Nα μαστε!!! [yorkshire terrier]

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Πίεση ανεβάζω όταν την πιάνει αμόκ.... λες να ανεβάζω και σακχαρο και να μην το ξέρω???? ;)
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!Απάλευτη είσαι!!! Έλα μωρέέέέ!!! Αφού φαίνεται είναι σιροπιαστό το μπιχλιμπιδάκι σου!! Υπερβολικέ άνθρωπε....μη δεις ένα τετράποδο να χαίρεται...εκεί να κατηγορήσεις...τσ τσ τσ.. χεχεχεχεχεχεχε

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!Απάλευτη είσαι!!! Έλα μωρέέέέ!!! Αφού φαίνεται είναι σιροπιαστό το μπιχλιμπιδάκι σου!! Υπερβολικέ άνθρωπε....μη δεις ένα τετράποδο να χαίρεται...εκεί να κατηγορήσεις...τσ τσ τσ.. χεχεχεχεχεχεχε
Ποιο τετράποδο? Μονίμως στα πισινά πόδια ειναι όρθια προσπαθώντας να πιάσει το κορδόνι της φορμας μου. Το χοροπηδηχτό σκυλί έχω. Και ό,τι παιχνίδι "πιασει" γιατι είμαστε και κυνηγόσκυλο, το φέρνει στα πόδια μου με ένα περηφανο στυλ "κοιτα τι σου εφερα". Ασε που ήδη ετοιμάζω εξοπλισμό για το πρώτο της μπάνιο αύριο... κατεβασα από το πατάρι ολόσωμο αδιάβροχο!!!

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Το δικό μας το Γιορκσαιράκι, (που για να είμαι καθόλα τυπική δεν είναι καθαρόαιμο αλλά ημίαιμο καθώς χαρτιά δεν έχει) παρόλο που όταν θυμώνει δεν σε παίρνει να του πας κόντρα γιατί θα βρεις τον μπελά σου, δαγκώνει όχι αστεία, κι ας είναι μία σκατούλα, συγγνώμη κιόλας, αλλά στο μπάνιο δεν μιλάει δεν λαλάει δεν δεν δεν! Άσε που επειδή κάθεται όλο το μαλλί είναι σα τεράστιο μυρμήγκι που προέκυψε από αποτυχημένο εργαστηριακό πείραμα!! Να βάλεις φωτό απ το μπάνιο!!!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Μπα στα νεύρα της δεν της περνάει. Ακούει κάτι φωνές και λουφάζει. Αλλά ευτυχώς δεν εχει συχνά, σκέψου ότι στην αρχή την είχα για μουγγη, μόνο όταν την ακουσα να κλαίει που εφευγα αλλά γνώμη!
Το δάγκωμα όμως... ελεος. Και εχει και μια αδυναμία όταν ειμαι ξάπλα να με δαγκώνει στη μύτη που εχω και το σκουλαρίκι... ή να μπαίνει μεσα από την κουβέρτα και να μου δαγκώνει τα δάχτυλα των ποδιων για να ξυπνησω (γελοιο θέαμα το βουναλάκι που κινείται κατω από την κουβέρτα). Επειδη όμως η Σελίν ειναι ανάποδη (πχ στα νύχια δεν εχει θέμα για μανικιουρ, ενώ άλλα σφαδάζουν όταν πάνε για κόψιμο νυχιων), εχω πάρει απόφαση ότι θα δεινοπαθήσω...!
Θα βάλω βίντεο να γράφει, όχι φωτογραφίες απλά! Και μετά σαν βρεγμένη γάτα που θα με κάνει, θα γελάω μόνη μου!

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
!!! Μη σου πω να μπεις κι εσύ μες τη μπανιέρα μαζί της!! :) Όσο για το σκουλαρικάκι να προσέχεις μην σου δημιουργηθεί καμία μόλυνση! Η αναποδιά είναι δείγμα της φυλής! Είναι γονιδιακό παιδί μου, σου λέω! :) Θα περιμένω εναγωνιωδώς το βίντεο τουμόροου!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
!!! Μη σου πω να μπεις κι εσύ μες τη μπανιέρα μαζί της!! :) Όσο για το σκουλαρικάκι να προσέχεις μην σου δημιουργηθεί καμία μόλυνση! Η αναποδιά είναι δείγμα της φυλής! Είναι γονιδιακό παιδί μου, σου λέω! :) Θα περιμένω εναγωνιωδώς το βίντεο τουμόροου!
Και εβλεπα σήμερα στη δουλειά εναν νηφάαααααααααλιο great dane και ελεγα από μέσα μου "εμ δεν εχεις τη Σελιν να κάνει βζιιιιιιιν γκντουπ μέσα στο σπιτι, ευτυχισμένε ιδιοκτήτη" όπου το γκντουπ είναι ο ήχος του κεφαλιού της όταν στουκάρει σε ντουλάπες την ώρα που την πιάνει υστερία και τρέχει σαν σφαίρα... ετσι την εντοπίζω!!!

Αν επιβιώσω αύριο θα ανεβάσω τα καμώματα της!;)

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ!!! Εμένα ο Κιάρουλος από την ανισορροπία που τη δέρνει κάποτε έφερνε σβούρες γύρω γύρω και ή έπεφτε απ' το κρεβάτι ή κοπάναγε στον τοίχο! Εγώ πάντως νομίζω ότι περνάτε κουφέτο!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ!!! Εμένα ο Κιάρουλος από την ανισορροπία που τη δέρνει κάποτε έφερνε σβούρες γύρω γύρω και ή έπεφτε απ' το κρεβάτι ή κοπάναγε στον τοίχο! Εγώ πάντως νομίζω ότι περνάτε κουφέτο!!
Δεν το αλλάζω με τίποτα το ποντίκι/αστερω/βελζεβούλα μου... και με το που γυρνάω από τη δουλειά ανεβαίνει σφαίρα τη σκάλα ναμου ερθει στο δωμάτιο το χαμένο!!!
btw σίγουρα θα την λατρεψω την κιάρα σου, μιας και το κλασικό μου nickname ειναι kiaRRa!!!

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Αυτό που της έχεις ένα σωρό ονόματα το λατρεύω γιατί μου θυμίζει τη "διαταραχή" που έχουμε στην οικογένεια και δίνουμε ένα σωρό ονόματα στα πλασματάκια μας! Άμα τη λατρέψεις και τα βρείτε θα αρχίσω να ανησυχώ για την ψυχική σου υγεία! :) :)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Αυτό που της έχεις ένα σωρό ονόματα το λατρεύω γιατί μου θυμίζει τη "διαταραχή" που έχουμε στην οικογένεια και δίνουμε ένα σωρό ονόματα στα πλασματάκια μας! Άμα τη λατρέψεις και τα βρείτε θα αρχίσω να ανησυχώ για την ψυχική σου υγεία! :) :)
Καλά εχουμε και αλλα "βρωμιάρα, σιχαμένη, πριγκιπέσσα, χαζοβιόλα κλπ". Φαντασία να υπάρχει!
Όσο για την ψυχική μου υγεία, είναι ήδη διαταραγμένη.... πώς αλλιώς θα επελεγα μια φυλή με ναπολεόντιο σύμπλεγμα και αστείρευτη ενεργεια όταν γυρίζω πτώμα απο το γραφείο????
Και μιας και ειπα γραφείο, παω να οριζοντιωθώ όσο κοιμάται το σουργελο γιατι αν ξυπνήσει... την εκατσα!!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Κάναμε μπάνιο και γιναμε σαν γκρέμλιν... πιανόταν πάνω μου για να βγει από τη μπανιέραDSC_0090.jpg
Αλλά μετά, αράξαμε και ξεπλυθηκαμε, ενώ το παίζαμε και Κλεοπάτρα χαιρόμασταν το πιστολάκιDSC_0095.jpgDSC_0096.jpgDSC_0097.jpg

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ!!! Βλέπω μια χαρά πήγε η πρώτη εμπειρία, ε;; Αυτά είναι! Δεν έχουν πλάκα όταν είναι βρεγμένα;;; Σαν εξωγήινοι είναι!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Σαν γκρεμλιν ειναι μωρε, εκεινα τα κακά που όταν βρέχονταν γινονταν μοχθηρα!!! Με το σαμπουαν φοβόταν, με το νερό για ξέπλυμα και με το πιστολάκι δεν ειχαμε θέμα.
Και όχι τίποτα άλλο αλλά ειχα κάνει προετοιμασία για να την πλύνω. Ως και αδιαβροχη φόρμα βρήκα να βάλω;)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Το κοκορετσάκι λύσσαξε όταν πρωτοπάτησε το γκαζόν στο εξοχικό
Ετρεχε με τη γλώσσα έξω και αν δεν την σταμάταγα ακόμα θα εκανε τον Κεντέρη!
DSC_0111.jpg

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Και πλεον 6 μηνων κολυμπάμε σαν γοργόνες (ή μέδουσες)!!!

Επειδη κάαααααααποια είπε ότι δεν είμαστε σωστά διακριτές ως σκυλος στη θάλασσα :p

Σελιν 6 μηνων.jpg