o Κόβου που δεν το βαζει κατω και ας ειναι μπεμπης

Status
Κλειδωμένο θέμα

ΑΓΓΕΛΟΣ2

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2010
465
1
βολος
τον μικρο αυτο μας τον αφισαν στη εξω απ τη φιλοζωικη με ενα γραμμα οτι βρεθηκε διπλα απ το νεκρο αδελφακι του...

τον σηκωσα και ειδα στη κοιλια του να κανουν βολτες και να μπενοβγενουν απ τις μικρες πληγες του σκουλικια,αηδιαστηκα σκουλικια προνυμφες απο μυγες... πηγε την ιδια ωρα στο γιατρο οπου και ψεκαστηκε με φαρμακο ωστε να σκοτωθουν τα σκουλικια και να πεσουν απ τις πληγες του και του εβαλε ορο,οταν το γυρισαμε στο σπιτακι της φιλοζωικης πανω στο κλουβι του γραψαμε "Αν ζησει,απο αυριο 1,5 ml..." ,ηταν πεσμενος και τοσο αδυναμος που πιστεψαμε πως δεν θα ζησει... οπως ομως μας εδιξε ο μπομπιρας αντεξε και εδω και καποιες μερες τον εχω στο υπογειο του σπιτιου μου και τον φιλοξενω για οσο αντεξω...
εκτος των αλλων εχει και ενα σπασμενο ποδι(το μπροστα αριστερα του) το οποιο μονο να δεσει μονο του ,οπως δεσει μας ειπαν οι γιατροι....

ειναι σχεδον 2 μηνων,χαλαρος ...μεχρι τωρα του εδινα μονο κρεμουλα(κροκετες αλεσμενες και ανακατεμα με ζεστο νερο) αλλα σημερα εφαγε και ενα γευμα κροκετα! μεγαλη αντοχη στο πονο και ματια που κοιτανε γυρο γυρο χαλααραα!

ισως να κουτσενει λιγο αφου δεσει το ποδι του και προβλεπετε να γινει μεσαιου μαλλον μεγεθους.

θα δοθει με το πρωτο εμβολιο του και συμβολαιο υοθεσιας απ τη φιλοζωικη ομαδα βολου!

τηλ:6986355904

Φωτογραφίες του χρήστη Εθελοντές για τα Αδέσποτα του Βόλου | Facebook

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.796
8.004
Μπράβο σου Άγγελε, άξιος!
Καλή τύχη στην αθώα ψυχούλα.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Καλή δύναμη και σε εσένα και στο μικρό Κόβου. Και ένα καλό σπίτι του εύχομαι!

ΑΓΓΕΛΟΣ2

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2010
465
1
βολος
τον μικρο τον ειχα στο υπογειο του σπιτιου σε κλουβακι το βραδυ και τη μερα τον ειχα στο μπαλκονι και ειδα οτι οσο ηταν στο μπαλκονι ηταν πολυ υσιχος! ετσι εχει περασει πλεον 2 βραδια και ειναι η τριτη μερα που τον εχω στο μπαλκονι... του εχω κανει ενα εφτοσχεδιο παρκο και φυσικα φωλιτσα με φλισα κουβερτακια και θερμοφορες το βραδι... πρωτη φορα εχω κουταβι 2 μηνων και δεν κλαιει... τον εβλεπα οτι οσο ηταν στο μπαλκονι καθοταν υσιχος αλλα δεν περιμενα να βγαλει και το βραδι χωρις καθολου κλαμα... ενω στο υπογειο,ριχναμε φωνηηη! τρωμε κροκετες λοιπον....οι πληγιτσες μας εχουν κλεισει και ημαστε υσιχα παιδια και καθολου τρελλοκουταβο...

ΑΓΓΕΛΟΣ2

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2010
465
1
βολος
ο μικρος εκανε το πρωτο του εμβολιο! εχει ξεθαρεψει πολυ και αν και ειδικα τις 2 τελευτες μερες απλα τον ταϊζα,ποτιζα,καθαριζα δεν εγινε ακομα κλαψιαρης,καθε βραδυ πεφτω για υπνο και λεω,δε μπορει...σημερα θα αρχισει το κλαμα...ομως ο κοβου κυριος και πολυ ανωτερος απ το βρωμοτζοϊσι που αν το αφισεις 5 λεπτα στο μπαλκονι αρχιζει τη μυρλα! μακαρι να μην χρειαστει να τον παω στη φιλοζωικη και να φυγει κατευθυαν απ το σπιτι μας για το σπιτι του!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Το τελευταίο του το εύχομαι με όλη μου την καρδιά. Ε..θα μπορείς όμως να τον κρατήσεις λίγο καιρό ε?

ΑΓΓΕΛΟΣ2

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2010
465
1
βολος
εγω οσο μου το επιτρεπουν οι υπολιπει στο σπιτι ενοειτε πως θα τον κρατισω...στην ιδανικη περιπτωση θα ηθελα να υοθετηθει κατευθυαν απο εδω ή εστω να προλαβει να κανει και το 2ο εμβολιο και μετα να παει στη φιλοζωικη ωστε να ειναι πιο προστατευμενος...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.796
8.004
Mακάρι βρε Άγγελε να μην χρειαστεί να πάει στην φιλοζωική και να υιοθετηθεί γρήγορα!

ΑΓΓΕΛΟΣ2

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2010
465
1
βολος
ο κοβου ειναι εδω και καιρο στη φιλοζωικη,οπου ειναι ο μοναδικος(αν και πολυ ψηλοτερος απ τα αλλα κουταβια) που καθετε μεσα στο παρκο χωρις να προσπαθει να το σκασει... δεν μασουλαει το πλαστικο κρεβατακι και γενικα αν και πολυ παιχνιδιαρης και μαντραχαλος ειναι πολυ βολικος!

εχει κανει ολα του τα εμβολια και εχει ραντεβου για του χρονου παλι!
περασε και σαρκοπτικη ψωρα,αλλα εχει εδ και καιρο που θεραπευτηκε και ειναι ετοιμος να παει στο σπιτι του,μενει μονο να του βρουμε αυτο το σπιτι!

https://www.facebook.com/volospetma...94262318397.1073741825.100001734833926&type=1

Last edited:

ΑΓΓΕΛΟΣ2

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2010
465
1
βολος
ο μικρος γιγαντας κοβου ειναι εδω και καποιες μερες στο νεο του σπιτι...με μια ακομα σκυλιτσα 3 μηνων,ενα διποδο 2 ετων να τον αγκαλιαζει... η οικογενεια που το πηρε φανηκε και πιστευω πως ειναι πολυ καλη περιπτωση!

πλεον ονομαζετε λουπο!

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.308
Μέλη
20.069
Νεότερο μέλος
rachelrowallan