Όχι, (υποθετω δηλαδήΣ), αλλά θα μπορούσες να γίνεις...Τι αγκαλια παιδι μου; Μιλάμε για 35kg σκυλο. Ο Ζαμπιδης ειμαι;
Να η ευκαιρία που (ίσως) πάντα έψαχνες!!!!
Και σοβαρά τώρα...
Όταν η δικιά μου ήταν σε οίστρο, έβγαζα πρώτα τον Άρη βόλτα, οπότε όλοι οι επίδοξοι γαμβροί εξαφανίζονταν!
Βέβαια, τώρα που το ξανα και καλόσκέφτομαι, αυτό απαιτεί να έχεις ακόμα ένα σκύλο και δη αρσενικό (ο τσοπάνης προαιρετικός!). Άρα, άκυρο!
Ωστόσο, πριν βγω, τα κατάβρεχα με νερό να φύγουν και μετά γρήγορα γρήγορα έβγαζα και τη Ρούνη και από διάφορα στενάκια να μας χάνουν.
Το καλό, όμως στη δική μου περίπτωση, ήταν ότι τα διάφορα που μαζεύονταν ήταν ματζέβολα σε μέγεθος (μεσαία προς μικρά) και μ'ένα "ξου" ή την απειλή κλωτσιάς έφευγαν.
Άσε που εδώ στις Σπέτσες, τα "αδέσποτα" που κυκλοφορούσαν ήταν ελάχιστα.
Οπότε, καταλήγουμε, ότι εγώ δεν είμαι και το κατάλληλο πρόσωπο να δίνω συμβουλές.
(σημείωση: ο Άρης ήταν αυτός που τράβαγε το μεγαλύτερο ζόρι. Αυτός έξω, η μανδάμ μέσα, βάλε με το νου σου τι πέρναγε, κι αυτός, κι αυτή, κι εγώ... Τη στείρωσα κι ησύχασα!)
Μάλλον στο αμάξι και βόλτα λίγο πιο μακριά. (βρίσκεις να παρκάρεις στην επιστροφή? Θα σε καταστρέψει με τόσες βενζίνες!)