω... Και η κοιλίτσα αντί να ανεβαίνει προς τα λαγόνια-άντε να είναι παράλληλη στη ράχη- αυτή κατεβαίνει... Εκτός κι αν ξεγελάει η φωτογραφία... Από ψηλάφισμα πλευρών τι λέει?

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Έχω καταγωγή από Λευκάδα(και Εύβοια). Μεγάλος έρωτας! Δικός μου άνθρωπος είσαι εσύ! Καλή επιλογή ο Αι Γιάννης( στο Κάστρο κατοικοεδρεύουν πολλές γιαγιάδες), αν και όχι η καλύτερη θάλασσα.
Sorry για το off topic:)
Κοιτα σε σχέση με το πορτο κατσικι η θαλασσα του Αϊ Γιαννη δε συγκρινεται. Αλλα σε σχεση με της Αττικης... Δεν ειναι τι μπορεις να εχεις, ειναι τι ειχες μεχρι τωρα χα χα. Παντως επειδη παω Λευκαδα καθε χρονο, χρονο με το χρονο με παρατηρω να αποφευγω τις μακρινες παραλιες -οσο ομορφες και να ειναι- και απλώς να πηγαινω να κανω το μπανακι μου εκει στη γυρα και να γυρναω σπιτι. Απλά πράγματα. Αντε το πολυ ως Αγιο Νικητα (στον οποιο εχουν αναρτησει και πινακιδα "Απαγορευονται τα σκυλια στην παραλια" και προς μεγαλη μου εκπληξη κανεις δεν της δινει σημασια. Πανω απο 5 σκυλια ειχε. Και το ενα Μολοσσος!

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Κοίτα... δεν ξέρω από κιλά... με το μάτι (σαν το μαγείρεμα της μαμάς) το κόβω... Και η κοιλίτσα αντί να ανεβαίνει προς τα λαγόνια-άντε να είναι παράλληλη στη ράχη- αυτή κατεβαίνει... Εκτός κι αν ξεγελάει η φωτογραφία... Από ψηλάφισμα πλευρών τι λέει?
Ρε συ ξεγελαει η φωτο. Πεφτει κι ο ηλιος και πλατιαζει η μπακα... :-D

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Eγώ έχω αντίθετη γνώμη. Δεν είναι καθόλου χοντρούλα, ίσα ίσα που έδεσε και της πάει πολύ.

thachriser

Well-Known Member
26 Ιουνίου 2011
134
0
ααχχχ.......εμενα ο δικος μου δεν γαυγιζει ...αλλα απο κωλο δεν βαζει κατω με τιποτα...παει 2,5-3 ωρες την ημερα βολτα και μεσα σε αυτο υπολογισε ενα 20 λεπτο πεταγμα μπαλακι.....ειναι γενικα συνεχεια μαζι μου....σχεδον 19 ωρες το 24ωρο(εκπαιδευτικος ειμαι -δεν θελω σχολια;)) στανταρ μετα απο μεγαλη βολτα με το που θα μπει στο σπιτι κανει 10 σπριντ με κονγκ στο στομα....το πεταει και μονος του προς τα πανω και πηδαει και το πιανει.......δεν παραπονιεται σχεδον ποτε....δεν γαυγιζει σε αλλα σκυλια ...αλλα μπορει καμια φορα να βγαλει αυτο το πνιχτο γαυγισμα που δειχνει σαν να μην μπορει να το ελεγχει..:D
οταν θελει μεσα στο σπιτι να ασχοληθω μαζι του απλα ερχεται μπροστα μου ξαπλωνει με τα ποδια του μπροστα και κουναει ουρα και ειναι σαν να λεει ( κοιτα ποσο ομορφοςειμαι δεν θελεις να παιξουμε λιγο ??)...ζημια στο σπιτι δεν κανει εκτος απο παλιοτερα που ηταν κουταβι που ειχε φαει ολο τον βασιλικο απο το μπαλκονι......αμα ειμαστε εξω θελει να παιξει με ΟΛΑ τα σκυλια...μα με ολα.....οταν με βλεπει να μπαινω σπιτι κλαιει χωρις να γαυγιζει και στανταρ ερχεται με παιχνιδι στο στομα ....αμα δεν εχει κοντα ...ψαχνει βρισκει και μετα ερχεται με τρελη χαρα και στηνει τα αυτια του σε κλιση απεριοριστης χαρας και τρεχει γυρω μου με το παιχνιδι στο στομα.....
εισαι μαλλον lucky που ειναι τοσο ηρεμη ....

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
ααχχχ.......εμενα ο δικος μου δεν γαυγιζει ...αλλα απο κωλο δεν βαζει κατω με τιποτα...παει 2,5-3 ωρες την ημερα βολτα και μεσα σε αυτο υπολογισε ενα 20 λεπτο πεταγμα μπαλακι.....ειναι γενικα συνεχεια μαζι μου....σχεδον 19 ωρες το 24ωρο(εκπαιδευτικος ειμαι -δεν θελω σχολια;)) στανταρ μετα απο μεγαλη βολτα με το που θα μπει στο σπιτι κανει 10 σπριντ με κονγκ στο στομα....το πεταει και μονος του προς τα πανω και πηδαει και το πιανει.......δεν παραπονιεται σχεδον ποτε....δεν γαυγιζει σε αλλα σκυλια ...αλλα μπορει καμια φορα να βγαλει αυτο το πνιχτο γαυγισμα που δειχνει σαν να μην μπορει να το ελεγχει..:D
οταν θελει μεσα στο σπιτι να ασχοληθω μαζι του απλα ερχεται μπροστα μου ξαπλωνει με τα ποδια του μπροστα και κουναει ουρα και ειναι σαν να λεει ( κοιτα ποσο ομορφοςειμαι δεν θελεις να παιξουμε λιγο ??)...ζημια στο σπιτι δεν κανει εκτος απο παλιοτερα που ηταν κουταβι που ειχε φαει ολο τον βασιλικο απο το μπαλκονι......αμα ειμαστε εξω θελει να παιξει με ΟΛΑ τα σκυλια...μα με ολα.....οταν με βλεπει να μπαινω σπιτι κλαιει χωρις να γαυγιζει και στανταρ ερχεται με παιχνιδι στο στομα ....αμα δεν εχει κοντα ...ψαχνει βρισκει και μετα ερχεται με τρελη χαρα και στηνει τα αυτια του σε κλιση απεριοριστης χαρας και τρεχει γυρω μου με το παιχνιδι στο στομα.....
εισαι μαλλον lucky που ειναι τοσο ηρεμη ....
Η αληθεια ειναι πως ειναι πολυ ηρεμη. :)