Nα μαστε!!! [yorkshire terrier]

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Καλε ειναι μια κυρια, με το μπoυφανακι της και με τα ολα της!! Αν και στην 3η φωτο βγαζει την πιο αλητικη πλευρα της. Σαν να driftαρι ειναι χαχαχα!!! Αυτα τα μικρα ειναι γρηγορα τα σκασμενα, δεν τα προλαβαινεις με τιποτα στο τρεξιμο!!!!!

Last edited:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Η Σελ παραειναι γρήγορη... αλλά ναι οντως ντριφτάρει στην τριτη... εψαχνε ενα κουκουνάρι που της εριξα αλαφιασμένη

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Αν φυσαει???? Τον ανεμοδεικτη καναμε, ωσπου να φύγουμε από τη μερια της θαλασσας

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Έπρεπε να έπαιρνες φωτο από την άλλη μεριά καλέ...δεν την βλέπουμε το μαλλί της βλέπουμε μόνο !! χαχαχχα!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Έπρεπε να έπαιρνες φωτο από την άλλη μεριά καλέ...δεν την βλέπουμε το μαλλί της βλέπουμε μόνο !! χαχαχχα!!
Ξέρω τι κάνω....!
Αλλά με τους δρομεις, νομιζεις καθόταν να κοιτάξει εμένα?? Ασε που ξεχασα και την καρτα μνημης στο σπιτι, οπότε με το κινητο το μοντέλο και πολύ της ηταν!:p

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Επειδη καποιοι δεν ξερουν τι εστι να πλένεις σκύλο και να βγαινει γκρέμλιν... ακους sirkos?
1069333_10151738513148028_1127314351_n.jpg

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!!! Είναι η ατιμη... και γλυκιά αλλά και υποχθόνια φατσούλα. Παροιμιώδες πείσμα και θεατρινισμός αν την βάλω να κάνει κατι που δεν θέλει!
φατσα δεν λες τιποτα ! τελεια ! να την πας στο θεατρο να δει τον ρουβα να παιζει το θεο διονυσο ! <<χιουμορ>>

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Σε ευχαριστώ εκ μέρους της, γιατι το μπάνιο και η βολτα της επεσαν βαρια και ξεραθηκε!!!
Αλλά αν την παω στον Ρουβά, φοβάμαι μη μου γινει ρουβιτσα και την κρεμασω ανάποδα!

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Eμενα και βρεγμενη παλι ομορφη μου φαινεται :p
Παρατηρησα τη βρωμα που βγαζει, φανταζομαι τι σκονη και σκουπιδακια θα μαζευει απο κατω :rolleyes:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Καλάααα, εχω και χειροτερη φώτο αλλά εδν την βάζω επιτηδες! Ετσι που την εβγαλε ο αδερφος μου, σαν κακοποιημένο κουτάβι ειναι!

Οσο για τη βρώμα... μιλάμε ό,τι χώμα ειναι, το μαζεύει... και διαρκώς αλωνιζει στη θαλασσα, να πεις οτι δεν φεύγουν τα πολλά. Αλλά το χειροτερο εβερ ειναι τα τριβόλια... πώς στο καλο μπορει από ενα ποδι της να βγάλω 41 τριβόλια....?

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Το ιδιο προβλημα εχει και μια κοπελα στην εκπαιδευση με ενα μαλτεζ με τα τριβολια, κολλανε σαν τρελα πανω του.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Την πρωτη μερα που μας ειδε και εμας η εκπαιδεύτρια μας, της εκανε εντύπωση πόσα μάζεψε και πόσο ησυχα καθόταν να τα βγάλω. Μην εχοντας και εκεινη ποτε μακρύτριχο σκυλι, δεν της περασε καν από το μυαλό αυτο το πράγμα. Μετά καθε φορά που δουλεύαμε εξω και περνουσαμε από γκαζον, μου ελεγε "δεν την παιρνεις σηκωτη, μην εχουμε και αλλα μετα?"
Δεν μας φορτώνονται αγανα, αλλά μας καθονται τριβολια!

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Αν και ειμαι κατα του ντυσιματος, εκτος απο τους χειμερινους μηνες που αποτι ξερω ειναι απαραιτητο, ενα φορμακι δεν θα βοηθουσε τις μερες που ξερεις οτι θα πατησετε σε γκαζον?

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.467
12.904
Aθήνα
Αν και ειμαι κατα του ντυσιματος, εκτος απο τους χειμερινους μηνες που αποτι ξερω ειναι απαραιτητο, ενα φορμακι δεν θα βοηθουσε τις μερες που ξερεις οτι θα πατησετε σε γκαζον?
Μαζεύονται και στα πόδια Ηλιάννα, όπως και στην κοιλίτσα τους. Και ο δικός μου που είναι τυλιγμένος μαζεύει. Δεν είναι τίποτα, απλά μετά σιγά σιγά και με προσοχή τα βγάζεις.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Μαζευει πολύ λιγότερα από ό,τι στην αρχή του καλοκαιριου γιατι μάλλον οι βοριάδες τα σκορπισαν. Τον πρώτο καιρό ομως, ναι με φορμάκι ήταν γιατι με επιανε απόγνωση.
ακουω ακουω χαχαχαχα τουλαχιστον σε εσενα δεν μενουνε μονο τα αυτια χαχαχαχα !!!! :cool:
Ειδες? δεν μένουν ΟΥΤΕ τα αυτιά σε εμας!
Παω τωρα να πλυνω τα ματια μου με fairy...:shock:
Γερό το σοκ ε?

Μαζεύονται και στα πόδια Ηλιάννα, όπως και στην κοιλίτσα τους. Και ο δικός μου που είναι τυλιγμένος μαζεύει. Δεν είναι τίποτα, απλά μετά σιγά σιγά και με προσοχή τα βγάζεις.
Παραμένει ομως σπαστικό να περπατά το σκυλι και να τα πιάνει στις πατουσες και ανα 10 βηματα να βγάζεις τριβολια. Αντε να χαρεις βολτα μετα!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Καλέ ζείτε ακόμα ε? δεν σας μάσησε.......είναι φοβιστική η άτιμη....:p