Nα μαστε!!! [yorkshire terrier]

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Aυτές τις γάτες ρε παιδιά που τις βρίσκετε;;;;
Oι δικές μου έχουν βγει από το my cat from hell αν τολμούσε σκύλος γάτος ή άνθρωπος να κάνει κάτι τέτοιο στην Φρου φρού μας θα χρειαζόταν πλαστική προσώπου μετά!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Ειναι κουφός ο Ταμμυ και οριστε τι περνάει. Η αλλη η μέιν κουν η Αϊσα, μια σφαλιαρα θα ριξει στη μπρι και θα την κανει καπνό!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Όχι τίποτ' άλλο αλλά διαβάζουν και ανήλικοι το φόρουμ. Μήπως να μπει δίπλα στον τίτλο του θέματος ο κόκκινος κύκλος με το λευκό x;
Μόνο οι ανηλικοι? εδω επαθα και εγώ σοκ οταν το ειδα... τι περνα ο Ταμμυ θεε μου

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Εμεις περνάμε μια χαρά με ποδηλατάδες.... αλλά αλλος κανει πεντάλ, αλλος χαζεύει και κουράζεται

"ρε μαμά μας προσπέρασε, τρέχα λιιιιιιγο πιο γρήγορα"

"καπου επεσε ενα γάντι μαμα, θα το βρω, περιμενε"

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Είναι σταθερό? Γιατί το δικό μου ήταν καλό στην αρχή, ο υφασμάτινος πάτος του τώρα από το βάρος της μικρής ακουμπάει ρόδα....

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Αρκετα μπορω να πω. Ωσπου να το βάλω στο ποδηλατο το ειχα πιασμενο στο προσκέφαλο του καθισματος στο αμάξι. Οποτε ηδη εχει φάει ενα χρόνο χρήσης ο πάτος και χωρις μαλιστα τα μεταλλικα στηριγματα.
Ωστοσο, θυμαμαι οτι η trixie εχει 2 υφασμάτινα για μπροστα στο ποδήλατο και το αλλο ελεγαν οτι δεν ειναι σταθερο.

Εμεις πηραμε αυτο TRIXIE - Dog On Tour/Friends on Tour Bicycle Accessories Front-Box και ελεγαν οτι δεν ειναι τοσο γερο αυτο TRIXIE - Dog On Tour/Friends on Tour Bicycle Accessories Front-Box

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Χμμμμ ωραίο πολυ καλό. Εμένα δεν είναι σκυλοκαλάθι, το πλήρωσα χρυσάφι άσχετα με τη μικρή... αλλά δεν έχει στηριγματα και κάνει κοιλιά από κάτω...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Χμμμμ ωραίο πολυ καλό. Εμένα δεν είναι σκυλοκαλάθι, το πλήρωσα χρυσάφι άσχετα με τη μικρή... αλλά δεν έχει στηριγματα και κάνει κοιλιά από κάτω...
Αυτο ειναι βολικο γιατι και κοιλιά δεν κανει λογω μεταλλικών στηριγμάτων και εχει και χερούλια να το κανεις τσάντα μεταφοράς. Βολεψε και στο αμάξι οσο δεν ηταν εποχη ποδηλάτου. Οποτε ήδη εχει φαει πολλη χρήση.
Γιναμε βεβαια λιγο θεαμα, που μας κοιτουσαν ολοι οι λουόμενοι, αλλά δεν πτοηθηκε η μικρη. Λιγο ισως στο γυρισμό που ο αερας μας πηρε και μας σηκωσε. Οποτε ξαπλωσε μεσα στο καλάθι και οταν ειδε καλες συνθηκες σηκωθηκε και χαζευε. Το μόνο μειον -ισως να φταιει και ο συνδυασμος με το συγκεκριμενο ποδηλατο- ήταν οτι καλυπτε το μπροστινο φως στο τιμόνι.

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Μολις μπηκα στο θεμα σου γιατι ηθελα να σου πω οτι εχεις καιρο να βαλεις φωτο αλλα βγηκα λαθος :p
Γι αυτο μονο ζηλευω εσας με τα ποντικακια γιατι κανετε ποδηλατο και τα εχετε κυριολεκτικα παντου μαζι σας. Ενα αλλο σκυλοκαλαθι για ποδηλατα που ειναι καλο ειναι αυτο ΤΣΑΝΤΑ TRIXIE ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΝΑΫΛΟΝ - ΣΚΥΛΟΣ-ΕΙΔΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ | Plus4u και ειναι για την σχαρα πισω. Μου φαινονται πιο σταθερα αυτα που ειναι στην σχαρα.
Να την χαιρεσαι την Σελιν σου και να περνατε παντα ετσι ομορφα!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
χαχαχα ειδες αγάπη που την πατησες???? Εσύ από ποτε εχεις να βάλεις φωτογραφιες ειπαμε???:p

Το ειχα δει και εγώ αυτο το καλάθι για σχάρα, αλλά αν την ειχα πισω δεν θα μπορουσα να παρακολουθώ τις αντιδράσεις της αλλά και τις αντιδράσεις του κοσμου. Γιατι σκέψου σε κανενα αμάξι να κάνουν μ@λακιες και αυτή να νευριάζει? Οποτε την εχω μπροστα και της μιλάω κιολας!!! Γνωρισε και κατι κατσικες σημερα (τετραποδες, γιατι διποδες εχουμε ηδη δει πολλες), ειχε και ενα τουπέ... απιστευτο θέατρο!

Τωρα βεβαια σωριάστηκε από κουραση. Μα ειλικρινά εγώ κανω ποδηλατο και ξεθεωθηκα στις ανηφορες, αυτή κουράζεται....