Neurosupport Συμπλήρωμα Διατροφής

maria4531

Active Member
21 Οκτωβρίου 2024
30
6
28
Καλησπέρα στην ομαδα! Θέλω να πάρω Συμπλήρωμα Διατροφής στον σκυλακο μου για την καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος,αλλά θα ήθελα να είναι σε μορφή 'λιχουδιας'.Εχουμε πάρει σε μορφή κάψουλας της εταιρίας vetexpert από την κτηνίατρο αλλά έχει ως αποτέλεσμα να κιτρινίζει τα δόντια του Έχει κάνεις να προτείνει κάποια εταιρεία που να έμεινε ευχαριστημένος;;ευχαριστώ πολύ!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.601
10.993
Athens
Καλησπέρα στην ομαδα! Θέλω να πάρω Συμπλήρωμα Διατροφής στον σκυλακο μου για την καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος,αλλά θα ήθελα να είναι σε μορφή 'λιχουδιας'.Εχουμε πάρει σε μορφή κάψουλας της εταιρίας vetexpert από την κτηνίατρο αλλά έχει ως αποτέλεσμα να κιτρινίζει τα δόντια του Έχει κάνεις να προτείνει κάποια εταιρεία που να έμεινε ευχαριστημένος;;ευχαριστώ πολύ!
Δεν το ξέρω το σκεύασαμα αλλά δίνεις τέτοιο συμπλήρωμα - υπάρχει κάποιο πρόβλημα?

maria4531

Active Member
21 Οκτωβρίου 2024
30
6
28
Δεν το ξέρω το σκεύασαμα αλλά δίνεις τέτοιο συμπλήρωμα - υπάρχει κάποιο πρόβλημα?
Παθαίνει επηλιψιες ανα 3 μήνες περιπου,οπότε ειπε η κτηνίατρος να του δώσουμε αυτο το συμπληρωμα για να τον βοηθήσει γενικα..αλλά κάναμε πριν 5 μήνες καθαρισμό δοντιών και λόγο αυτού του προϊόντος παρατήρησα ότι τα κιτρινίζει γτ του το δίνω απευθείας στο στόμα.. αλλιώς δεν δέχεται να το πάρει γτ λογικά δεν του αρέσει η γεύση..

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
1.106
1.150
29
πολυ αμφιβαλλω οτι αυτο κιτρινιζει τα δοντια. επισης πολυ αμφιβαλλω πως για ενα επιληπτικο σκυλι, κανει να δινουμε μονο φυτικα ματζουνια. επισης διαβαζω στα συστατικα πως εχει εκχυλισμα σταφυλιου.....?
κρισεις καθε 3 μηνες ειναι πολυ συχνες. τι εξετασεις εχετε κανει; εχετε καταληξει σε ιδιοπαθη επιληψια; καταλαβαινω απολυτα πως και η γιατρος και εσεις λογικα φοβαστε την φαρμακευτικη αγωγη, αλλα δυστυχως σε πολλες περιπτωσεις ειναι απαραιτητη. ειχα επιληπτικο σκυλι 8 χρονια. βαραγε κρισεις καθε μηνα. επρεπε καθημερινα να παιρνει αγωγη.

maria4531

Active Member
21 Οκτωβρίου 2024
30
6
28
πολυ αμφιβαλλω οτι αυτο κιτρινιζει τα δοντια. επισης πολυ αμφιβαλλω πως για ενα επιληπτικο σκυλι, κανει να δινουμε μονο φυτικα ματζουνια. επισης διαβαζω στα συστατικα πως εχει εκχυλισμα σταφυλιου.....?
κρισεις καθε 3 μηνες ειναι πολυ συχνες. τι εξετασεις εχετε κανει; εχετε καταληξει σε ιδιοπαθη επιληψια; καταλαβαινω απολυτα πως και η γιατρος και εσεις λογικα φοβαστε την φαρμακευτικη αγωγη, αλλα δυστυχως σε πολλες περιπτωσεις ειναι απαραιτητη. ειχα επιληπτικο σκυλι 8 χρονια. βαραγε κρισεις καθε μηνα. επρεπε καθημερινα να παιρνει αγωγη.
Και ομως κιτρινιζει τα δοντια γτ ειναι καφε αποχρωση..φανταστείτε πως και στα χερια μου που έπεσε λιγο κιτρινισε τα νυχια μου..Οι κρίσεις που παθαινει ειναι το να μοιάζει σαν χαμένος για 2 λεπτα και να τρέμει...μέσα στο 2024 3 φορές το επαθε και 1 φορα πριν 1 μηνα! Φυσικά και ρώτησα για τις απαραίτητες εξετάσεις και μας ειπε η κτηνίατρος οτι δεν πρέπει να ανησυχούμε και οτι αν γινόταν σε διαστήματα 2 μηνών ή λιγότερο θα έπρεπε τοτε να ανησυχούμε..ότι μπορεί να συμβαίνει αυτό γτ κάτι είχε συμβεί όταν ήταν μικρός πχ να χτυπησε δτο κεφαλι ή να είναι κληρονομικο( τον βρήκαμε αδέσποτο ενός έτους)..φυσικά και εάν συνεχιστεί θα το ψάξω με μαγνητικη και κτι αλλο χρειάζεται! Απλώς μας προτεινε το Συμπλήρωμα αυτό για να τον βοηθήσει λίγο στο γενικό συνολο.. δεν αντικαθιστά καμία φαρμακευτικη αγωγη εννοείται!