Ozzy Ο Καινουργιος μου φιλος!!!!

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
Φιλε μου οι εταιριες οσο και να τα υποστηριζουν αυτα, αν εμεις σταματησουμε να περνουμε σκυλια απο αυτους, θα σταματησει αυτο το εγκλημα. Γιατι εσυ το περνεις το σκυλι οχι η εταιρια τροφων. Για μενα απο τη στιγμη που γνωριζες και το εκανες εισαι απαραδεκτος και κλασικο παραδειγμα συμφεροντολογου ελληναρα. Απο τη στιγμη που δεν ειχες καποιο λογο να παρεις καθαροαιμο (γιατι αν ειχες θα φροντιζες τουλαχιστον να ζητησεις πεντιγκρι) δε καταλαβαινω γιατι δεν πηρες ενα σκυλι απο φιλοζωικη η απο το δρομο η απο μια αγγελια. Εν πασει περιπτωσει...ελπιζω ο σκυλος σου να ειναι υγειης και να περασετε καλα μαζι τα επομενα χρονια! :)

Black Sabbath

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2013
63
0
Nikaia
Διάβασα και διαβάζω ακομα πολλά θέματα και συζητήσεις στο forum απλα θα ηθελα να πω πως ολοι εχουμε την αναγκη καποια στιγμη να αγορασουμε καποιο κουταβι δεν εχουμε ολοι ομως την δυνατότητα να δώσουμε 1000-1500 ευρω και δεν εχουμε ολοι μας την αρετη της υπομονης καποιος που εχει σκυλο με pedigree δεν το αγαπαει περισοτερο απο καποιον που ο σκυλος του ειναι του pet-shop δεν θα σχολιασο τους χαρακτηρισμους του μελους Aunt Mary περι κλασικο παραδειγμα συμφεροντολογου ελληναρα γιατι στην προσωπικη του ζωη ο ιδιος μπορει να ειναι "κλασικο παραδειγμα συμφεροντολογου ελληναρα" και σε θεμα ζωου να μην ειναι ΣΥΜΦΩΝΩ μαζι σας σε θεματα pet-shop αλλα πιστευω πως πολλα μελη στο φορουμ με τον τροπο που εκφραζονται για καποιους που αγορασαν το κουταβι τους απο Pet-Shop τους αποθαρυνουν να ειναι ενεργα μελη στην κοινοτητα και να εκφραζουν τις αποριες σχετικα με τον σκυλο τους

Black Sabbath

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2013
63
0
Nikaia
Και η δικαιολογια δεν ειχα υπομονη ειλικρινα ειναι μονο για την αγορα κανα παπουτσιου και καμιας φορμας , οχι για εναν συντροφο που θα μεινει διπλα σου 10-15 χρονια
Γιατι αυτο πρεπει να ειναι δικαιολογια?

22 Φεβρουαρίου 2013
15
0
Κριμα που επελεξες να παρεις τον σκυλο απο pet shop και να "βοηθησεις" με το πετραδακι σου το εμποριο αυτο, ενω ηδη γνωριζες για το τι γινεται απο πισω.. Θα συμφωνησω με τον sirko στο οτι εαν αγοραζουν απο pet shop ατομα που ηδη γνωριζουν τοτε δεν παμε καθολου προς τον σωστο δρομο..
Παρ' ολα αυτα να χαιρεσαι τον καινουργιο σου φιλο και να περνατε καλα μαζι!

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
το κλασικο παραδειγμα συμφεροντολογου ελληναρα το ειπα στο θεμα σκυλος το οποιο συζηταμε, στα υπολοιπα προσωπικα σου ζητηματα δε ξερω πως λειτουργεις και δε μας νοιαζει.
Κανεις δε σε κατηγορησε επειδη δεν εχεις τα απαραιτητα χρηματα που ζητανε οι εκτροφεις, απο τη στιγμη που δε τα εχεις ομως, καλο θα ηταν να βρεις εναν αλλον τροπο να αποκτησεις σκυλο (ποιοι ειναι αυτοι οι τροποι θα το βρεις σε αλλο τοπικ) δεν ειπα οτι δεν αγαπας το σκυλο σου επειδη δεν εχεις πεντιγκρι, αλλα ειναι προφανες οτι δεν αγαπας γενικα το θεμα σκυλος εφοσον με την αγορα σου αυτη επικροτεις ανθρωπους που στο βωμο του χρηματος ρισκαρουν την υγεια και την ευημερια των ζωων που ειναι στα χερια τους.
Επισης αν δεν εχεις την αρετη της υπομονης δεν κανεις για σκυλο. Γιατι ο σκυλος θελει πολλα κιλα υπομονη. Οι απαντησεις που σου δινονται δεν ειναι για να αποτραπει η συμμετοχη σου στο φορουμ ειναι για να σε κανουν να δεις μια πραγματικοτητα. Το να ριχνεις το φταιξιμο στις εταιριες και οχι στον ιδιο σου τον εαυτο πρεπει να σε βαλει σε σκεψεις. Εστω οτι παιζονται βρωμικα πισωπλατα παιχνιδια απο τις εταιριες τροφων εσυ τι κανεις? Συνεχιζεις το βρωμικο παιχνιδι τους η ενημερωνεσαι και ενημερωνεις και αλλους ? Θα σου ελεγα να μην σταματησεις να εισαι ενεργο μελος. Δεν ηθελα να σε προσβαλω και αν το εκανα με συγχωρεις αλλα οτι ειπα, το ειπα με ολη την καλη διαθεση.

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
http://www.dogforum.gr/v3/εκτροφή.αναπαραγωγή.επιλογή-15/εμπειρίες.από.pet.shops.bybs-4953/

http://www.dogforum.gr/v3/εκτροφή.αναπαραγωγή.επιλογή-15/pet-.shops.-.puppy.mills-38/

Καλως ηρθες και να χαιρεσαι τον σκυλο σου και ευχομαι με ολη μου την καρδια να εχει παντα υγεια.
Κατσε και διαβασε τα λινκ που σου εβαλα να καταλαβεις γιατι δεν περνουμε κουταβι απο εκει.
Ειναι απαραδεκτο απο την στιγμη που ηξερες για τα παππυ μιλλς να τα ενισχυεις με την δικαιολογια οτι δεν μπορουσες να περιμενεις και το λες λες και θα σου πουμε α οκ αν δεν ειχες υπομονη τοτε καλα εκανες και αγορασες ενα σκυλο που οι γονεις του ταλαιπωρουντε μεσα στα κλουβια για οσο ζησουνε.
και απο την αλλη θιγεσαι γιατι δεν σου μιλαμε γλυκα και τα σχολια μας σε "προσβαλουν". Ηθελες κουταβι ΤΩΡΑ?? Πηγαινε σε μια φιλοζωικη και παρε το πρωτο που σου κανει κλικ και σωσε μια ζωουλα απο την στιγμη που δεν σε νοιαζουνε τα pedigree και οι καθαροαιμιες. Και ναι τα παππυ μιλλς δυστιχως δεν θα σταματησουνε να υπαρχουν και να παραγουν κουταβια γιατι υπαρχουν καποιοι σαν κι εσενα που ηξερες αλλα ηθελες εδω και τωρα οποτε δεν βαριεσαι....
Αυτα απο μενα.

Black Sabbath

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2013
63
0
Nikaia
Δυστυχώς βλεπω πως οι επιθετική συμπεριφορά οι χαρακτηρισμοί και το στίγμα του ιδιόκτητοι οπου εκανε αγορα απο Pet-shop ειναι πολυ έντονοι στην κοινοτητα και ΕΝ μέρη την δικαιολογο.Εύχομαι να ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ να εχετε υγεια στις οικογενειες και στα κατοικιδια σας λυπαμαι αλλα δεν μπορω να συμμετέχω σε μια παρέα οπου βγάζει τοσο εύκολα συμπέρασμα για καποιον που μολις ηρθε και δεν γνωρίζει να είστε καλά!!!

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Δυστυχώς βλεπω πως οι επιθετική συμπεριφορά οι χαρακτηρισμοί και το στίγμα του ιδιόκτητοι οπου εκανε αγορα απο Pet-shop ειναι πολυ έντονοι στην κοινοτητα και ΕΝ μέρη την δικαιολογο.Εύχομαι να ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ να εχετε υγεια στις οικογενειες και στα κατοικιδια σας λυπαμαι αλλα δεν μπορω να συμμετέχω σε μια παρέα οπου βγάζει τοσο εύκολα συμπέρασμα για καποιον που μολις ηρθε και δεν γνωρίζει να είστε καλά!!!
Δεν σου ειπε κανεις να φυγεις απο το φορουμ. Εννοιτε και πρεπει να κατσεις και να μαθεις, γιατι εχεις να μαθεις πολλα. Το θεμα ειναι οτι εκανες το λαθος αλλα το υποστηριζεις. Το φορουμ δεν ειναι μονο για να λεει "να χαιρεσαι το γλυκο σκυλακι σου", ειναι για να ενημερωνει. Γιατι εχει παραγινει το κακο με τους ανευθυνους που ζευγαρωνουν τα σκυλια τους και με τα παππυ μιλλς. Το σκυλακι σου ειναι μικρο ακομα και πιστεψε με κανεις εδω μεσα δεν θελει να μην εχει υγεια το σκυλακι σου για να σου πουνε "καλα να παθεις". Απλα πρεπει να παραδεχτεις οτι αυτο που εκανες ηταν λαθος και οχι να περιμενεις να σου χαιδευουμε τα αυτια με αυτα που θελεις να ακουσεις. Διαβασες τα λινκ που σου εβαλα?

bouboul

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2012
420
2
Διάβασα και διαβάζω ακομα πολλά θέματα και συζητήσεις στο forum απλα θα ηθελα να πω πως ολοι εχουμε την αναγκη καποια στιγμη να αγορασουμε καποιο κουταβι δεν εχουμε ολοι ομως την δυνατότητα να δώσουμε 1000-1500 ευρω
καταφύγιο λέγεται
χιλιάδες αδέσποτα περιμένουν μια αγκαλιά

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
οφ τοπικ:
ilektra akis το κακο με τους ανευθυνους οχι μονο εχει παραγινει, αλλα αμα πας να ενημερωσεις και κανεναν σε στραβοκοιταει. Απαντας σε ολα τους τα ερωτηματα με λογικα επιχειρηματα αλλα και πάλι ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΥΚΛΟΣ Η Η ΚΟΥΚΛΑ ΤΟΥΣ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ. (και εννοειται οτι τα κουταβια θα ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ με τους γονεις)

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Καλώς ήρθες και να χαίρεσαι το σκυλάκι σου!! Είναι πολύ όμορφο όπως και όλα τα κουτάβια! :) Δεν υπάρχει λόγος να φύγεις απο το φόρουμ για δικό σου καλό είναι το να μίνεις!! Εδώ μέσα ήρθες για να μάθεις όσα περισσότερα μπορείς για τον καλήτερό σου φίλο όχι για να ακούμε καλά λόγια απο όλους.. Είτε μας αρέσει είτε όχι τα petshop είναι μία λάθος επιλογή όχι μόνο για το ότι τα κουτάβια είναι με διάφορες αρρώστιες και όσα δεν έδωσες σε εκτροφείο θα τα δώσεις με το παραπάνω στο κτηνίατρο αλλά κυρίος επειδή η αγορά ενός κουταβιού απο petshop συμβάλει σε κακοποίηση ζώων για δικό σου όφελος.

Black Sabbath

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2013
63
0
Nikaia
Δεν σου ειπε κανεις να φυγεις απο το φορουμ. Εννοιτε και πρεπει να κατσεις και να μαθεις, γιατι εχεις να μαθεις πολλα. Το θεμα ειναι οτι εκανες το λαθος αλλα το υποστηριζεις. Το φορουμ δεν ειναι μονο για να λεει "να χαιρεσαι το γλυκο σκυλακι σου", ειναι για να ενημερωνει. Γιατι εχει παραγινει το κακο με τους ανευθυνους που ζευγαρωνουν τα σκυλια τους και με τα παππυ μιλλς. Το σκυλακι σου ειναι μικρο ακομα και πιστεψε με κανεις εδω μεσα δεν θελει να μην εχει υγεια το σκυλακι σου για να σου πουνε "καλα να παθεις". Απλα πρεπει να παραδεχτεις οτι αυτο που εκανες ηταν λαθος και οχι να περιμενεις να σου χαιδευουμε τα αυτια με αυτα που θελεις να ακουσεις. Διαβασες τα λινκ που σου εβαλα?
Ασχετα με την αγορα απο το Pet-Shop λες οτι έκανα το λάθος και το υποστηρίζω μπορείς να μου πεις πως?Θεωρείς πως ειμαι υποστηρικτής των παππυ μιλλς?Πιστευεις οτι εκανα έγγραφη για να μου χαϊδεψουν τα αυτια με αυτα που πιστευεις εσυ οτι θελω να ακουσω...?Δεν πιστευω οτι κανενας απο εδω μεσα γουσταρει να αγοραζει απο Pet-Shop (ποσο μαλλον να γουσταρει τα παππυ μιλλς) αλλα τις περισσότερες φορές αναγκαζεται το εχεις σκεφτει καθόλου αυτο?Ειχα αλλα 2 πιτ-μπουλ στην ζωη μου εμαθα με τετοιες ρατσες δεν ηθελα εδω και τωρα σκυλο επειδη ετσι μου ηρθε πασχω απο κατάθλιψη και ο σκυλος και η κοπελα μου ειναι τα μονα πράγματα που μου δίνουν χαρα τα παππυ μιλλς δυσκολα θα σταματησουν να υπαρχουν το ξερεις καλα νομιζεις πως εγω δεν σκεφτομαι τι περνανε τα ζωντανα εκει μεσα?Δεν εχω κατι προσωπικο με κανεναν γιατι δεν γνωριζω κανεναν προσωπικα η επιλογη μου δεν με κανει υποστηρικτή μιας απαίσιας νοοτροπίας...

Black Sabbath

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2013
63
0
Nikaia
Καλώς ήρθες και να χαίρεσαι το σκυλάκι σου!! Είναι πολύ όμορφο όπως και όλα τα κουτάβια! :) Δεν υπάρχει λόγος να φύγεις απο το φόρουμ για δικό σου καλό είναι το να μίνεις!! Εδώ μέσα ήρθες για να μάθεις όσα περισσότερα μπορείς για τον καλήτερό σου φίλο όχι για να ακούμε καλά λόγια απο όλους.. Είτε μας αρέσει είτε όχι τα petshop είναι μία λάθος επιλογή όχι μόνο για το ότι τα κουτάβια είναι με διάφορες αρρώστιες και όσα δεν έδωσες σε εκτροφείο θα τα δώσεις με το παραπάνω στο κτηνίατρο αλλά κυρίος επειδή η αγορά ενός κουταβιού απο petshop συμβάλει σε κακοποίηση ζώων για δικό σου όφελος.
Συμφωνώ απόλυτα με οσα λες και οπως τα λες το υφος 1000 καρδινάλιων δεν βοηθάει κανέναν...

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
Όπως και να έχει καλώς ήρθες και δεν χρειάζεται να φύγεις,απλά κάτσε μάθε κάποια πράγματα ώστε στην πορεία μην κάνεις πάλι το ίδιο λάθος και ενημέρωνε τους γύρω σου.Τώρα ναί θα στο πώ,η πράξη σου ήταν εγωιστική γιατί γνώριζες και δεν είναι λόγος πώς δεν θα σταματήσει ποτέ αυτό το εμπόριο και έτσι θα γίνει αν συνεχίσει ο κόσμος να παίρνει απο εκεί.Σίγουρα δεν φταίνε όλοι γιατί υπάρχει παραπληροφόρηση όμως δεν τις βρίσκω σωστές τέτοιες σκέψεις.
Τα ίδια ισχύουν για αυτούς που ζευγαρώνουν το κατοικιδιό τους βλέπε ΒΥΒ(ιδιώτες) που πουλάνε καθημερινά στο ίντερνετ κουτάβια η διά στόματος στην γειτονιά μας αλλά με πιό διαφορετικό τρόπο.Με λίγα λόγια σκύλο ράτσας παίρνουμε μόνο απο εκτροφέα και αν δεν έχεις λεφτά δεν παίρνεις η υιοθετείς κάποιος αδέσποτο απο την γειτονιά σου η την φιλοζωική.
Τέλος δεν μπορεί να είσαι σίγουρος για την υγεία του σκύλου σου όσο μεγαλώνει πολύ την έχουν πατήσει και καθαρόαιμο χωρίς pedigree δεν ισχύει.Παρόλα αυτά τα αγαπάμε με η χωρίς χαρτια όμως δεν πρέπει να κοιτάμε μόνο τον εαυτό μας και πρέπει να κάνουμε κάτι για αυτά που συμβαίνουν καθημερινά στους αγαπημένους μας φίλους.Περαστικά κιόλας για αυτό που σου συνέβει και ξέρω καλά πώς είναι γιατί το έχει περάσει κάποιος δικός μου.

Last edited:

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.151
1.426
Να ειστε καλα παιδια ειναι 3 μηνων για τα αυτακια του ο γιατρος μου ειπε οτι σε καμια εβδομαδα παμε για taping...απο ενεργεια αλλο τιποτα τα εχει κανει ολα βιετναμ :cool:
συγγνώμη αλλα τι είναι το taping?

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Ασχετα με την αγορα απο το Pet-Shop λες οτι έκανα το λάθος και το υποστηρίζω μπορείς να μου πεις πως?Θεωρείς πως ειμαι υποστηρικτής των παππυ μιλλς?Πιστευεις οτι εκανα έγγραφη για να μου χαϊδεψουν τα αυτια με αυτα που πιστευεις εσυ οτι θελω να ακουσω...?Δεν πιστευω οτι κανενας απο εδω μεσα γουσταρει να αγοραζει απο Pet-Shop (ποσο μαλλον να γουσταρει τα παππυ μιλλς) αλλα τις περισσότερες φορές αναγκαζεται το εχεις σκεφτει καθόλου αυτο?Ειχα αλλα 2 πιτ-μπουλ στην ζωη μου εμαθα με τετοιες ρατσες δεν ηθελα εδω και τωρα σκυλο επειδη ετσι μου ηρθε πασχω απο κατάθλιψη και ο σκυλος και η κοπελα μου ειναι τα μονα πράγματα που μου δίνουν χαρα τα παππυ μιλλς δυσκολα θα σταματησουν να υπαρχουν το ξερεις καλα νομιζεις πως εγω δεν σκεφτομαι τι περνανε τα ζωντανα εκει μεσα?Δεν εχω κατι προσωπικο με κανεναν γιατι δεν γνωριζω κανεναν προσωπικα η επιλογη μου δεν με κανει υποστηρικτή μιας απαίσιας νοοτροπίας...
Πλακα μου κανεις???? Πως αναγκαζεται καποιος να παρει σκυλο απο πετ σοπ?????? Αν ειναι δυνατον να λεει καποιος κατι τετοιο απο την στιγμη πυο υπαρχουν ΑΠΕΙΡΑ αδεσποτα για ολα τα γουστα (κουταβια, ενηλικα, μικρα, μεσαια, μεγαλα). Το μονο που πραγματικα ευχομαι ειναι να μην το βρεις μπροστα σου. Κατσε και διαβασε το παραλογο μηνυμα που εγραψες γιατι μονο ετσι μπορω να το χαρακτηρισω.

Δεν πιστευω οτι κανενας απο εδω μεσα γουσταρει να αγοραζει απο Pet-Shop (ποσο μαλλον να γουσταρει τα παππυ μιλλς) αλλα τις περισσότερες φορές αναγκαζεται το εχεις σκεφτει καθόλου αυτο?
η επιλογη μου δεν με κανει υποστηρικτή μιας απαίσιας νοοτροπίας...
Συγγνωμη μαλλον εχω πολυ λιγο μυαλο και δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται αυτο που γραφεις. Σαν να πω εγω οτι δεν ειμαι υπερ της γουνας αλλα κρυωνα και αναγκαστικα να αγορασω γιατι το μπουφαν δεν ειναι τοσο εντυπωσιακο.
Απλα στο τελος θα μας πεις οτι σου βαλανε το μαχαιρι στο λαιμο για να παρεις απο πετ σοπ ενω εσυ δεν ηθελες καθολου γιατι δεν το υποστηριζεις...

Τεσπα οτι εγινε εγινε, κοιταξε να ειναι καλα το σκυλακι σου και ελπιζω να κανεις τα παντα γι αυτο.

Μεινε εδω γιατι πραγματικα εχεις να μαθεις πολλα.

Υγ. Λυπαμαι που πασχεις απο καταθλιψη, απλα πιστευω οτι ενα οποιοσηποτε σκυλακι θα σου εφτιαχνε την διαθεση.

Last edited:

Black Sabbath

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2013
63
0
Nikaia
Όπως και να έχει καλώς ήρθες και δεν χρειάζεται να φύγεις,απλά κάτσε μάθε κάποια πράγματα ώστε στην πορεία μην κάνεις πάλι το ίδιο λάθος και ενημέρωνε τους γύρω σου.Τώρα ναί θα στο πώ,η πράξη σου ήταν εγωιστική γιατί γνώριζες και δεν είναι λόγος πώς δεν θα σταματήσει ποτέ αυτό το εμπόριο και έτσι θα γίνει αν συνεχίσει ο κόσμος να παίρνει απο εκεί.Σίγουρα δεν φταίνε όλοι γιατί υπάρχει παραπληροφόρηση όμως δεν τις βρίσκω σωστές τέτοιες σκέψεις.
Τα ίδια ισχύουν για αυτούς που ζευγαρώνουν το κατοικιδιό τους βλέπε ΒΥΒ(ιδιώτες) που πουλάνε καθημερινά στο ίντερνετ κουτάβια η διά στόματος στην γειτονιά μας αλλά με πιό διαφορετικό τρόπο.Με λίγα λόγια σκύλο ράτσας παίρνουμε μόνο απο εκτροφέα και αν δεν έχεις λεφτά δεν παίρνεις η υιοθετείς κάποιος αδέσποτο απο την γειτονιά σου η την φιλοζωική.
Τέλος δεν μπορεί να είσαι σίγουρος για την υγεία του σκύλου σου όσο μεγαλώνει πολύ την έχουν πατήσει και καθαρόαιμο χωρίς pedigree δεν ισχύει.Παρόλα αυτά τα αγαπάμε με η χωρίς χαρτια όμως δεν πρέπει να κοιτάμε μόνο τον εαυτό μας και πρέπει να κάνουμε κάτι για αυτά που συμβαίνουν καθημερινά στους αγαπημένους μας φίλους.Περαστικά κιόλας για αυτό που σου συνέβει και ξέρω καλά πώς είναι γιατί το έχει περάσει κάποιος δικός μου.
Να εισαι καλα φιλε μου ηθελα πολυ ενα bull terrier ξερω ο τροπος που το απεκτησα ειναι λαθος και το αναγνωριζω απλα το υφος που λεει καποιος μερικα πράγματα και οι χαρακτηρισμοί με ενοχλούν παντού υπάρχει εκμετάλλευση και αδικία και πολύς πόνος το σουβλακι που πολοι απολαμβάνουν μπορει να ειναι απο ζωο που ειναι σε χωρο 2χ2 και το πλακώνουν στις ορμόνες αλλα πολυ το τρωνε τα super duper Κινητα φτιαχνονται σε εργοστασια τις foxconn που άνθρωποι δουλεύουν σε αθλιες συνθήκες μπορει ο καθενας να κατηγορει καποιον για οτι θελει...

Black Sabbath

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2013
63
0
Nikaia
Πλακα μου κανεις???? Πως αναγκαζεται καποιος να παρει σκυλο απο πετ σοπ?????? Αν ειναι δυνατον να λεει καποιος κατι τετοιο απο την στιγμη πυο υπαρχουν ΑΠΕΙΡΑ αδεσποτα για ολα τα γουστα (κουταβια, ενηλικα, μικρα, μεσαια, μεγαλα). Το μονο που πραγματικα ευχομαι ειναι να μην το βρεις μπροστα σου. Κατσε και διαβασε το παραλογο μηνυμα που εγραψες γιατι μονο ετσι μπορω να το χαρακτηρισω.

Συγγνωμη μαλλον εχω πολυ λιγο μυαλο και δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται αυτο που γραφεις. Σαν να πω εγω οτι δεν ειμαι υπερ της γουνας αλλα κρυωνα και αναγκαστικα να αγορασω γιατι το μπουφαν δεν ειναι τοσο εντυπωσιακο.
Απλα στο τελος θα μας πεις οτι σου βαλανε το μαχαιρι στο λαιμο για να παρεις απο πετ σοπ ενω εσυ δεν ηθελες καθολου γιατι δεν το υποστηριζεις...

Τεσπα οτι εγινε εγινε, κοιταξε να ειναι καλα το σκυλακι σου και ελπιζω να κανεις τα παντα γι αυτο.

Μεινε εδω γιατι πραγματικα εχεις να μαθεις πολλα.

Υγ. Λυπαμαι που πασχεις απο καταθλιψη, απλα πιστευω οτι ενα οποιοσηποτε σκυλακι θα σου εφτιαχνε την διαθεση.
Ειναι σαν να απαντας σε αλλο μήνυμα πραγματικά αν εχεις "έστω" και λιγο μυαλο (δεν το λεω υποτιμητικά) η απαντήσεις που δινεις ειναι αλλου για αλλου για καποιον που θα δει ΜΟΝΟ την απαντηση μεσω παραθεσης...