Άρα αντεχεις ακόμα, κρατάς καλά.... μη γκρινιάζεις!δεν τις μετρησα ακομα.οταν φτασουν σε σημειο να μετριουνετ θα σε ενημερωσω χαχαχαχα
Άρα αντεχεις ακόμα, κρατάς καλά.... μη γκρινιάζεις!δεν τις μετρησα ακομα.οταν φτασουν σε σημειο να μετριουνετ θα σε ενημερωσω χαχαχαχα
ωχ παναιαμ
μετα απο τζεποσκυλο εγινε και τζουλιοσκυλο.τι αλλο θα δω ο ερμος και με το ζορι κραταω λιγα μαλια στο κεφαλι ακομα.
εγω όμως εχω πολλά μαλλιάαααααοφ τοπικ
η θεωρεια καταρεει οι χοντροι ειναι ωραιοι.
μπορει να μην εχω μαλλια εχω ομως μαλια τυχαιο;;;;;;
και εγω απο την ζηλια μου το είπα που εχεις πολλά μαλιαοφ τοπικ
η θεωρεια καταρεει οι χοντροι ειναι ωραιοι.
μπορει να μην εχω μαλλια εχω ομως μαλια τυχαιο;;;;;;
να πάρεις και εσύ πολλα μαλιακαι εγω απο την ζηλια μου το είπα που εχεις πολλά μαλια![]()
χαχαχα και ειναι η ξεμαλλιασμένη βερσιον μας!Εμένα πιο πολύ από όλα μ'αρέσει το κοκαλάκι σας. Είστε σούπερ στυλάτες!
Μη σου πω να βάλω τυρκουαζ show bow!κ9???
το νιντζα ανεβηκε κατηγορια!να βαλεις μπλε κοκκαλακι να ειναι ασορτι με την στολη!
μετα θα παρω τα βουνάνα πάρεις και εσύ πολλα μαλια
!
τον γαμπρο εχουμε καιρό να δουμε.... ε!Κουκλακι το Νιντζακι..
χα χα ο γαμπρος σου εχει γινει κουκλος..τον γαμπρο εχουμε καιρό να δουμε.... ε!
Σε ευχαριστεί ιδιαιτερως το νιντζα!!! (κοιμάται βεβαια η μεγαλειοτάτη, αλλά σε ευχαριστώ η εκπρόσωπος! )Eντάξει..ΤΕΡΑΣΤΙΑ μορφή η Σελίν,τρελλή μαλλούρα.Το δε μπλέ στηθόλουρο της προσδίδει ενα άλλο κύρος..
Να την χαίρεσαι ghelly!
χαχαχαχαχαχα εμ ειδες? πάς στα ξένα με τετοιο σκυλο? πού ουτε σε τσάντα δεν κρύβεται???Οχι βεβαια..θα φορτωσω και αλλες.Προς το παρον χαζευω απο 'δω και απο 'κει
Παντως..κατι μικρα σαν την Σελιν με βαζουν σε σκεψεις..Αν ειχαμε τωρα τα κιλα της,θα μπορουσαμε να τον παιρνουμε διακοπες μαζι μας.Τελος.Αρχιζουμε διαιτα,θα τον κανω τουλαχιστον Σαλουκι![]()