Εγώ αυτό που προσπαθώ να καταλάβω είναι αν έκανες εξέταση για τύφο και σου βγήκε θετική. Εάν το σκυλάκι σου δηλαδή έχει τύφο. Αυτό δεν το έχω καταλάβει διότι δεν το έχεις εξηγήσει με ένα ναι ή όχι και πώς το βρήκατε. Επίσης πρόσεξε το τι έγραψα για το πώς πιάνουν τα εμβόλια και για τα αντισώματα της μάνας του κουταβιού που μπορεί να έχουν εξουδετερώσει το εμβόλιο. Και πάλι: το εμβόλιο αυτό είναι φτηνό και το εκτροφείο δε νομίζω να μην το έκανε. Αν παραμελούσε τα κουτάβια, θα είχαν προβλήματα που το δικό σου δεν έχει (ascarids, ενδοπαράσιτα σχετικά με κακές συνθήκες διαβίωσης). Επίσης η εκτροφέας σου πρότεινε να πάρει πίσω το κουτάβι όπως κάνουν όλοι οι εκτροφείς και είναι συνέχεια σε επαφή μαζί σου για το θέμα.
Τέλος, πάλι σου προτείνω να ηρεμήσεις και να μην πυροβολείς τον πιανίστα. Διότι όντως αν η εκτροφέας θεωρήσει ότι τη δυσφημίζεις και πάρει:
1) μαρτυρίες από τους Αμερικάνους ότι την υπεραγαπούν και της εμπιστεύονται κουτάβια τους για αναπαραγωγή όταν ενηλικιωθούν
2) μαρτυρίες από τους κτηνιάτρους της σχετικά με τα σκυλιά της
3) ανεξάρτητες μαρτυρίες από άλλους κτηνιάτρους ότι το εκτροφείο της είναι πεντακάθαρο, με τα όλα του και κανένα σκυλί δεν έχει τύφο
4) μαρτυρίες από παλιούς πελατες
5) όλα σου τα ποστ από το ίντερνετ, ναι, είναι δυνατόν και νομιμότατο
μπορεί όντως να σε βάλει σε μπελάδες και να σου κάνει αγωγή για δυσφήμιση. Σου υπενθυμίζω ότι η Ελλάδα έχει πολύ αυστηρούς νόμους για δυσφήμιση. Και πάλι σε συμβουλεύω να ηρεμήσεις και να επικεντρώσεις την προσοχή σου στο να γίνει καλά το σκυλάκι σου. Και περαστικά.