Με έχασες ρε ghelly τι εννοείς τίνος καλέ?????Στο μυαλό μου είσαι, μόλις μεγαλώσει η τσούπρα θα ερθει και δεύτερο για παρεα (τώρα τινος... μην τα ρωτάς)
Θα αλλαξοπιστήσεις???
Με έχασες ρε ghelly τι εννοείς τίνος καλέ?????Στο μυαλό μου είσαι, μόλις μεγαλώσει η τσούπρα θα ερθει και δεύτερο για παρεα (τώρα τινος... μην τα ρωτάς)
Όχι καλε, η μικρή ειναι ντομπ μακρύτριχο...Με έχασες ρε ghelly τι εννοείς τίνος καλέ?????
Θα αλλαξοπιστήσεις???
χαχαχ ειναι παλιο και δεν το είχα ξεθάψει για πολύυυυυ καιρό!!!κούκλα η μικρή ! πως δεν το είχα δει το θέμα σου ?
φιλάκια![]()
Εεεε μα και εσύ, απληστη εισαι!!! χαχαχαΝαι οντως φαινονται τα ματακια της. Αλλα και παλι δεν την γλυτωνεις μονο με αυτες![]()
Ναι μια χαρα ειναι το κοριτσι μου, αλλα μην χαλαμε το θεμα του δικου σου κοριτσιουΕεεε μα και εσύ, απληστη εισαι!!! χαχαχα
Πώς ειστε εσείς σημερα??? Καλύτερα τα διαβασα τα πράγματα
Εγω να την χαρώ, η μικρή διαφωνει.... δεν θελει να στηθει για φωτογράφιση με τίποτα το σιχαμενο....Ναι μια χαρα ειναι το κοριτσι μου, αλλα μην χαλαμε το θεμα του δικου σου κοριτσιου
Ειμαι απηστη αλλα εσυ ειπες οτι εχεις φωτογραφικη οποτε πρεπει να την χαρεις![]()
Καλά εσύ καμια μέρα θα πρεπει να αρχισεις να βάζεις φωτογραφίες οοοοοοοοοοοολων των σκύλων σου και τότε να σε δω.... Οι ορχιδέες μας εφαγαν!!! (βαριέμαι να βάλω τις δικές μου και η αδερφή σου γκρινιάζει)Πού είναι ο Ντρέντ οέο? Η Ναόμι???????
Ποζάρουν στο f για φυτά , τόσο σπανια που είναι τα έβαλα με τις ορχιδέες![]()
Να της παρεις τη φωτογραφικη.... ακόμα δεν το εχεις επιλύσει αυτό το ζήτημα!