MIXAELA H MIXAELA11 ΑΔΙΚΙΑ

Status
Κλειδωμένο θέμα

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
το κουταβι ηρθε με τον αντρα της εκτροφεος μεχρι θεσσαλονικη και απο εκει το πηρα με τον πατερα μου.συμφωνα με την εκτροφεα το πρωτο εμβολιο ειχε γινει αλλα δεν ειχα τα μπουκαλακια που λεει και καλου κακου το ξανακαναμε το εμβολιο.οχι δεν την εβγαλα φυσικα βολτα τοσο μικρη..
Οχι συμφωνα με την εκτροφεα!

Το κουταβι το πηρες με βιβλιαριο ναι η οχι?

Στο βιβλιαριο μεσα λεει αν εχει κανει το εμβολιο καθως εχει το αυτοκολλητακι του εμβολιου και την σφραγιδα/υπογραφη του κτηνιατρου που το εκανε!

Μην λεμε λογια του αερα!

Μιχαελα11

Active Member
4 Μαρτίου 2010
28
0
κυρια Σαρα η εξεταση για τυφο εγινε μετα το χρονικο διαστημα απο το πρωτο εμβολιο κατα το οποιο θα εβγαινε ψευδως θετικο και εγινε στην σχολη και οχι στην κτηνιατρο που γνωριζει η εκτροφεας.στην κτηνιατρο απευθυνθηκαμε αφου τελειωσε το ζητημα του τυφου για γενικη εξεταση και να μας πει για το ποτε θα πρεπει να γινει το δευτερο εμβολιο.υστερα την κοιμησε να της παρει αιμα και να της καθαρισει τα αυτακια απο τις τριχες και ξυπνησε και ειχε ενα σοκ το σκυλακι.σημερα ειδα οτι εχει και αιματακι στο αυτακι προφανος απο τραυματισμο κατα την αφαιρεση των τριχω.μολις ομως πηρα τη μικρη μου πηγαμε στην κτηνιατρο και την ψεκασε αμεσως γιατι ξυνοταν συνεχως...δεν ηξερα οτι δεν επιτρεπεται ψεκασμος κουταβιων απλα η εκτροφεας ειπε οτι δεν τα ψεκασε για να μη κρυωσουν ενω απο το μπανιο που τους εκανε ηταν μικροτερη η πιθανοτητα να κρυωσουν για να καταλαβω..

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Μήπως φταίει το έξτρα εμβόλιο? Κανονικά δεν πρέπει να παραεμβολιάζονται τα σκυλιά. Ένα άλλο που διαβάζω αυτή τη στιγμή είναι ότι τα περισσότερα κουτάβια έχουν ascarid worms και γι' αυτό τα εκτροφεία τους κάνουν αμέσως εμβόλια. Αν το δικό σου δεν έχει ενδοπαράσιτα, πάει να πει ότι έχει εμβολιαστεί για τα πράγματα που έπρεπε. Ένα άλλο που θα μπορούσες να είχες κάνει, αντί να κάνεις ξανά το εμβόλιο, ήταν να είχες υποβάλει το κουτάβι σε αιματολογικές εξετάσεις για να διαπιστώσεις αν όντως είχε κάνει τα εμβόλιά του.

Μιχαελα11

Active Member
4 Μαρτίου 2010
28
0
Οχι συμφωνα με την εκτροφεα!

Το κουταβι το πηρες με βιβλιαριο ναι η οχι?

Στο βιβλιαριο μεσα λεει αν εχει κανει το εμβολιο καθως εχει το αυτοκολλητακι του εμβολιου και την σφραγιδα/υπογραφη του κτηνιατρου που το εκανε!

Μην λεμε λογια του αερα!
το πηρα με βιβλιαριο αλλα δεν εγραφε τιποτα μεσα..η εκτροφεας μου ειπε οτι εγινε το πρωτο εμβολιο αλλα δεν ειχαμε τα μπουκαλακια που ειπε οτι μας εδωσε με το κουταβακι..βιβλιαριο και τροφη πηρα εγω..

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Μαλιστα!

Δεν ξερω αν εγινε οντως ετσι οπως το λες αλλα ωφειλε ο/η εκτροφεας μαζι με την παραδοση του κουταβιου να δωσει και το βιβλιαριο,αναλυτικα γραμμενο μεσα,λογικα γραμμενο το 1ο εμβολιο,το αυτοκολλητακι διπλα απο το εμβολιο και την υπογραφη/σφραγιδα του κτηνιατρου!

Last edited:

Μιχαελα11

Active Member
4 Μαρτίου 2010
28
0
ΑΥΤΗ ΚΟΥΒΕΝΔΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΜΟΝΟ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΚΤΙΝΙΑΤΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΔΙΞΗ. ΜΙΧΑΕΛΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΑΓΟΓΗ ΓΙΑ ΔΙΣΦΙΜΙΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΣ. ΧΤΕΣ ΣΟΥ ΠΕΙΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΚΤΙΝΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤΡΟΦΕΙ ΜΑΣ ΤΙΦΟΣ, ΕΡΧΕΤΕ ΤΑΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΙ ΤΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ. ΤΟ ΤΙΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ: 6972076043 ΟΠΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ. ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΦΟ, ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΙ ΕΔΩ ΚΟΥΤΑΒΙΑ 2 ΜΙΝΩΝ - ΥΓΕΣΤΑΤΑ. ΕΓΩ ΤΕΛΙΟΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΤΡΟΠΟΣ ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΙΦΟΣ ΒΓΕΝΕΙ 3-4 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ. ΣΤΗΝ ΜΙΧΑΕΛΑ ΑΡΟΣΤΙΣΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΒΙ ΑΠΟ ΥΓΟΣΙ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ. ΚΑΛΙΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
μα με ποιον τροπο δυσφημιζω δεν καταλαβαινω αφουδεν ημουν εγω που μπηκα εδω να πω την ολη ιστορια και επαναλαμβανω θλιβομαι που φτανουμε σε τετοια επιπεδα

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Εγώ αυτό που προσπαθώ να καταλάβω είναι αν έκανες εξέταση για τύφο και σου βγήκε θετική. Εάν το σκυλάκι σου δηλαδή έχει τύφο. Αυτό δεν το έχω καταλάβει διότι δεν το έχεις εξηγήσει με ένα ναι ή όχι και πώς το βρήκατε. Επίσης πρόσεξε το τι έγραψα για το πώς πιάνουν τα εμβόλια και για τα αντισώματα της μάνας του κουταβιού που μπορεί να έχουν εξουδετερώσει το εμβόλιο. Και πάλι: το εμβόλιο αυτό είναι φτηνό και το εκτροφείο δε νομίζω να μην το έκανε. Αν παραμελούσε τα κουτάβια, θα είχαν προβλήματα που το δικό σου δεν έχει (ascarids, ενδοπαράσιτα σχετικά με κακές συνθήκες διαβίωσης). Επίσης η εκτροφέας σου πρότεινε να πάρει πίσω το κουτάβι όπως κάνουν όλοι οι εκτροφείς και είναι συνέχεια σε επαφή μαζί σου για το θέμα.

Τέλος, πάλι σου προτείνω να ηρεμήσεις και να μην πυροβολείς τον πιανίστα. Διότι όντως αν η εκτροφέας θεωρήσει ότι τη δυσφημίζεις και πάρει:

1) μαρτυρίες από τους Αμερικάνους ότι την υπεραγαπούν και της εμπιστεύονται κουτάβια τους για αναπαραγωγή όταν ενηλικιωθούν
2) μαρτυρίες από τους κτηνιάτρους της σχετικά με τα σκυλιά της
3) ανεξάρτητες μαρτυρίες από άλλους κτηνιάτρους ότι το εκτροφείο της είναι πεντακάθαρο, με τα όλα του και κανένα σκυλί δεν έχει τύφο
4) μαρτυρίες από παλιούς πελατες
5) όλα σου τα ποστ από το ίντερνετ, ναι, είναι δυνατόν και νομιμότατο

μπορεί όντως να σε βάλει σε μπελάδες και να σου κάνει αγωγή για δυσφήμιση. Σου υπενθυμίζω ότι η Ελλάδα έχει πολύ αυστηρούς νόμους για δυσφήμιση. Και πάλι σε συμβουλεύω να ηρεμήσεις και να επικεντρώσεις την προσοχή σου στο να γίνει καλά το σκυλάκι σου. Και περαστικά.

kiki.pet

Active Member
5 Μαρτίου 2010
26
0
ΜΙΧΑΕΛΑ, ΤΡΩΦΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΑΖΗ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙΑ? ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΛΙΣΕΙΣ ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΙΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΟΛΕΙΣΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ??? ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΑΜΕΣΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗ ΜΕΡΑ, ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΛΕΣ??? ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 40 ΕΜΒΟΛΙΑ Ο ΚΤΙΝΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ. ΕΜΒΟΛΙΑΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΛΛΑ ΤΑ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ ΑΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ. Ο ΚΤΙΝΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΡΟΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΟΛΑΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΟΣΑ ΕΜΒΟΛΙΑ. ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙ ΠΛΕΙΡΟΝΕΤΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΡΑ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΒΡΕΙΣΚΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ????? ΕΛΕΟΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΡΑΔΙΓΜΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΑΛΛΙΚΑ ΜΠΟΥΛΝΔΟΓΚ ΠΟΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑ http://www.greenislandspuppies.com/post/litters-CEB1-57/ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΣΙΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΙ ΚΑΝΩ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΤΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΜΟΥ ΣΙΜΦΕΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΚΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΣΑΣ. ΑΛΛΙ ΦΟΡΑ ΘΑ ΦΟΝΑΖΩ ΤΟ ΚΤΙΝΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΕΙΡΟΝΕΤΕ ΑΜΕΣΟΣ 30 ΕΥΡΩ ΠΑΡΑ ΠΑΝΟ. ΣΟΥ ΛΕΩ ΞΑΝΝΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΜΕΝΗ, ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ ΠΙΣΟ, ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΣΩ ΓΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΙΜΙΟ, ΕΣΕΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΝΕΤΕ, ΑΦΟΥ ΕΙΤΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΚΟΥΤΑΒΙ, ΑΝ ΕΙΧΕ ΤΙΦΟ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΛΑ, ΠΙΣΤΕΒΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Μιχαέλα(/ες) έχεις αρχίσει να λειτουργείς σαν συνταγογραφημένο εγκεφαλικό ανα 12 ώρες...

δουλευομαστε μεταξυ μας?
Για την ακρίβεια "δουλεύεσαι μεταξύ σου", αφού το απόγευμα μόλις έλεγες για τη Μιχαέλα (τη σκέτη):

προφανος δεν την βολεψε η κατασταση να κατσει να την αντιμετωπισω και να με αντιμετωπισει τι να πω αλλο
Έστω ότι είχες πράγματι στοιχεία για λάθη και παραλείψεις που έκαναν οι εκτροφείς του κουταβιού σου... Για μένα έχεις χάσει την πιθανότητα να πάρει κάποιος σοβαρά τα γραφόμενά σου προ πολλού...

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
τον τυφο μπορει να τον κωλησε παντου. ειδικα οταν υπαρχει μεταφορα.

στην κυρια εκτροφεα
ποσες ρατσες εκτρεφετε? σε ποσες εκθεσεις εχετε κατεβει? τι εξετασεις εχουν τα σκυλια

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Εγω πιστεύω ότι εδώ έχουμε μια υποθεση "διχασμενης προσωπικότητας"....
Τζάμπα, ασχολούμαστε.
Η Μιχαέλα φοβήθηκε να μας πει ότι πήρε το κουτάβι από τη Θάσο και μας φλόμωσε στη μπούρδα περί Τσεχίας...
Αυτό που δεν ήξερε είναι ότι τα forum για σκυλιά είναι ελάχιστα στην Ελλάδα...και ότι αρκετοί από δω είναι γραμμένοι και σε άλλα forum...
Μόλις κατάλαβε τη χαζομάρα της...εξαφάνισε τη Μιχαέλα της Τσεχίας και εμφάνισε τη Μιχαέλα της Θασου...νομίζοντας ότι εμεις είμαστε ηλίθιοι...
Ένα έχω να πω....Μιχαέλα & Μιχαέλα 11...
΄Λυπάμαι τα σκυλιά που θα έρθουν στο ιατρείο σου, όταν τελειώσεις τη Σχολή....
Μάλλον χρειάζεσαι σοβαρή ψυχανάλυση...

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Προφανώς γιατί ασχολήθηκαν πολλά άτομα στο forum πριν αποκτήσει το σκυλάκι και αποφάσισε παρ' όλα αυτά να το πάρει! Σαφώς και δεν δικαιολογείται η μετέπειτα συμπεριφορά! Ειδικά χθές με την σαφέστατη διπλοεγγραφή... Ποιού την νοημοσύνη υποτίμησε τελικα???

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.849
Κικι.pet ειναι guest star? πρωταγωνίστρια? Αυξανεται το cast:paja1::maria::-|

mariakapa

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2009
167
0
Aθηνα
Μιχαελα σταματα να λες ψεμματα!!!Τα κανεις πολυ χειροτερα!!!!Και δικιο να εχεις για το κουταβι δυστυχως το εχεις χασει!!Φασκεις και αντιφασκεις οποιος διαβασει τα γραφομενα σου καταλαβαινει οτι εχεις διπολικη προσωπικοτητα.Ξερεις με τα ψεμματα δεν σωζεται η κατασταση. Αν απο την αρχη παραδεχοσουν την αληθεια και ησουν τιμια και ειλικρινεις σε πληροφορω οτι ολοι μας θα καταλαβαιναμε τα λαθοι σου γιατι ανθρωπος εισαι και κανεις λαθοι. Οχι ομως να συνεχιζεις την κοροιδια. Ελεος δεν ειμαστε ηλιθιοι!!!!!!!!!!!!!!!! Για το συγκεκριμμενο εκτροφειο εχω ακουσει καλα λογια και γνωριζω ατομο που αγορασε απο εκει κουταβι τον foibo και ηταν τελειος. Παντως και δικιο να εχεις το εχασες. Παντως αν αποδειχτει οτι εισαι ολο μυθους μπορει καλιστα να σου κανει μυνηση!!!!!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ρε 'συ sir-elric, δεν έπαιζες κανα τζοκερ καλύτερα???
Καλα, σε τι φορουμ παιζουμε βρε παιδι μου? Η ντετεκτιβ Σοφια και ο μαντης Λεωνιδας :shock: :D

Η διπλοεγγραφη δεν σε στελνει κατευθειαν για μπανια στη θαλασσα?

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.794
4.092
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Για το συγκεκριμμενο εκτροφειο εχω ακουσει καλα λογια και γνωριζω ατομο που αγορασε απο εκει κουταβι τον foibo και ηταν τελειος. Παντως και δικιο να εχεις το εχασες. Παντως αν αποδειχτει οτι εισαι ολο μυθους μπορει καλιστα να σου κανει μυνηση!!!!!
Εγω παντως για το συγκεκριμενο εκτροφειο μονο καλα λογια δεν εχω να πω, που εκτρεφει 10 ρατσες και δεν μπορεις πουθενα στην ιστοσελιδα να δεις τα σκυλια τους.
Παντως και συ Μιχαελα, δεν φερθηκες ωρημα. Δεν πρεπει να τα βαζεις με το συγκεκριμενο "εκτροφειο", σου ειχανε πει τα παιδια να μην πας κι εσυ πηγες. Με τον εαυτο σου πρεπει να τα βαλεις.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
καλά ε τέλεια μιλάμε

υππαρχουν άνθρωποι που εκτρέφουν δέκα φυλές και όλες μέσα στο σπίτι τους

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum