χαχαχαχαχαχ, η καημένη η μπάλα ρεεεε χαχαχαχαχα
αν και να πω την αλήθεια μου, εμένα παραμένει το βιντ με τη θερμοφόρα το αγαπημένο μου
αν και να πω την αλήθεια μου, εμένα παραμένει το βιντ με τη θερμοφόρα το αγαπημένο μου
της ειχα και εγώ ενα γατομπαλάκι που ήταν συρμάτινο και μέσα ειχε κουδούνι.... εκει να δεις τι γινοταν! ωσπου βρήκε τροπο και το ανοιξε!Χαχα!Το κουδουνι δαιμονιζει και τη δικιας μας κι οτι αλλο παιχνιδι κανει ηχο! Εμας εχει κανει δικο της το γατομπαλακι που ειναι κοκκαλινο με κουδουνι μεσα και χανει το μυαλο της μ'αυτο.
![]()
αμα θες εκταφη της θερμοφορας,σφυραΗ μπάλα ειχε και κουδουνάκι μεσα, που την δαιμόνιζε.... περιττο να πω οτι το βρηκα το κουδούνι στο πατωμα... ξεκούδουνη η μπαλά!!!
vaggelo η θερμοφόρα υπάρχει ακόμα ως κουφάρι, που με την ιδια χαρά συνεχίζει να σκοτώνει. Μια φορά την ανεβασε και στο κρεβάτι, και νομιζα οτι κανει σεισμό από το κοπάνημα!
νταξει! πεφτει σε νιρβανα χοροπηδωντας ετσι? :maria:..
Εχει χαλάκι δε με 16 σκουικ μέσα και κανει παρτυ....
επειδη τα παιχνίδια της τα εναλλάσσω, οταν ερχεται ο καιρός να το φυλάξω το χαλάκι, εχουμε -χωρις υπερβολη- κλαματα... Καθεται πισω από την εξωπορτα (εχω ντουλαπα αποθηκευσης στο πλατυσκαλο) και κλαιει....νταξει! πεφτει σε νιρβανα χοροπηδωντας ετσι? :maria:![]()
Kάλλιστα θα μπορούσε να εργαστεί και στις εκρηκτικές ύλες...θα την κανω ναρκωσκυλο....
μπαααα ειναι από μόνη της εκρηκτική προσωπικότητα!!!![]()
Αντε και καλο herding να ευχηθώΝαι στην Τσεχια τα εχουν για εντοπισμό ναρκωτικών, αν δεν κάνω λάθος! ειναι μικρά και χωράνε παντου![]()
Πόσο λίγα????ωχ παναιαμ
μετα απο τζεποσκυλο εγινε και τζουλιοσκυλο.τι αλλο θα δω ο ερμος και με το ζορι κραταω λιγα μαλια στο κεφαλι ακομα.