Ozzy Ο Καινουργιος μου φιλος!!!!

nikalias

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
256
3
Γλάρισα
,,,,,,,
γιατι οχι,,?? δυο σκυλια ειναι καλυτερα απο ενα.... το ενα θα διορθωνει το αλλο... δεν θα αισθανεται μοναξια ... θα τρωγονται μεταξυ τους και μετα θα πεφτουν ξερα για υπνο... το πολυ -πολυ να χασουν κανα αυτι... εμενα ετσι κανουν... απο τοτε που βρηκα τη μπελα η ζηνα μειωσε κατα 90% τις καταστροφες στο κηπο... απλα ι καθε μερα βαζω λιγο ιωδιο οξυζενε και κανα επιδεσμο στη μπελα ==))
Έχεις σκεφτεί εαν και το δεύτερο σκυλί είναι προβληματικό ως προς την συμπεριφορά του ; Δεν χρειάζονται τέτοιες ιδέες κατά την γνώμη μου .

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
φιλοξενια αδεσποτου απο καταφυγιο φιλοζωικης σημαινει οτι ξερουν το χαρακτηρα του... λεφτα για εκπαιδευτη δεν υπαρχουν,,, και ισως και να μην κανει και τιποτα ενας εκπαιδευτης,, οπως ενος γειτονα εδω που εκλαιγε συνεχεια και αναγκαστικε και το εδωσε,, ελπιζω,, γιατι μπορει και να το αφησε σε καποια ερημικη ερημια...

Black Sabbath

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2013
63
0
Nikaia
Καλημερα μετα απο πολυ σκέψη και συζήτηση με την οικογένεια αποφασίσαμε να δωθει για υιοθεσία σε ενα καλύτερο για εκείνον περιβάλλον γιατι δυστυχώς δεν μπορω να του προσφερω αυτα που πρέπει

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.412
Η καλύτερη ιδέα που είχες μέχρι τώρα.
Ελπίζω αυτό, να το κάνετε με συμβόλαιο υιοθεσίας και καταχώρηση τσιπ στα στοιχεία του νέου ιδιοκτήτη.

Black Sabbath

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2013
63
0
Nikaia
Η καλύτερη ιδέα που είχες μέχρι τώρα.
Ελπίζω αυτό, να το κάνετε με συμβόλαιο υιοθεσίας και καταχώρηση τσιπ στα στοιχεία του νέου ιδιοκτήτη.
Ναι μονο με συμβόλαιο σήμερα το απόγευμα περιμένω άνθρωπο απο την φιλοζωική της περιοχής μου οπου θα με βοηθήσει να γίνει το καλύτερο δυνατό για τον σκύλο

shib

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2012
156
3
Καλημέρα λυπάμαι που αποχωρίζεσαι τον φίλο σου τόσο νωρίς.Δεν θα κρίνω αν έκανες καλά ή όχι που δεν το πάλεψες λίγο περισσότερο, δεν ξέρω τα προβλήματά σου,ελπίζω πάντως στο μέλλον ν αποκτήσεις τον φίλο που σου ταιριάζει και γιατί όχι να πάρεις ένα έμπειρο μεγάλυτερης ηλικίας σκυλί που θα σου προτείνουν από κάποια φιλοζωική,κάτι τέτοιο ίσως σε βοηθήσει.Μην βιαστείς πάρε όσο χρόνο σου χρειαζεται,πήγαινε δες ψάξε ποιο σου ταιριάζει και μετά αποφάσισε.

Black Sabbath

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2013
63
0
Nikaia
Καλημέρα λυπάμαι που αποχωρίζεσαι τον φίλο σου τόσο νωρίς.Δεν θα κρίνω αν έκανες καλά ή όχι που δεν το πάλεψες λίγο περισσότερο, δεν ξέρω τα προβλήματά σου,ελπίζω πάντως στο μέλλον ν αποκτήσεις τον φίλο που σου ταιριάζει και γιατί όχι να πάρεις ένα έμπειρο μεγάλυτερης ηλικίας σκυλί που θα σου προτείνουν από κάποια φιλοζωική,κάτι τέτοιο ίσως σε βοηθήσει.Μην βιαστείς πάρε όσο χρόνο σου χρειαζεται,πήγαινε δες ψάξε ποιο σου ταιριάζει και μετά αποφάσισε.
Δυστυχώς οι συνθήκες δεν μου το επιτρέπουν να τον κρατήσω αλλο αν στο μέλλον θα παρω παλι κατοικίδιο θα γινει αφου θα ειμαι 1000 % σίγουρος οτι θα μπορω να του προσφερω αυτα που πρεπει και θα το αποκτήσω με τον σωστο τροπο και γιατι οχι να υιοθετήσω ενα μπορει να ημουν λιγο νευρικος και απότομος με μερικά μελη δεν ειναι αυτος ο χαραχτήρας μου ζητω συγνωμη απο ολους

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Nομίζω κι εγώ ότι η απόφαση σου είναι πολύ σωστή. Φρόντισε να πάει κάπου καλά.

Black Sabbath

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2013
63
0
Nikaia
Δυσκολη αλλα πιστευω σωστη αποφαση μακαρι να βρεθει καποιος να του δωσει οτι δεν μπορω εγω φυσικα ξεχασαν να γραψω οτι ο σκυλος θα δοθεί ΧΩΡΙΣ χρήματα εννοείται

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Δυσκολη αλλα πιστευω σωστη αποφαση μακαρι να βρεθει καποιος να του δωσει οτι δεν μπορω εγω φυσικα ξεχασαν να γραψω οτι ο σκυλος θα δοθεί ΧΩΡΙΣ χρήματα εννοείται
Επίσης να ενημερώσεις τον άνθρωπο για όποια προβλήματα συμπεριφοράς έχει ο σκύλος. Ώστε να μην έχει εκπλήξεις και ο σκύλος να μην πεταχτεί πουθενά.

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
Μακάρι επίσης να μπορέσεις να τον δώσεις κάπου που θα μπορείς και να τον επισκέπτεσαι που και που :) Είναι πολύ δύσκολη η απόφαση που πήρες. Θα είναι για το καλό του όμως, εφόσον βρεί και τους σωστούς ανθρώπους. Τα λάθη είναι για τους ανθρώπους. Μη στεναχωρίεσαι. Να μαθαίνουμε όμως από αυτά και να μην τα επαναλαμβάνουμε στο μέλλον. Εύχομαι ότι καλύτερο για τον φιλαράκο σου.

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
η φιλοζωικη μπορει να σου δωσει για φιλοξενια καποιο σκυλακι καλου χαρακτηρα,,,,,

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.412
Γιατί ρε χριστιανέ μου, να του δώσει η φιλοζωική, σκυλάκι για φιλοξενεία;
Με το στανιό, να έχει σκύλο, πρέπει δεν πρέπει, μπορεί δεν μπορεί;

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
Καλημερα μετα απο πολυ σκέψη και συζήτηση με την οικογένεια αποφασίσαμε να δωθει για υιοθεσία σε ενα καλύτερο για εκείνον περιβάλλον γιατι δυστυχώς δεν μπορω να του προσφερω αυτα που πρέπει
Exeis pm.

Black Sabbath

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2013
63
0
Nikaia
Δεν μπορω να φιλοξενήσω καποιο σκυλο αν ηταν θα κρατουσα τον δικο μου :( που πιστεύω δύσκολα θα βρεθει καποιος να τον παρει κοντα του :(

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
η φιλοζωικη μπορει να σου δωσει για φιλοξενια καποιο σκυλακι καλου χαρακτηρα,,,,,
Τι να σου πω παιδάκιμου ώρες ώρες νομίζω ότι είσαι εξωγηίνος..

nikalias

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
256
3
Γλάρισα
ρίχνω ακόμα μια ιδέα μιας και δεν γνωρίζω εάν είναι υλοποιήσιμη , βρίσκοντας τον κατάλληλο άνθρωπο για τον σκύλο σου μπορείς να τον ρωτήσεις εάν υπάρχει περίπτωση να τον πάρεις πίσω σε περίπτωση που ορθοποδήσεις , φαίνεται λιγάκι εγωιστικό αλλά στις μέρες μας οι άνθρωποι έχουν ευαισθητοποιηθεί σε πολλά θέματα και να λειτουργήσει η υιοθεσία σαν στήριξη οικονομική αλλά και πνευματική για τον σκύλο . Καλή δύναμη και όταν ξανασκεφτείς για επόμενο τυχόν κατοικίδιο , βάλε μέσα και τον οικονομικό παράγοντα και όχι τόσο πολύ συναίσθημα .

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
O Ozzy μολις εφτασε στο νεο του σπιτι στην Χαλκιδα!
Ειναι πλεον το νεο μελος μιας 6μελους οικογενειας (ναι υπαρχουνε ακομα πολυτεκνοι!!!) αναμεσα σε 4 παιδια +1 ακομα σκυλι, σε μεγαλη μονοκατοικια που παιζει ελευθερο μεσα εξω κ το σπιτι δεν μενει ποτε χωρις κοσμο!
Το αγχος αποχωρισμου που εχει ειναι ασημαντο στο σπιτι που βρεθηκε μιας κ θα εχει συνεχεια παρεα!!

Νομιζω βρηκε το καλυτερο σπιτι στο συντομοτερο διαστημα, κατεβηκανε σημερα κ τον συνοδευσανε στο νεο του σπιτι!
Την φωνη του την ακουσανε 2 φορες στο δρομο, που τους προειδοποιησε για κατουροχεσημο κ σταματησανε να τον εξυπηρετισουνε να μην λερωσει μιας κ αποδειχθηκε 'σπιτικα' μαθημενος!
Αν κ η πρωτη του φορα στο αμαξι ηταν κυριος!

Ο Black Sabbath εκανε καλη δουλεια κ φυσικα οι ανθρωποι του ειπανε αν ανεβει Χαλκιδα να βρεθουνε να τον δει!

Καλη τυχη στο νεο του σπιτακι κ αν κ ο νεος ιδιοκτητης δεν ειναι φαν της τεχνολογιας θα σας λεω εγω τα νεα του!