Lovey - Μία ΜΕΓΑΛΗ... τεμπέλα

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.810
4.112
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Πολύ όμορφη, να την χαίρεσαι! Βρε πώς ζηλεύω που κάνετε τόσα μπάνια! :rolleyes:

Οσο για τα κιλά της εγώ προσωπικά προτιμώ το πιο αδύνατο αλλά εγώ είμαι ήδη καμένη με δυσπλασίες και ρήξεις χιαστών! :mad:

Revolution

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2012
73
1
Πολύ όμορφη, να την χαίρεσαι! Βρε πώς ζηλεύω που κάνετε τόσα μπάνια! :rolleyes:

Οσο για τα κιλά της εγώ προσωπικά προτιμώ το πιο αδύνατο αλλά εγώ είμαι ήδη καμένη με δυσπλασίες και ρήξεις χιαστών! :mad:
Περαστικά να είναι Berna!
Συγνώμη που γίνομαι αδιάκριτος αλλά το σκύλο σου από εκτροφείο τον είχες υιοθετήσει;

Last edited:

Revolution

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2012
73
1
Αγοράσει.
Ναι.
Ναι οτι τον έχεις αγοράσει εννοούσα απλά την προηγούμενη φορά που είχα πει αγοράσει είχα παραπονάκια από κάποιο μέλος:p
Τι έκανε ρε το τρελό; Χοροπηδούσε συνέχεια και το έπαθε;

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Γενικά τα Λαμπ έχουν τάσεις παχυσαρκίας...το οποίο θέλει προσοχή. Για τα πόδια τους κυρίως...
Εμένα μου φαίνεται ότι πρέπει να χάσει 2,3 κιλά και θα είναι super...Πάντως μορφολογικά είναι πολύ καλή...και φυσικά πανέμορφη...
Ρώτα και τον εκτροφέα σου να είσαι σίγουρος...

thachriser

Well-Known Member
26 Ιουνίου 2011
134
0
Μη του πεις ομως μονο το νουμερο των κιλων, το σωστο θα ταν να τη δει απο κοντα.

και μη ξεχνας και το παλιο "κολπο". Τα πλευρα του σκυλου πρεπει να μπορουμε να τα ψηλαφισουμε. Αν δε τα αισθανομαστε, το σκυλι ειναι υπερβαρο, κι αν βεβαια φαινονται με το ματι, ειναι πολυ αδυνατο.

εχεις ματι εσυ:roll: δεν εχεις δει ποτε σωστο λαμπραντορ μαλλον...
Θεωρω οτι εχω δει ΠΟΛΛΑ σωστα λαμπραντορ και σε εκθεση εδω στην Ελλαδα αλλα και στο εξωτερικο :) παρα πολλα ....... εχω επισης λαμπ.....(αυτο βεβαια δεν σημαινει κατι)
απλα δεν μπορω να βγαλω συμπερασμα απο μια φωτο ..και 100 να βαλει αμα δεν το δεις δν μπορεις να πεις....
Απο την αλλη μην λεμε και οτι θελουμε ...και το πιο αδυνατο λαμπραντορ φαινεται λιγο πιο χοντρο απο αλλα σκυλια μονο και μονο απο το ανοιγμα του στερνου αλλα και το βαρελοειδες σχημα που βλεπεις απο πανω....οσο για το προγουλι ακομα κα ιτα πιο αδυνατα εχουν λιγο προγουλι(μαλλον φαινεται το προγουλι τους)
σαφεστατα καλο ειναι το σκυλι να ειναι αδυνατο --κανονικο για να μην καταπονειται...αλλα αοπως αναφερθηκε καλυτερα να ρωτησει το Posidonio...

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Αυτό που έμαθα πρόσφατα από μια εκτροφέα είναι ότι τα Ριτρίβερς γενικά όσο μεγαλώνουν δεν πρέπει να είναι "στεγνά"...όπως άλλες φυλές. Ο Boo πχ. τους τελευταίους 2 μήνες (είναι 9 μηνών τώρα) τρώει 500gr την ημέρα (το οποίο είναι πιο πολύ από το κανονικό) και έχει φαρδύνει το στέρνο του και έχει "κάτσει" σωστά (πάντα βέβαια με συνδυασμό άσκησης ). Τώρα θα αρχίσουμε να μειώνουμε τη ποσότητα για να μη χαλάσει το top line του....(και για τα πόδια του)...

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.810
4.112
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Ναι οτι τον έχεις αγοράσει εννοούσα απλά την προηγούμενη φορά που είχα πει αγοράσει είχα παραπονάκια από κάποιο μέλος:p
Τι έκανε ρε το τρελό; Χοροπηδούσε συνέχεια και το έπαθε;
Καλά, είναι υπερικινητικός, αλλά μάλλον υπάρχει και η προδιάθεση, γιατί σίγουρα υπάρχουν υπερκινητικά σκυλιά που δεν έχουν σακατέψει 3/4 πόδια τους ;)

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Καλά, είναι υπερικινητικός, αλλά μάλλον υπάρχει και η προδιάθεση, γιατί σίγουρα υπάρχουν υπερκινητικά σκυλιά που δεν έχουν σακατέψει 3/4 πόδια τους ;)
3/4? Wow!! Mα τι κανει ολη μερα; Downhill?? :-D

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.810
4.112
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
3/4? Wow!! Mα τι κανει ολη μερα; Downhill?? :-D
2010 - ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο (έγινε εγχείριση)
2011 - ρήξη χιαστού στο δεξή γόνατο (πέρασε χωρίς εγχείριση)
2012 - δυσπλασία στο δεξή αγκώνα

Αντε να δούμε πού θα πάμε :rolleyes:

Τί κάνει όλη μέρα... να...

Cookie the yellow Lab - YouTube

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
2010 - ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο (έγινε εγχείριση)
2011 - ρήξη χιαστού στο δεξή γόνατο (πέρασε χωρίς εγχείριση)
2012 - δυσπλασία στο δεξή αγκώνα

Αντε να δούμε πού θα πάμε :rolleyes:

Τί κάνει όλη μέρα... να...

Cookie the yellow Lab - YouTube
Zει ομως τη ζωή του στα άκρα :-D

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Berna...καταπληκτικές φωτογραφίες....είδα το video 3 φορές...!!!

Πάντως αυτός ο σκύλος έχει τον ακάθιστο!!! Δεν μπορείς να πεις!!!!

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Παίδες, άκυρη η όλη συζήτηση για τα υποτιθέμενα πάχη της Lovey...

Μόνο για τα κάλλη της μπορούμε να μιλάμε...:)

Η κοπελάρα είναι κούκλα, κορμάρα και πολύ καλό παιδί...*agapoylas*

Revolution

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2012
73
1
Indeed.
Τελικά δίαιτα πρέπει να κάνει ο ιδιοκτήτης για να βάλει κανα ευρώ στην άκρη και να πάρει άλλη camera:p

Εσύ Τάκη από που έχεις πάρει το lab σου?

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Indeed.
Τελικά δίαιτα πρέπει να κάνει ο ιδιοκτήτης για να βάλει κανα ευρώ στην άκρη και να πάρει άλλη camera:p

Εσύ Τάκη από που έχεις πάρει το lab σου?
Οι παραπάνω φωτογραφιες ειναι απο κινητο βρε. Εγω ειχα φωτογραφικη. Κατσε ν' ανεβασω κανα-δυο να σε φυγει ο νταλκας για. :-D

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Εγώ είμαι που δεν κάνω καλή διαχείρηση των χρημάτων μου και δεν μπορώ να βάλω ευρώ στην άκρη...:(:p

Τα κορίτσια μας είναι ετεροθαλή αδελφάκια και κατάγονται από την Αίγινα:):)