mi corazon..!!!το πιο όμορφο κουτάβι

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
μα δεν μπορω, γελαω.. μοιαζει με Γ.Π. ..
με τι αλλο μοιαζει ρε παιδια? ναι.. οχι εμενα μου μοιαζει με ποιντερ..

Φατσονι?? Φατσαραα!!!
να τους ζησει!!
καλοτυχη να ναι! και αυτη και αυτοι .. και τα μυστηρια!!

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Ευχαριστούμε πολύ Νταβινάκι!!!Και για την επίσκεψη και για τις φωτογραφίες!!!!
Να το επαναλάβουμε σύντομα!!!!!Το Κορασόνι σου ζητά συγνώμη για τις δαγκωματιές!!!:D:p

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Ευχαριστούμε πολύ Νταβινάκι!!!Και για την επίσκεψη και για τις φωτογραφίες!!!!
Να το επαναλάβουμε σύντομα!!!!!Το Κορασόνι σου ζητά συγνώμη για τις δαγκωματιές!!!:D:p
Παρακαλώ!! :D

Εννοείταιιι!!!!! χιχιχι έλα βρε έχω σιμαδάκια απο την Corazon τι καλήτερο!!! :D :D

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Αυτές τις μέρες που έχει λιακάδα το έχουμε υπερευχαριστηθεί και βγαίνουμε συνέχεια για παιχνίδι στον κήπο!! Ο Σανάκος φτου φτου μη τον ματιάσω αλλά δεν το βάζει με τίποτα κάτω με την μικρή!!!Τρέχουν όλη την ώρα πάνω κάτω και δεν συμμαζεύονται με τίποτα!!!

Αυτές οι φωτογραφίες είναι μετά από 2,5 ώρες τρέξιμο...τα διαόλια δεν μπορούσα να τα τραβήξω όταν έπαιζαν..όλες κουνημένες έβγαιναν!Άντε να πάρω επιτέλους μια καλή κάμερα!!!

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Πανεμορφο κοριτσιιιιι :D Να την χαιρεσαι και χαιρομαι πολυ που τελικα την κρατησατε. Πρεπει να εισαι πολυ ευτιχισμενη και εσυ και εκεινη :p

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
"Thanks" σε όλους!!!:D:p
Μεγαλώνει και ωριμάζει κάθε μέρα!!Είναι πανέξυπνη και έχει πολύ καλούς τρόπους!!Γενικά είναι πολύ καλό παιδί!!:DΠροσπαθώ να δουλεύω πολύ την κοινωνικοποίηση της και είναι αστέρι η μικρή!!!Ατάραχη σε όλα!Γενικά δεν μου δημιουργεί ποτέ πρόβλημα!Τα πηγαίνουμε πολύ καλά!
Με τον μικρό τα πηγαίνει εξαιρετικά!!Είναι αχώριστοι!Μαζί κοιμούνται, μαζί τρώνε, μαζί παίζουν όλα μαζί τα κάνουν και αυτό είναι ότι καλύτερο μπορούσε να συμβεί για εμένα γιατί το είχα μεγάλο άγχος!!

Νταβινάκι όποτε θες!Εδώ είμαστε!;)