Nα μαστε!!! [yorkshire terrier]

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
ειπαμε... εχω πολύυυυ καιρό να μάθω νέα τους! Λες να εβαλαν τα κεράκια στη τουρτα γιατι δεν στερεώνονταν στο τρωκτικό?? λες το τρωκτικό να ήταν το δώρο του Τζέρυ?

Αγγελος 13

Well-Known Member
13 Αυγούστου 2013
757
748
ειπαμε... εχω πολύυυυ καιρό να μάθω νέα τους! Λες να εβαλαν τα κεράκια στη τουρτα γιατι δεν στερεώνονταν στο τρωκτικό?? λες το τρωκτικό να ήταν το δώρο του Τζέρυ?
χα χα χα σιγουρα το τροκτικο ηταν το δωρακι του;)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Καλά ο νίτζα είναι φοβερός με την θερμοφόρα :rolleyes:
οσο εχει νερό και ακουει το γκλουπ γινεται χαμός!οταν την αδειάζω νομιζει οτι τη σκότωσε, αρα ηρεμει!

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Κάλα έκανα και τα έλεγα αιμοβόρικα σκυλία τα γίορκι επαληθεύομαι:cool:
Καλά οι κότες είναι στο τέλος " τι θέλει πάλι ο Μακακας"

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
αμα ο σκυλος εχει το βασικο ενστικτο..τι σαρον στοουν μου λες ! παγοκοφτης vs θερμοφορα
η celine είναι "ο,τι κινειται, το σκοτώνω", αλλά με τη θερμοφόρα ήταν 2 μέρες που λυσσαγε ασταμάτητα. Επινε νερό και συνέχιζε. Την εξαφάνιζα, εκλαιγε...
Κάλα έκανα και τα έλεγα αιμοβόρικα σκυλία τα γίορκι επαληθεύομαι:cool:
Καλά οι κότες είναι στο τέλος " τι θέλει πάλι ο Μακακας"
Εμ ή ειμαστε κυνηγόσκυλα ή δεν ειμαστε!!! Δλδ τι θα ελεγαν στο θηραμα "παρακαλω καθίστε να σας πιασω ώσπου να ερθει ο κυνηγός"??? :p Οχι αγαπητε, ειμαστε εργασιακά και μοβορικα!

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
χαχαχα εντάξει στο τέλος οι κότες απλά απαξιούν..είναι λες και τους χαλάει το ζεν τους κανονικά :p όσο για τα χοιρίδια..τα γιόρκυ δεν υποτίθεται ότι "δημιουργήθηκαν" για να κυνηγάνε αρουραίους και άλλα μικρά τρωκτικά; μεγάλη επιτυχία χαχα

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Ρε συ τρομακτικό σκυλί έχεις ....μα να μην το βάζει κάτω ..εκεί μέχρι να την σκοτώσει !!! 8-[

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Οι κότες είναι πιό μεγάλες από το σκατουλάκι :p

Yorkie και θερμοφόρα....
Celine.... - YouTube
Καλά το λες νίντζα το θηρίο... Ρε συ, τι αιμοβόρος σκύλος είναι αυτός?! Ούτε το τέρας μου δεν λυσσάει έτσι :eek: (δεν κάνω πλάκα, σκιάχτηκα! :confused: )
Μ'αρέσει που τα πήρε κιόλας όταν την τράβηξες...!