μα γιατι crate??? δε θελω να τον βαλω σε κλουβιΜπορείς να τον τρέξεις σε ανοιχτό χώρο χωρίς να είναι λυτός αλλά με φλέξι και ναι όπως είπε η ghelly το crate είναι καλή λύση....για άρχισε να του κόβεις προνόμια σιγά-σιγά και να τον μαζεύεις.
Σύμφωνώ απόλυτα!Γνώμη μου (με όλο τον σεβασμό) είναι να δεις κάποιον άλλο εκπαιδευτή, ή να πας σε ένα κλαμπ να δεις πώς δουλεύουν τα σκυλιά που έχουν prey drive (γουστάρουν να κυνηγάνε δηλαδή). Το φαγητάκι και το χαδάκι είναι μάλλον άστοχη επιλογή για τέτοιο σκύλο.
Πως θα τις κρίνεις, τις απαντήσεις του, αν είναι ικανοποιητικές ή όχι;σημερα π θα παω στον εκπαιδευτη αν δε μ δωσει ικανοποιητικες απαντησεις θα σταματησουμε.
Πόσο καιρό ασχολείσαι συστηματικά με τον σκύλο σου, ακολουθώντας πιστά οδηγίες, και παρόλα αυτά, διακρίνεις ματαιότητα σε ότι κάνεις;...δε μπορω να βλεπω ματαιοτητα σ οτι κανω
το θεμα ειναι οτι με καθησυχασε και βλεπω οτι ο μεμος μαζι του ειναι χαρουμενος υπακουος και εν συνεχεια μ εμενα μου ειπε επισης οτι ειναι 2μηνες η εκπαιδευση κ εχει σταδια οποτε αφου παμε καλα αν καλυτερεψει κιολας δεν θα τον αλλαξωΠως θα τις κρίνεις, τις απαντήσεις του, αν είναι ικανοποιητικές ή όχι;
Πόσο καιρό ασχολείσαι συστηματικά με τον σκύλο σου, ακολουθώντας πιστά οδηγίες, και παρόλα αυτά, διακρίνεις ματαιότητα σε ότι κάνεις;
Παρεπιπτόντως, τελικά με την καταχώρηση του τσιπ, τι κάνατε;
Άντε θα σου δώσω την σημασία μου
Το σκυλάκι σου είναι ένα ημίαιμο Parson (εφόσον δεν έχει χαρτιά)...αν είχε pedigree και όλα τα συναφή που λέμε στα άλλα θέματα θα λέγαμε ότι είναι καθαρόαιμο. Έτσι όπως το βλέπω δεν χρειάζεται τίποτα για τρίχα πέρα από ένα καλό βούρτσισμα (ότι κάνω και εγώ δλδ). Μη βάλεις φυσικά μηχανή και μη βάλεις και φουρμινέιτορ. Βούρτσισμα και θα είσαι οκ. Συνήθως τα Parson πάνε μέχρι 8 κιλά.![]()
το πεντιγκρι ειναι το γενεαλογικό δεντρο του καθε σκύλου που αναγράφεται η σκουφια του ως και 7 γενιές πισω!!!μερσι μερσι αρα ειναι μπασταρδιδιος δεδομενου οτι ειναι 55εκ και 11,5 κιλα χαχαχα οχι οτι παιζει κανενα ρολο (γαμωτο και ειχα ονειρα γι αυτον κλαψ κλαψ) εχει αρχισει και μαδαει απιστευτα!!! αληθεια αυτο το pedigree τι ειναι τελοσπαντων??? οσον αφορα τη διατροφη του εχω σκαλωσει απο την εταιρια εισαγωγης equilibrio ειπαν 180γρ ανα μερα στα κιλα του αλλα μου ειπαν οτι εχω παρει λαθος τροφη επρεπε λεει να παρω για μικροσωμα.... Μικροσωμο δε το λες το μεμιδιο παντως....
λυσσαξα στο διαβασμα κατι εβγαλα σαν πορισμα.... ξερεις τι.... λενε μικροσωμα μεχρι 9κγ κι εκει χανω λιγο τη μπαλα....το πεντιγκρι ειναι το γενεαλογικό δεντρο του καθε σκύλου που αναγράφεται η σκουφια του ως και 7 γενιές πισω!!!
ε δεν τον λες και μεσαίο 11 κιλά!!! αν και δεν ξερω κατά πόσο ειναι θεμα μαρκετιγκ αυτο το "τροφη για μικρόσωμα" κλπ
λυσσαξα στο διαβασμα κατι εβγαλα σαν πορισμα.... ξερεις τι.... λενε μικροσωμα μεχρι 9κγ κι εκει χανω λιγο τη μπαλα....