Natural talent mana mou!!!!! (ρεσιτάλ σκύλου)

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Που μπορει κανεις να βρει τον κύριο Αντώνη;
Εχω μια μετακόμιση κει θα χρειαστώ το σκυλο του.
:p

Απιστευτος!

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Ρε παιδια,πραγματικα...Κι ο παππους μου,κτηνοτροφος στο επαγγελμα,ειχε αψογα εκπαιδευμενα σκυλια.Ειχε ταυτοχρονα πολλα σκυλια,αλλα ενα ηταν η παρεα του.Ε,αυτο το σκυλι ηταν .... ανθρωπος.Τον κοιτουσε ο παππους μου κι αυτο εκτελουσε.Ετσι απλα.Οι λεκτικες εντολες του ηταν α,ε,ψψψψ,πουσου,να,κτλ.Το σκυλι αυτο καθοδηγουσε τα αλλα σκυλια, επιανε κατσικοπροβατα και τα πηγαινε στον παππου μου,οδηγουσε το κοπαδι σε αποσταση βουνων,κτλ.Ο βοηθος του.Περασαν πολλοι βοηθοι απο τα χερια του,παντα το ιδιο εκπαιδευμενοι.Αλλα κι αυτα ετρωγαν καλα.Barf και κοψιδια.

Τι να πω...μηπως να στειλω τον Εκτωρα κανενα μηνα στον παππου μου;

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
κ μετα ασχολιομαστε εμεις με τα ζιτσ και τα πλατζ..αυτη ειναι εντολη πηγενε φερ τη τσαντα απο το αμαξι η καπως ετσι,τι απορτ και μαλακιες

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
To καλύτερο είναι οτι κι ο σκύλος καραγουστάρει! Αψογος!!! Τι να'ναι άραγε το σκυλόνι? (όντως παίρνει κι αυτό στροφές.... δεν είναι οποιο κι όποιο....).... λυκοσκυλοειδές φαίνεται....

κ μετα ασχολιομαστε εμεις με τα ζιτσ και τα πλατζ..αυτη ειναι εντολη πηγενε φερ τη τσαντα απο το αμαξι η καπως ετσι,τι απορτ και μαλακιες
Τι λες τώρα.... το να βρίσκει χαμένα κλειδιά είναι υψίστης σημασίας!!! Πριν κι απ'το κάτσε πρεπει να το μαθαίνει κανείς!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
το βλέπω ήδη σε διαφημίσεις εκπαιδευτών "Εκπαιδευση ανευρεσης χαμένων κλειδιών ή άλλων αντικειμένων που συνηθίσετε να χάνετε"

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
το σκυλί αυτό έχει αυτοεκπαιδευτεί μέσω της ευφυίας του και της ανάγκης του για συνεργασία με τον Κύριό του...........ένα μάθημα φιλοσοφίας/θρησκευτικών με τέσσερα πόδια.........
:)

εντάξει....σχεδόν έτσι :D

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Ο,τι και να είναι, ακόμα και τεμπελνουά, με τέτοιο μπαμπά είναι επόμενο να βρισκεται σε εγρήγορση το μυαλό του. Ο άνθρωπος ασχολειται, όχι αστεία. :cool:

fotis_utmost

Well-Known Member
23 Απριλίου 2012
501
0
California
τέλειος! δε ξέρω πώς τον έχει εκπαιδεύσει, αλλά έχει κάνει δουλειά.

[video=youtube;HQJzPfZ2cZw]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HQJzPfZ2cZw[/video]

Last edited: