Nα μαστε!!! [yorkshire terrier]

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
χαχαχαχαχαχ, η καημένη η μπάλα ρεεεε χαχαχαχαχα

αν και να πω την αλήθεια μου, εμένα παραμένει το βιντ με τη θερμοφόρα το αγαπημένο μου

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Η μπάλα ειχε και κουδουνάκι μεσα, που την δαιμόνιζε.... περιττο να πω οτι το βρηκα το κουδούνι στο πατωμα... ξεκούδουνη η μπαλά!!!

vaggelo η θερμοφόρα υπάρχει ακόμα ως κουφάρι, που με την ιδια χαρά συνεχίζει να σκοτώνει. Μια φορά την ανεβασε και στο κρεβάτι, και νομιζα οτι κανει σεισμό από το κοπάνημα!

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Χαχα! :D Το κουδουνι δαιμονιζει και τη δικιας μας κι οτι αλλο παιχνιδι κανει ηχο! Εμας εχει κανει δικο της το γατομπαλακι που ειναι κοκκαλινο με κουδουνι μεσα και χανει το μυαλο της μ'αυτο. :cool:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Χαχα! :D Το κουδουνι δαιμονιζει και τη δικιας μας κι οτι αλλο παιχνιδι κανει ηχο! Εμας εχει κανει δικο της το γατομπαλακι που ειναι κοκκαλινο με κουδουνι μεσα και χανει το μυαλο της μ'αυτο. :cool:
της ειχα και εγώ ενα γατομπαλάκι που ήταν συρμάτινο και μέσα ειχε κουδούνι.... εκει να δεις τι γινοταν! ωσπου βρήκε τροπο και το ανοιξε!
Εχει χαλάκι δε με 16 σκουικ μέσα και κανει παρτυ....

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
Η μπάλα ειχε και κουδουνάκι μεσα, που την δαιμόνιζε.... περιττο να πω οτι το βρηκα το κουδούνι στο πατωμα... ξεκούδουνη η μπαλά!!!

vaggelo η θερμοφόρα υπάρχει ακόμα ως κουφάρι, που με την ιδια χαρά συνεχίζει να σκοτώνει. Μια φορά την ανεβασε και στο κρεβάτι, και νομιζα οτι κανει σεισμό από το κοπάνημα!
αμα θες εκταφη της θερμοφορας,σφυρα

• Like
Reactions: M_and_M

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
νταξει! πεφτει σε νιρβανα χοροπηδωντας ετσι? :maria::cool:
επειδη τα παιχνίδια της τα εναλλάσσω, οταν ερχεται ο καιρός να το φυλάξω το χαλάκι, εχουμε -χωρις υπερβολη- κλαματα... Καθεται πισω από την εξωπορτα (εχω ντουλαπα αποθηκευσης στο πλατυσκαλο) και κλαιει....

και δεν θελουμε εκταφη... εμεις τα πτώματα τα κρατάμε φρέσκα!

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
ωχ παναιαμ
μετα απο τζεποσκυλο εγινε και τζουλιοσκυλο.τι αλλο θα δω ο ερμος και με το ζορι κραταω λιγα μαλια στο κεφαλι ακομα.

• Like
Reactions: ghelly

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
ωχ παναιαμ
μετα απο τζεποσκυλο εγινε και τζουλιοσκυλο.τι αλλο θα δω ο ερμος και με το ζορι κραταω λιγα μαλια στο κεφαλι ακομα.
Πόσο λίγα????
Πες τα βρε @vek που μας κοροϊδεύουν...

@Siegfried τύφλα να χουν τα ποιμενικά!:ROFLMAO:

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
δεν τις μετρησα ακομα.οταν φτασουν σε σημειο να μετριουνετ θα σε ενημερωσω χαχαχαχα