Ασχετα με την αγορα απο το Pet-Shop λες οτι έκανα το λάθος και το υποστηρίζω μπορείς να μου πεις πως?Θεωρείς πως ειμαι υποστηρικτής των παππυ μιλλς?Πιστευεις οτι εκανα έγγραφη για να μου χαϊδεψουν τα αυτια με αυτα που πιστευεις εσυ οτι θελω να ακουσω...?Δεν πιστευω οτι κανενας απο εδω μεσα γουσταρει να αγοραζει απο Pet-Shop (ποσο μαλλον να γουσταρει τα παππυ μιλλς) αλλα τις περισσότερες φορές αναγκαζεται το εχεις σκεφτει καθόλου αυτο?Ειχα αλλα 2 πιτ-μπουλ στην ζωη μου εμαθα με τετοιες ρατσες δεν ηθελα εδω και τωρα σκυλο επειδη ετσι μου ηρθε πασχω απο κατάθλιψη και ο σκυλος και η κοπελα μου ειναι τα μονα πράγματα που μου δίνουν χαρα τα παππυ μιλλς δυσκολα θα σταματησουν να υπαρχουν το ξερεις καλα νομιζεις πως εγω δεν σκεφτομαι τι περνανε τα ζωντανα εκει μεσα?Δεν εχω κατι προσωπικο με κανεναν γιατι δεν γνωριζω κανεναν προσωπικα η επιλογη μου δεν με κανει υποστηρικτή μιας απαίσιας νοοτροπίας...
Πλακα μου κανεις???? Πως αναγκαζεται καποιος να παρει σκυλο απο πετ σοπ?????? Αν ειναι δυνατον να λεει καποιος κατι τετοιο απο την στιγμη πυο υπαρχουν ΑΠΕΙΡΑ αδεσποτα για ολα τα γουστα (κουταβια, ενηλικα, μικρα, μεσαια, μεγαλα). Το μονο που πραγματικα ευχομαι ειναι να μην το βρεις μπροστα σου. Κατσε και διαβασε το παραλογο μηνυμα που εγραψες γιατι μονο ετσι μπορω να το χαρακτηρισω.
Δεν πιστευω οτι κανενας απο εδω μεσα γουσταρει να αγοραζει απο Pet-Shop (ποσο μαλλον να γουσταρει τα παππυ μιλλς) αλλα τις περισσότερες φορές αναγκαζεται το εχεις σκεφτει καθόλου αυτο?
η επιλογη μου δεν με κανει υποστηρικτή μιας απαίσιας νοοτροπίας...
Συγγνωμη μαλλον εχω πολυ λιγο μυαλο και δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται αυτο που γραφεις. Σαν να πω εγω οτι δεν ειμαι υπερ της γουνας αλλα κρυωνα και αναγκαστικα να αγορασω γιατι το μπουφαν δεν ειναι τοσο εντυπωσιακο.
Απλα στο τελος θα μας πεις οτι σου βαλανε το μαχαιρι στο λαιμο για να παρεις απο πετ σοπ ενω εσυ δεν ηθελες καθολου γιατι δεν το υποστηριζεις...
Τεσπα οτι εγινε εγινε, κοιταξε να ειναι καλα το σκυλακι σου και ελπιζω να κανεις τα παντα γι αυτο.
Μεινε εδω γιατι πραγματικα εχεις να μαθεις πολλα.
Υγ. Λυπαμαι που πασχεις απο καταθλιψη, απλα πιστευω οτι ενα οποιοσηποτε σκυλακι θα σου εφτιαχνε την διαθεση.