Mήν πετάτε πέτρες σε σκύλους

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.331
674
Νεα σμυρνη
Μα που στο καλο ειναι γυρισμενο ?,οχι τιποτα αλλο αλλαμο δρομος ηταν γεματος απο "πυρομαχικα" για να πεταει ο βλακας

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Μέση ανατολή μάλλον, αλλά φαντάσου να μην τα σταμάταγε ο ιδιοκτήτης τι θα του κάνανε του μ@λ@κ@

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Αυτό το θέμα έχει συζητηθεί και παλιότερα αλλά δεν μπορώ να το βρω!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.947
20.366
Δεν μπορώ να δω το βίντεο.
Είναι αυτό, με τα δύο γερμανικά;

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Ρε Γιώργο, έχω μιά απορία:

Μήπως είναι "εκπαιδευτικό" βίντεο? Εκπαίδευση των σκυλιών, εννοώ, σε (πολύ) "ρεαλιστική"...
Γιατί΄παρατηρώ ότι έχουν το ταμπεραμέντο να του την πέσουν, μέσα σε όλο αυτό το χαμό... αλλά, όταν του την πέφτουν, τουλάχιστον ο ένας από τους 2 το κάνει "με το σεις και με το σας", αντί να τον σκίσει...

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Ρε Γιώργο, έχω μιά απορία:

Μήπως είναι "εκπαιδευτικό" βίντεο? Εκπαίδευση των σκυλιών, εννοώ, σε (πολύ) "ρεαλιστική"...
Γιατί΄παρατηρώ ότι έχουν το ταμπεραμέντο να του την πέσουν, μέσα σε όλο αυτό το χαμό... αλλά, όταν του την πέφτουν, τουλάχιστον ο ένας από τους 2 το κάνει "με το σεις και με το σας", αντί να τον σκίσει...
"ρεαλιστική" χωρίς πλαστική καρέκλα? δε νομίζω

άλλωστε και οι δύο έπιασαν ο ένας ποδι και ο άλλος κεφάλι

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Αυτόν "με το πόδι", εννοώ... ο άλλος εντάξει, τον έπιασε από πάνω και τον τράβαγε κιόλας!!!

Ο άλλος, όμως, προς το τέλος, προσέγγισε το πόδι πολύ προσεκτικά - αργά - χαμηλωμένος... και έδωσε την ευκαιρία στο "χτήνος" να τον πιάσει...

Υ.Γ. Ναι, έχεις δίκιο... "ρεαλιστική", χωρίς πλαστική καρέκλα δε γίνεται!!!

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
Στο 0,53 βλεπουμε το απορτ και στο 0,58 εναν τροπο για να κανει/μαθει ο σκυλος το αους,της θετικης ο κυριος :cool:

Last edited:

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Στο 0,53 βλεπουμε το απορτ και στο 0,58 εναν τροπο για να κανει/μαθει ο σκυλος το αους,της θετικης ο κυριος :cool:
Πραγματικά, ΟΛΟΙ στο βίντεο, της θετικής είναι!!!:rolleyes:
καλά το ψυλιάστηκα εγώ ότι είναι ρεαλιστική... μας το επιβεβαιώνει και ο ειδικός!:D

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
εντόπισα το πρόβλημα,
ο ένας σκύλος ήταν ελευθερος χωρίς λουρί :p

Cicaci

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2010
353
3
Ξάνθη
Πάντως ο σκύλος χρειάστηκε αρκετό χρόνο μέχρι να επιτεθεί.... Και δεν ήταν "όπου βρω δαγκώνω" με λύσσα!
Εννοείτε οτι ο τύπος το ήθελε, αλλά και ο ιδιοκτήτης θα ήταν καλό να τον είχε δεμένο.... Μπορεί να εμπιστευόμαστε τον σκύλο μας αλλα σίγουρα όχι και τον κόσμο που υπάρχει γύρω μας!!!!