Nα μαστε!!! [yorkshire terrier]

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΑΝΟΣ

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2013
136
6
μυτιληνη
Να τη χαιρεσαι την κουκλα!!!πολυχρονη να ειναι και να περνατε ομορφα!!!και ευχομαι συντομα να της παρεις "αδερφακι"...
επρεπε να της κανεις ενα σκυλοπαρτυ!!!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Γκελυ να την χαιρεσαι την κουκλιτσα*agapoylas**agapoylas**agapoylas* κ να περασετε πολλααααα χρονια παρεουλα!!!!!!

υγ 1 φεβρουαριου θα ειναι κ η δικη μου 2 ετων,οποτε πρεπει να ετοιμασω κ εγω φωτογραφικο υλικο:D
Σε ευχαριστώ πολύ Αγγελε!!! Να χαίρεσαι και εσύ την αγία τριάδα σου!!!
Αντε να ετοιμάζεσαι!!!
Και εσύ δεν μπορείς να τη βγάλεις και με τουρτα-muffin όπως εγω....:p

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Να τη χαιρεσαι την κουκλα!!!πολυχρονη να ειναι και να περνατε ομορφα!!!και ευχομαι συντομα να της παρεις "αδερφακι"...
επρεπε να της κανεις ενα σκυλοπαρτυ!!!!

χαχαχα κατι εχω κατα νου.... αλλά θέλει χρόνο ακόμα!
Όσο για το σκυλοπάρτυ, μας την κοπάνησαν οι "ντοπιοι" (περισσότερο γλυκό για εμένα)

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Τι λες τώρα???? Έχει γενέθλια το νιντζα??? Να τη χαίρεσαι! Ζωηρή υγιής και μάχιμο νίντζα μέχρι τα βαθιά της γεράματα!!!

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΑΝΟΣ

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2013
136
6
μυτιληνη
χαχαχα κατι εχω κατα νου.... αλλά θέλει χρόνο ακόμα!
Όσο για το σκυλοπάρτυ, μας την κοπάνησαν οι "ντοπιοι" (περισσότερο γλυκό για εμένα)
εκπληξεις μυριζομαι σε λιγο καιρο!!!!!στα επομενα γενεθλια να στειλεις σε ολο το σκυλοφορουμ σκυλοπροσκλησεις και να κανουμε παρτυ κανονικο!!!!

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
θα τους φτιαξω μια τουρταρα απο πλαταρια εγω ;)
ΜΜμμμ μας τρεχουν τα σαλια!! *sick*

Μικρο Νιντζάκι χρονια σου πολλά!
Να εισαι πάντα καλα, και να κάνεις τη μαμα σου πολυ χαρουμενη και περηφανη με τα καμωματα σου!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
θα τους φτιαξω μια τουρταρα απο πλαταρια εγω ;)
απαπααα πώς ζηλευωωωωω *sick*
εκπληξεις μυριζομαι σε λιγο καιρο!!!!!στα επομενα γενεθλια να στειλεις σε ολο το σκυλοφορουμ σκυλοπροσκλησεις και να κανουμε παρτυ κανονικο!!!!
εεε ενα ίσον κανενα.... :rolleyes:
ΜΜμμμ μας τρεχουν τα σαλια!! *sick*

Μικρο Νιντζάκι χρονια σου πολλά!
Να εισαι πάντα καλα, και να κάνεις τη μαμα σου πολυ χαρουμενη και περηφανη με τα καμωματα σου!
Μην αγχώνεσαι, θα σου κρατησω κομμάτι από τη δική μας τουρτα!!! (κ δώρο ενα ολόσωμο) Σε ευχαριστώ πολύυυυυυ!

Τι λες τώρα???? Έχει γενέθλια το νιντζα??? Να τη χαίρεσαι! Ζωηρή υγιής και μάχιμο νίντζα μέχρι τα βαθιά της γεράματα!!!

Ααααα τι τελειοοοο!!!
Σε ευχαριστώωω, να χαίρεσαι τον τρελιΆρη σου!!!!

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
αχα το κορίτσι μας εγινε κιόλας 2 !!!!!!!!!
Να την χαιρεσε πολλάαααααααααααααααα χρόνια και να μην χασει τίποτα απο την τρέλλα της ούτε στα βαθια της γεράματα :)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
αχα το κορίτσι μας εγινε κιόλας 2 !!!!!!!!!
Να την χαιρεσε πολλάαααααααααααααααα χρόνια και να μην χασει τίποτα απο την τρέλλα της ούτε στα βαθια της γεράματα :)

Ναι ναι εγινε!!!
Θυμάσαι τις πρώτες μέρες όταν ηρθε σπιτι πως ήμουν? που σε επρηζα στις ερωτησεις???? Τα εχω σώσει οοοοοολα τα μηνυματα σου για να ξεστραβώνομαι!!! Αν μη τι αλλο σου οφειλω πολλά ευχαριστώ για την βοηθεια που μου εχεις δώσει!!!!

Όσο για την τρέλλα της, όσο δεν την χάνει αυτή, τόσο αναζητώ και εγώ συνταγη για xanax! :rolleyes:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Μεγαλώνουν τα άτιμα γρήγορα!
Να την χαίρεσαι, να φτάσει μέχρι τα 20 κι ακόμα παραπάνω και να είναι πάντα ένα χαμογελαστό νίντζα! Να την προσέχεις πολύ πολύ!!!

Αγγελος 13

Well-Known Member
13 Αυγούστου 2013
757
748
Ναι ναι εγινε!!!
Θυμάσαι τις πρώτες μέρες όταν ηρθε σπιτι πως ήμουν? που σε επρηζα στις ερωτησεις???? Τα εχω σώσει οοοοοολα τα μηνυματα σου για να ξεστραβώνομαι!!! Αν μη τι αλλο σου οφειλω πολλά ευχαριστώ για την βοηθεια που μου εχεις δώσει!!!!

Όσο για την τρέλλα της, όσο δεν την χάνει αυτή, τόσο αναζητώ και εγώ συνταγη για xanax! :rolleyes:
η Κατερινα εχει ξεστραβωσει πολλους γενικα;)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Μεγαλώνουν τα άτιμα γρήγορα!
Να την χαίρεσαι, να φτάσει μέχρι τα 20 κι ακόμα παραπάνω και να είναι πάντα ένα χαμογελαστό νίντζα! Να την προσέχεις πολύ πολύ!!!
Την προσέχω περισσότερο από εμένα την ιδια! Πραγματικά δεν μπορουσα να φανταστώ ότι η ζωή με ενα σκυλο ειναι ΤΟΣΟ υπεροχη!!! Μετανιώνω που δεν πατησα πόδι νωρίτερα για σκυλο. Αλλά τότε δεν θα ειχα τη σελιν μου!
η Κατερινα εχει ξεστραβωσει πολλους γενικα;)
τι ξεστράβωμα απλό??? Την ειχα πρήξει... μου εστελνε να διαβάζω, μου εξηγούσε, μου ανελυε, με καθοδηγουσε!!! Με γλυτωσε από πολλά λάθη πολύ πριν βρω το φορουμ!

Αγγελος 13

Well-Known Member
13 Αυγούστου 2013
757
748
Ειναι λιγα τα ατομα που εχουν πραγματικες γνωσεις σαν την Κατερινα...
Σταματαω να μιλαω γιατι ξερω δεν της αρεσει:p

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Πολύχρονη !
Σαν τα ψηλά βουνά !
Να τη χαίρεσαι !
Να την χαίρεσαι ghelly, πολύχρονη και πάντα με υγεία!!! :)
Να στε καλά παιδιά!!!
GhostDoc, καλώς να δεχτείς τη γιαπωνεζουλα σου!!!
Και εσένα takisft να πανε από δω και στο εξης όλα τελεια με την κούκλα σου!!!

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Να στε καλά παιδιά!!!
GhostDoc, καλώς να δεχτείς τη γιαπωνεζουλα σου!!!
Και εσένα takisft να πανε από δω και στο εξης όλα τελεια με την κούκλα σου!!!
σ ευχαριστω πολυ πολυ! 3 και σημερα :)