Πίεση ανεβάζω όταν την πιάνει αμόκ.... λες να ανεβάζω και σακχαρο και να μην το ξέρω????Μπακλαβάς!!! Σκέτος!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!Απάλευτη είσαι!!! Έλα μωρέέέέ!!! Αφού φαίνεται είναι σιροπιαστό το μπιχλιμπιδάκι σου!! Υπερβολικέ άνθρωπε....μη δεις ένα τετράποδο να χαίρεται...εκεί να κατηγορήσεις...τσ τσ τσ.. χεχεχεχεχεχεχεΠίεση ανεβάζω όταν την πιάνει αμόκ.... λες να ανεβάζω και σακχαρο και να μην το ξέρω????![]()
Ποιο τετράποδο? Μονίμως στα πισινά πόδια ειναι όρθια προσπαθώντας να πιάσει το κορδόνι της φορμας μου. Το χοροπηδηχτό σκυλί έχω. Και ό,τι παιχνίδι "πιασει" γιατι είμαστε και κυνηγόσκυλο, το φέρνει στα πόδια μου με ένα περηφανο στυλ "κοιτα τι σου εφερα". Ασε που ήδη ετοιμάζω εξοπλισμό για το πρώτο της μπάνιο αύριο... κατεβασα από το πατάρι ολόσωμο αδιάβροχο!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!Απάλευτη είσαι!!! Έλα μωρέέέέ!!! Αφού φαίνεται είναι σιροπιαστό το μπιχλιμπιδάκι σου!! Υπερβολικέ άνθρωπε....μη δεις ένα τετράποδο να χαίρεται...εκεί να κατηγορήσεις...τσ τσ τσ.. χεχεχεχεχεχεχε
Και εβλεπα σήμερα στη δουλειά εναν νηφάαααααααααλιο great dane και ελεγα από μέσα μου "εμ δεν εχεις τη Σελιν να κάνει βζιιιιιιιν γκντουπ μέσα στο σπιτι, ευτυχισμένε ιδιοκτήτη" όπου το γκντουπ είναι ο ήχος του κεφαλιού της όταν στουκάρει σε ντουλάπες την ώρα που την πιάνει υστερία και τρέχει σαν σφαίρα... ετσι την εντοπίζω!!!!!! Μη σου πω να μπεις κι εσύ μες τη μπανιέρα μαζί της!!Όσο για το σκουλαρικάκι να προσέχεις μην σου δημιουργηθεί καμία μόλυνση! Η αναποδιά είναι δείγμα της φυλής! Είναι γονιδιακό παιδί μου, σου λέω!
Θα περιμένω εναγωνιωδώς το βίντεο τουμόροου!
Δεν το αλλάζω με τίποτα το ποντίκι/αστερω/βελζεβούλα μου... και με το που γυρνάω από τη δουλειά ανεβαίνει σφαίρα τη σκάλα ναμου ερθει στο δωμάτιο το χαμένο!!!ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ!!! Εμένα ο Κιάρουλος από την ανισορροπία που τη δέρνει κάποτε έφερνε σβούρες γύρω γύρω και ή έπεφτε απ' το κρεβάτι ή κοπάναγε στον τοίχο! Εγώ πάντως νομίζω ότι περνάτε κουφέτο!!
Καλά εχουμε και αλλα "βρωμιάρα, σιχαμένη, πριγκιπέσσα, χαζοβιόλα κλπ". Φαντασία να υπάρχει!Αυτό που της έχεις ένα σωρό ονόματα το λατρεύω γιατί μου θυμίζει τη "διαταραχή" που έχουμε στην οικογένεια και δίνουμε ένα σωρό ονόματα στα πλασματάκια μας! Άμα τη λατρέψεις και τα βρείτε θα αρχίσω να ανησυχώ για την ψυχική σου υγεία!![]()
![]()