O Κάστωρ

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Σε ποιό ακριβώς σημείο των 12 μέχρι τώρα σελίδων, αυτού του θέματος, φαντάστηκες ότι είχαμε την υποψία, ότι είχες τον έλεγχο; Νομίζω, τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα από το ποστ #1 κιόλας :D
Μα πραγματικα....

... κατι τετοιο δεν ειχε παθει και η I.Kyveli????

Kαι epial μην τα βάζεις με τη γυναίκα σου... πόσες φορές θα πουμε οτι η εκπαιδευση ειναι καθημερινη και διαρκης? Απλά τον ακονίζει τον καστορα!
:p

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
ΤΙ;;;;;;;
Δεν έχετε στειρώσει τον Κάστορα κύριε Γιάννη ;;;
είναι αδιανόητο :p
Σιγα μην τον στειρώσω!
Με με τι θα τον απειλώ μετά; Θα χάσω ένα πολυτιμότατο όπλο!
Ασε που μετα θα γαυγίζει με φωνή σοπράνο και είναι διαπεραστική!

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Απολαυσα ολο το θέμα μεχρι την τελευταια στιγμη!
Δεν ειχα ιδέα πως βρέθηκε ο σκυλος στα χερια σας...Και μάλιστα απο τα όσα γράφετε φαίνεστε πολύ εμπειρος σκυλας!!
Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοι οι άνθρωποι και τιμάνε το είδος μας. Μπράβο σας!

Golden

Member
27 Αυγούστου 2013
9
0
Ομορφη ιστορία !! Εγω αυτο που ξέρω ειναι οτι πίσω απο έναν επιτυχημένο άνδρα βρίσκεται μια πεθερά που, δεν πιστεύει στα μάτια της !!!!

karamolegolas

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2013
223
4
Athens
Πανέμορφο πλάσμα ο Κάστωρ (δεν του λείπει ο Πολυδεύκης?) και εξ' ισου όμορφος ο τρόπος που ήρθε κοντά σας. Να τον χαιρεστε και να περάσετε πολλά πολλά χρόνια μαζί!
Συγχαρητήρια επίσης για την ποιότητα που προσφέρετε στο φόρουμ με τα σχόλια σας και το επίπεδο που κρατάτε σε κάθε συζήτηση, είναι απόλαυση να τα διαβάζουμε.
Αφήστε τις γυναίκες να νομίζουν οτι έχουν το πάνω χέρι...σύντομα θα κάνουμε την επανάσταση μας ;)

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Ναι, οχι πλεον πολύ τακτική αλλα διατηρουμε την επαφή!

Εδώ είναι η Κάρμεν

Κι εδώ η Ιρις

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Βλέπεις το κεφάλι τους με αυτό το βλέμμα και λες αααα τι γλυκο που ειναι το μικρουλι... και ξαφνικά εμφανιζεται σε πλήρες μεγεθος ο σκύλος και παθαίνεις ενα σοκ "πώς μεγαλωσε ετσι?"

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Είναι τότε που το έπαιζε καλό παιδί ο παμπόνηρος αληταράς, για να διαλέξουμε αυτόν!