Mήν πετάτε πέτρες σε σκύλους

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.331
674
Νεα σμυρνη
Μα που στο καλο ειναι γυρισμενο ?,οχι τιποτα αλλο αλλαμο δρομος ηταν γεματος απο "πυρομαχικα" για να πεταει ο βλακας

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Μέση ανατολή μάλλον, αλλά φαντάσου να μην τα σταμάταγε ο ιδιοκτήτης τι θα του κάνανε του μ@λ@κ@

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Αυτό το θέμα έχει συζητηθεί και παλιότερα αλλά δεν μπορώ να το βρω!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.984
20.419
Δεν μπορώ να δω το βίντεο.
Είναι αυτό, με τα δύο γερμανικά;

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Ρε Γιώργο, έχω μιά απορία:

Μήπως είναι "εκπαιδευτικό" βίντεο? Εκπαίδευση των σκυλιών, εννοώ, σε (πολύ) "ρεαλιστική"...
Γιατί΄παρατηρώ ότι έχουν το ταμπεραμέντο να του την πέσουν, μέσα σε όλο αυτό το χαμό... αλλά, όταν του την πέφτουν, τουλάχιστον ο ένας από τους 2 το κάνει "με το σεις και με το σας", αντί να τον σκίσει...

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Ρε Γιώργο, έχω μιά απορία:

Μήπως είναι "εκπαιδευτικό" βίντεο? Εκπαίδευση των σκυλιών, εννοώ, σε (πολύ) "ρεαλιστική"...
Γιατί΄παρατηρώ ότι έχουν το ταμπεραμέντο να του την πέσουν, μέσα σε όλο αυτό το χαμό... αλλά, όταν του την πέφτουν, τουλάχιστον ο ένας από τους 2 το κάνει "με το σεις και με το σας", αντί να τον σκίσει...
"ρεαλιστική" χωρίς πλαστική καρέκλα? δε νομίζω

άλλωστε και οι δύο έπιασαν ο ένας ποδι και ο άλλος κεφάλι

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Αυτόν "με το πόδι", εννοώ... ο άλλος εντάξει, τον έπιασε από πάνω και τον τράβαγε κιόλας!!!

Ο άλλος, όμως, προς το τέλος, προσέγγισε το πόδι πολύ προσεκτικά - αργά - χαμηλωμένος... και έδωσε την ευκαιρία στο "χτήνος" να τον πιάσει...

Υ.Γ. Ναι, έχεις δίκιο... "ρεαλιστική", χωρίς πλαστική καρέκλα δε γίνεται!!!

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
Στο 0,53 βλεπουμε το απορτ και στο 0,58 εναν τροπο για να κανει/μαθει ο σκυλος το αους,της θετικης ο κυριος :cool:

Last edited:

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Στο 0,53 βλεπουμε το απορτ και στο 0,58 εναν τροπο για να κανει/μαθει ο σκυλος το αους,της θετικης ο κυριος :cool:
Πραγματικά, ΟΛΟΙ στο βίντεο, της θετικής είναι!!!:rolleyes:
καλά το ψυλιάστηκα εγώ ότι είναι ρεαλιστική... μας το επιβεβαιώνει και ο ειδικός!:D

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
εντόπισα το πρόβλημα,
ο ένας σκύλος ήταν ελευθερος χωρίς λουρί :p

Cicaci

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2010
353
3
Ξάνθη
Πάντως ο σκύλος χρειάστηκε αρκετό χρόνο μέχρι να επιτεθεί.... Και δεν ήταν "όπου βρω δαγκώνω" με λύσσα!
Εννοείτε οτι ο τύπος το ήθελε, αλλά και ο ιδιοκτήτης θα ήταν καλό να τον είχε δεμένο.... Μπορεί να εμπιστευόμαστε τον σκύλο μας αλλα σίγουρα όχι και τον κόσμο που υπάρχει γύρω μας!!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.344
Μέλη
20.112
Νεότερο μέλος
Anastasia skia