Lovey - Μία ΜΕΓΑΛΗ... τεμπέλα

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Τι να πω, δεν παιζει να την παω κτημα και να την εχω στο λουρι. Μαλλον θα ειμαι διπλα προσεκτικος απο δω και στο εξης.
To καταλαβαίνω αυτό που λες απόλυτα..κι εγώ την Λούση χωρίς λουρί την έχω εκεί γιατί γυρνάει και με κοιτάζει. Αλλά τον άλλον τον χοντρό που κυνηγάει τον ποδόγυρο δεν τον εμπιστεύομαι.
Θα σου πουν οι πιο έμπειροι για το μάλωμα , αλλά σιγά μην την μάλωνα που υπερασπίστηκε τον εαυτό της. Λάμπ είναι όχι ufo!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Lab έχουμε, όχι μαλάκες...:cool:
Σήμερα έκανα κι εγώ αυτή την διαπίστωση :p
O Tζιμάκος είναι ένας σκύλος κυριαρχικός και θέλει πάντα να παραγκωνίζει τα άλλα μου δύο σκυλιά. Δεν του αρέσει να τα χαιδεύουμε και όταν καθόμαστε στο τραπέζι της κουζίνας θέλει να είναι από κάτω μόνο αυτός. Όποιος τολμήσει να πάει να ξαπλώσει δίπλα του τον διώχνει όπως επίσης και όποιος ξαπλώνει εκεί και στο κρέιτ του να είναι τρέχει και τον διώχνει με γαυγίσματα.
Σήμερα λοιπόν ο Έλβις κοιμόταν κάτω από το τραπέζι και έρχεται έξαλλος ο Τζιμάκος να τον τραμπουκίσει. Μία που ήρθε και μία που ακούω τον Έλβις να γρυλίζει χωρίς ούτε καν να κουνηθεί ...δεν το πίστευα...Τα μπρος πίσω ο Τζιμάκος , έγινε λούης..
Συγνώμη Πάνο για την κατάχρηση του θέματος της lovey αλλά όντως lab έχουμε όχι μαλάκες :p

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Η μικρή σημερα το πρωϊ στειρώθηκε. Ολα πηγαν καλα. Παρακολουθησα ολη τη διαδικασια Live!
Ενδιαφέρουσα εμπειρία. Βεβαια καπου το λυπηθηκα το καϋμενο, αλλα για το καλό της εγινε.

Για μερικες μερες θα ησυχασουμε απο το χαζοχαρουμενο (μιλαμε για πολυ ενεργεια την Ανοιξη...).

:cool:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.412
Τι εννοείς "live";
Σε άφησε ο γιατρός να είσαι παρών στο χειρουργείο; :confused:

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Σιδερένιο το κορίτσι!!! :)

Για μερικες μερες θα ησυχασουμε απο το χαζοχαρουμενο (μιλαμε για πολυ ενεργεια την Ανοιξη...).:cool:
Βρε Στάθη :)p) μου αρέσει που ο τίτλος του θέματος της ειναι ... μια ΜΕΓΑΛΗ... τεμπέλα!

Last edited:

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Τhanx Τακη!

Mareco οπως το πες. Ημουν εκει σε μια γωνιτσα και παρακολουθουσα. Δεν υπήρχε προβλημα. :)

Aliki τεμπελα ηταν. Μετα ξυπνησε ο διαολος μεσα της...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.412
Μάλλον βρήκε την λύση, για να μην χρειαστεί να το περιγράψει με πολλές λέξεις μετά ;)

Περαστικά της :)

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Μάλλον βρήκε την λύση, για να μην χρειαστεί να το περιγράψει με πολλές λέξεις μετά ;)

Περαστικά της :)
:x::x::x: Aκριβώς!

Ευχαριστω elemaraki!

Tην εχουμε αφησει εκει. Θα την παρουμε το απογευμα.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Σιδερένια!
Με είχε αφήσει και μένα παλιά γιατρός να παρακολουθήσω στείρωση σε αρσενικό γάτο :D
Kαι μένα Πάνο τώρα με την Άνοιξη τα χει δει όλα ο μούργος!

AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
Ενδιαφέρουσα εμπειρία ακούγεται, το να μπορείς να παρακολουθείς..
αν κ δεν νομίζω ότι εγώ θα την πάλευα..

Σιδερένια..!!