ααα θα πηγαινει μπροστα ε??? οχι θελω να ναι διπλα μ στο ποδι μ απο αριστερα αλλα ειναι τοσο δυνατος!!! μου κοβει το χερι στα 2 απ το πρωτο 10λεπτο τον τραβαω οταν πεταγεται αλλα μονιμως ασκει δυναμη δεν μενει ησυχος εεε ειναι η ρατσα αλλα πρεπει να μενει διπλα μου... ελεγα να το παρω για να μη μου καταστρεψει το χερι...Πνίχτη μη χρησιμοποιήσεις ούτε λεπτό πριν σου δείξει κάποιος πως να τον χρησιμοποιείς!
Μπορείς να πάρεις ένα λουρί λαδιού που είναι πιο "μαλακό" για τα χέρια αλλά το τράβηγμα θα είναι το ίδιο. Προσωπικά το flexi δε το εμπιστεύομαι ιδιαίτερα γιατί θέλω να έχω τον σκύλο μου δίπλα μου και όχι 3 μέτρα μπροστά γιατί θέλω να βλέπω πράγματα πριν τα δει (γάτες, φαγητό, άλλα σκυλιά) και να πράτω ανάλογα αλλά ξέρω πολλούς που χρησιμοποιούν.
Διάβασε πως να μάθεις το σκυλί να περπατάει σωστά..
Ξηρά τροφή optidog στο Lidl 5 κιλά έχει 7,99 €.(Με απλά μαθηματικά πάντως ούτε η optidog απο το Lidl είναι καλό value for money αφού με πρώτο συστατικό δημητριακά (δεν είμαι σίγουρη, θα το τσέκαρω αύριο) κοστίζει γύρω στα 24-25 ευρώ τα 15 κιλά...
Όχι, δεν είσαι, τόσο πάει.Το ξερω ότι έχει μόνο 5κιλη συσκευασία. 3x5=15
3x7,99=24,97
Είμαι κάπου λάθος;
Προσωπικα δεν την θεωρω καλη μιας και εχει πρωτο συστατικο "αραβοσιτο".Λοιπόν, πήγα σήμερα σε ένα πελάτη μου που έχει στειρωμένη ημίαιμη σχετικά μεγαλόσωμη σκυλίτσα 4 ετών, εκείνος την τάιζε Friskes τόσα χρόνια και κάτι περίεργες κονσέρβες από το σουπερμάρκετ, το σκυλί έχει γίνει σαν τόφαλος, του είπα να δοκιμάζει Optidog ligth (weight control) μπας και το σκυλί να χάσει κάνα κιλο. Το πήρε το 5-κιλό, ανακάτεψε 50:50 με την παλιά τροφή, μια χαρά το'φαγε το σκυλί. Αντέγραψα τα συστατηκά:
αραβόσιτος
κρεατάλευρο από κρέας πουλερικών
ρύζι
κρεατάλευρο από χοίρο
αφυδατωμένα τεμάχια ζαχαρότευτλου 3,5%
παράγωγα φυτικής προέλευσης (κυτταρίνη) 2%
λύπος από πουλερικά
ανθρακικό ασβέστιο
αποξηραμένο συκώτη πουλερικών
φωσφορικό μονοασβέστιο
λινάσπορος
χλωριούχο νάτριο
μαγιά αφυδατωμένη
αυγό αφυδατωμένο
Τι λέτε;
Από που έβγαλες το συμπέρασμα οτι δεν πηγαίνει βόλτα το σκυλί; Να σου πω οτι 3 φορές την ημέρα την βγάζει έξω και τρέχει για 1-1,5 ώρα σε καθημερινή φάση, συνταξιούχος είναι ο άνθρωπος το μόνο που κάνει είναι να ασχολείται όλη μέρα μαζί της.Επισης δεν φταιει μονο η τροφη που το σκυλι ειναι τοφαλος αλλα και ο ανθρωπος που δεν το ασκει.
Αν το πηγαινει βολτα μονο για την αναγκη του, που θα αθληθει το σκυλι??????
Ή αν καθεται ολη μερα και απλα το ταιζει?
πρώτο συστατικό καλαμπόκι? - με τίποτα!Λοιπόν, πήγα σήμερα σε ένα πελάτη μου που έχει στειρωμένη ημίαιμη σχετικά μεγαλόσωμη σκυλίτσα 4 ετών, εκείνος την τάιζε Friskes τόσα χρόνια και κάτι περίεργες κονσέρβες από το σουπερμάρκετ, το σκυλί έχει γίνει σαν τόφαλος, του είπα να δοκιμάζει Optidog ligth (weight control) μπας και το σκυλί να χάσει κάνα κιλο. Το πήρε το 5-κιλό, ανακάτεψε 50:50 με την παλιά τροφή, μια χαρά το'φαγε το σκυλί. Αντέγραψα τα συστατηκά:
αραβόσιτος
κρεατάλευρο από κρέας πουλερικών
ρύζι
κρεατάλευρο από χοίρο
αφυδατωμένα τεμάχια ζαχαρότευτλου 3,5%
παράγωγα φυτικής προέλευσης (κυτταρίνη) 2%
λύπος από πουλερικά
ανθρακικό ασβέστιο
αποξηραμένο συκώτη πουλερικών
φωσφορικό μονοασβέστιο
λινάσπορος
χλωριούχο νάτριο