microchip & Καρκίνος

D

Deleted member 14614

Guest
Ομολογώ ότι δεν διάβασα όλα τα links που παρέθεσες (είναι πολλά πανάθεμά σε :p), αλλά νομίζω ότι είναι προφανές να συνδέεται το ένα με το άλλο. Ό,τι εκπέμπει ακτινοβολία, επηρεάζει τα κύτταρα. Τη στιγμή του scanαρίσματος η ακτινοβολία είναι υψηλή, την υπόλοιπη ώρα είναι, υποτίθεται, πολύ χαμηλή.
Δυστυχώς, όμως, το microchip είναι μία αναγκαιότητα.

• Like
Reactions: ntoulis

D

Deleted member 14614

Guest
Δεν εκπέμπει τίποτα το μικροτσίπ...
Αυτό που λες, πώς το στηρίζεις? Όποια ηλεκτρομαγνητική συσκευή υφίσταται, εκπέμπει λίγη ή πολλή ακτινοβολία, είτε σε κατάσταση λειτουργίας είτε μη. Στην Ηλεκτρονική Α' εξαμήνου μας το είχαν διδάξει.

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Αφού δεν έχει πηγή ηλεκτρικού ρεύματος, πως να εκπέμψει ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία;
Μόνο όταν ζυγώσει πολύ κοντά του ένας σαρωτής γίνεται διασύνδεση.

D

Deleted member 14614

Guest
Αφού δεν έχει πηγή ηλεκτρικού ρεύματος, πως να εκπέμψει ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία;
Μόνο όταν ζυγώσει πολύ κοντά του ένας σαρωτής γίνεται διασύνδεση.
Θα στο θέσω ως εξής: Μια τηλεόραση που την έχεις εκτός πρίζας, πάλι εκπέμπει ακτινοβολία. Απλά, είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Ομοίως και το microchip, κλπ.
Όταν ενεργοποιείται το microchip, μέσω του σαρωτή, η ακτινοβολία αυξάνεται (έχω διαβάσει ότι εκτοξεύεται, αλλά ας μείνουμε στο δεδομένο της αύξησης).

• Like
Reactions: Marion_Russel

Aslan

Well-Known Member
12 Μαϊου 2014
1.024
1.882
Αθήνα, Φλύα
Εγω να κανω την αλλη ερωτηση... γνωριζει κανεις το ειδος της ακτινοβολιας [ιοντιζουσα ή μη] που εκμπεμπει το microchip, και πιο συγκεκριμενα σε ποια μηκη κυματος κυμαινεται αυτη, γιατι ακτινοβολια με ακτινοβολια διαφερουν οσο να 'ναι.

• Like
Reactions: ntoulis