Δυστυχως τα περισσοτερα λαμπραντορ που κυκλοφορουν εχουν παραπανισια κιλα κι ετσι σε πολυ κοσμο εχει δημιουργηθει η εντυπωση πως ειναι το κανονικο. Και το κανουν και εκτροφεις, δυστυχως και παλι.
Δε πρεπει να μπερδευουμε ομως το παχος με το δεσιμο. Αλλο ειναι το σκυλι να χει μπακα/προγουλια, κι αλλο να ειναι γυμνασμενο-δεμενο με ανοιχτο στηθος.
Και εκθεσιακα που φαινονται χοντρα σε καποιους, δεν εχουν λιπος, ειναι γυμνασμενα και μυωδη σκυλια.
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Ενταξει ολα αυτα ειναι λιγο θεωρητικα και αοριστα.
Αλλα, εδω στο forum, ειχαμε δει μερικους τυπους Lab τα οποια αλλα ηταν ψηλα και λιγνα, αλλα κοντα και χοντρα. Εγω τοτε ειχα πει οτι η Lovey φερνει στον τυπο Brittany ή Mardas (αν θυμαμαι καλα τα ονοματα)γιατι μου βγαινει κοντοχοντρη και βαρελάκι.
Το σωστό λοιπον IΣΩΣ θα ηταν να ρωτησουμε "τι τυπος Lab ειναι";
Και το θεμα ειναι αν μπορεις να διακρινεις απο τη φωτο κατα ποσο το μεγεθος της Lovey οφειλεται σε μυς (καθ' οτι γυμνασμενη αρκετα) ή παχος.
Μπορεις; (δεν απευθυνομαι μονο σε σενα, σχημα λογου ειναι).
Ενταξει καταλαβαινω forum ειναι. Μπαινουμε και γραφουμε ολιγον τι πραγματα αυθορμητα και χωρις πολυ σκεψη. Αλλα εγώ σχεδον πειστηκα οτι ειναι χοντρη. Και καθομουν πριν και την κοιτουσα χωρις να μιλαω, για ωρα, και με εβλεπε και εκεινη και θα σκεφτηκε "παει χαζεψε αυτος".
"Οχι" της λεω, "δεν εισαι χοντρη". Και παω και της φτιαχνω μια φετα με Merenda...