o σκυλος και η θαλασσα version 2008

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Μιας και καποια νεα του καλοκαιριου δεν ηταν και πολυ ευχαριστα,ο σκυλος της Λιας το εσμεραλδακι -που να ειναι μυκητας παναγια μου ολοι μαζι ευχομαστε- ειπα να ανοιξω θρεαντ για το πως περασαμε το σαμερ 2008 με τα καμαρια μας.
Εμεις πηγαμε σκοπελο. Πρωτες διακοπες σε νησι και σε δωματια. Το πλοιο δε μας αρεσεκαθολου αρχικα. Τη βαλαμε μεσα και απο το σοκ κατουρηθηκε. Αλλα μετα οταν ηρθε η μαμα απο το αμαξι ολα ηταν τελεια.
Φτασαμε στο δωματιο. Εκει ηταν ο Νουρ ενα ροτοκατι που ειχε βρει η ιδιοκτητρια στο δρομο. Ο νουρ ηθελε να μας γνωρισει αλλα εμεις τον σνομπαραμε γιατι ηταν κοντος-απο καυκασου και πανω κανουμε παρεα.. Μετα το πρωτο διωρο και αφου μυρισαμε τα παντα και ειδαμε οτι εχει πολλεες μυγες και οτι το δωματιο μας ειναι ωραιο αρχισαμε τα του φυλακα. Καναμε γκρρ στο νουρ και στην ιδιοκτητρια αν πλησιαζαν το χωρο μας.. Α και στους Ιταλους διπλα. Η μαμα μας την ειπε αλλα χεστηκαμε γιατι ειχε παρα πολλεεες μυγες!
Μετα πηγαμε για μπανιο.. Το χαμε ξεχασει και καθολου δε μας αρεσε.. την πρωτη μερα μπηκαμε μονο και μονο για να μην απομακρυνθουμε απο τη μητερα και κοπει ο ομφαλιος λωρος:p:p
Το πραμα αλλαξε την 3η μερα.. τις 3 μπαλες και το στρωματακι που μου πηραν και που δεν τα θελαμε.. αλλα ανακαλυψαμε τα βοτσαλακια!! Ολη τημερα θελαμε να μας πετανε βοτσαλα.. πηγαιναμε τρεχοντας κολυμπωντας η μπουρδοθκλοσερνωντας στο σημειο που επεφτε το βοτσαλο στο νερο το κοιταγαμε και περναμε ξανα θεση μαχης περιμενωντας το επομενο. Αν δεν το εριχναν δε μελη της φαμιλιας αλλα αλλοι λουομενοι δεν πειραζει.. τρεχαμε να βρουμε αυτο..
Φαι στις ταβερνες μεχρι πρωτελευταια μερα δε θελαμε.. Ειχε πολλεες μυγες και δε μας εννοιαζε. Μετα μαλλον βαρεθηκαμε τις μυγες και τσακισαμε τα χταποδια!!
Α.. ειχε και κατι γατουλες που μοιαζαν στη χρυσα-μονο 3 φορες πιο μεγαλες- που θελεμε να μυρισουμε, αυτες παλι οχι..:D:D. Τελος τελευταια μερα σπασαμε απο το πολυ βοτσαλοκυνηγι νυχι και δεν μπορουσαμε να περπατησουμε αλλα χαλαλι
Οσο για λυση στους ξινους βρεθηκε.. Οι φιογκοι. Μη βρισετε δεν της βαλαμε ρουχα αλλα ειναι δυνατον να πει κανεις κατι για αυτον το φιογκο.. οχι πειτε!!

.. Περιμενω δικες σας εμπειριες απο σαμερ 2008

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Φωτογραφίες μας πολλές εδώ, μαζί με τις φωτογραφίες της Σοφίας απ' την ΥΠΕΡΟΧΗ Νάξο:
http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=2845

Παιδί speaking:
Τι να λέμε... απ' τα καλύτερα καλοκαίρια της ζωής μου. Η μαμά ήρθε μ' εκείνον εκεί τον τύπο που λατρεύω γιατί μου κάνει όλα τα χατήρια ανεξαιρέτως. Με πάει βόλτα με αυτοκίνητο, μου δίνει μεζέδες και συγχύζει τη μαμά, με αφήνει να ανεβαίνω σε όλα τα έπιπλα και όλο και κάτι μου φέρνει για να κερδίσει τη συμπάθειά μου. Έτσι κι εγώ τον αγαπώ.
Πήγαμε σε ένα ωραίο χωριό, όπου γνώρισα τον Μπάτμαν, το αντιπαθητικό λαμπραντόρ, που ήθελε να παλέψουμε αλλά δε με αφήσανε, κάτι το οποίο μου την έδωσε στα νεύρα. Μια άλλη μέρα ήρθε στο σπίτι μαζί με τη μαμά του για να ζητήσει συγγνώμη στη δικιά μου - και η δικιά μου μ' έκλεισε στο μπάνιο όπου ξελαρυγγιάστηκα να φωνάζω. Ε πώς δηλαδή? Θα μπορούσε να με αντικαταστήσει έτσι δεν είναι? Μετά ο Μπάτμαν πήρε ένα λούτρινο της μαμάς, δεν της το έδωσε πίσω παρά τα παρακάλια και τις απειλές και έφυγε!
Κάτι τύποι στο χωριό φώναζαν "εξω οι σκύλοι", όμως σίγουρα δεν εννοούσαν εμένα κι ας με κοιτούσαν κάπως εχθρικά. Άλλωστε όλοι οι άνθρωποι είναι καλοί και μ' αγαπούν. Στο μεταξύ είχε κάτι πολύ ωραία δεντράκια το χωριό και ήθελα πολύ να τα μαρκάρω, αλλά η μαμά μάλλον πίστευε ότι προτιμούσα τα χωράφια. Καθόλου έτσι δεν ήταν τα πράγματα, αλλά άντε να εξηγήσεις στους ανθρώπους.

Αυτά ήταν τα κακώς κείμενα.

Πρώτη μέρα στη θάλασσα τρελάθηκα που την είδα και χώθηκα μέσα. ΚΡΥΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ. Τι έγινε? Γιατί έτρεμα τόσο? Αποφάσισα ότι στο εξής θα μένω στην πετσέτα πάνω. Όμως οι άνθρωποι έμπαιναν μαζί στο νερό και δεν είχα την υπομονή να κάθομαι να τους περιμένω! Έμπαινα κι εγώ λοιπόν θέλοντας και μη, γιατί τι νόημα έχει η ζωή χωρίς τους ανθρώπους? Άσε που μπορεί να χάνονταν εκεί μέσα!
Στις βόλτες μας στην πόλη πρωί - βράδυ, όλο και κάποιος βρισκόταν που ήθελε να με χαϊδέψει και να με πάρει αγκαλιά. Φαίνεται είμαι πολύ όμορφος και όλοι ψοφάνε να με γνωρίσουν.
Υπήρχαν κι άλλα σκυλιά τα οποία κανείς δε μου επέτρεψε να δαγκώσω - μα δεν καταλαβαίνουν τον κίνδυνο... άνθρωποι τι να πεις!
Αμάν κι αυτή η σιτρονέλα. Δε φτάνει που με ψεκάζανε κάθε τρεις και λίγο μετά μου απαγόρευαν και να καθαριστώ με τη γλώσσα!
Κι εκείνη τη φορά που ήθελα να φάω άμμο, πάλι μου το απαγόρεψαν! Τι πράγματα είναι αυτά?
Ο φίλος της μαμάς της έλεγε να με αφήνει μαζί του τα βράδια γιατί είμαι λέει "γκομενοπαγίδα". Καινούριο αυτό. Νόμιζα ότι είμαι "παιδί", "σκυλί", "Άρτσι", "Βαγγέλης", "γουρούνι" και "κωλόσκυλο". Είμαι κι απ' το άλλο τελικά!
Η θάλασσα στο μεταξύ ζεστάθηκε και ήθελα να πηγαίνω στα βαθιά! Μια γριά είπε στη μαμά ότι απαγορεύεται να με έχει μαζί γιατί εκεί γύρω υπήρχαν παιδιά. Βεβαίως δεμένος ήμουν εγώ κι όχι αυτά, που μου πέταξαν και άμμο στα μάτια και κυρίως... εγώ πήγαινα στα θαμνάκια για πιπί όχι μέσα στη θάλασσα!
Είπαμε... άνθρωποι!
Μια μέρα ανεβήκαμε στο χωριό της μαμάς στα βουνά. Εκεί βρήκε αιωνόβιο με γένια και περίεργα ρούχα, ο οποίος της είπε ότι "τα ζωντανά θέλουν τα χάδια μας, έχουν κι αυτά ψυχή" κι εκείνη είπε "τέτοιοι παπάδες μ' αρέσουν". Γιατί άραγε? Αυτονόητο δεν ήταν αυτό που είπε?
άνθρωποι...
Γενικώς το καλύτερο πράγμα στις διακοπές ήταν οι βόλτες έξω απ' τα σουβλατζίδικα. Όλο και κάτι τσιμπούσα από κάτω και μάλλον η μαμά ζήλευε που προλάβαινα και με μάλωνε! Βρήκα κι ένα φίλο εκεί που με κέρναγε γύρο και του κατούρησα τις γλάστρες μην τυχόν και με ξεχάσει.
Στο κλουβί μου στο καράβι της επιστροφής ήμουν μια χαρά μέχρι που η μαμά έκανε το έγκλημα να σηκωθεί να πάει να πετάξει σκουπίδια στον κάδο, την ώρα που και ο φίλος της έλειπε.
Ε να μη σηκώσω το καράβι στο πόδι μετά? Άδικο είχα? Μπορεί να με ξέχναγε εκεί μέσα!
Όταν γύρισα σπίτι βρήκα όλες τις γνωστές μου μυρωδιές, το κρεβάτι μου και άλλα αγαπημένα πρόσωπα. Μόνο που εγώ θέλω πάλι εξοχή. ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΜΥΡΩΔΙΕΣ !!!!!!!!!!!!!!

Ameli

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2008
179
0
Thessaloniki
τι χαρουμενες φωτογραφιες!! μπραβο στους φωτογραφους αλλα και στα τσαχπίνικα μοντελάκια (μπρουνο-ρουμπι-αρτσι και η κουκλα η κοκερινα )

Ουπς...δεν ειχα δει τις φωτο τις Μιλου!!!! μπραβο παιδια! παντα διακοπες με τα σκυλια μας!

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.326
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78