Quiz , τι mix είμαι?

Nandy

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2016
68
187
39
Ασβεστοχώρι/ Θεσσαλονίκης
Καλησπέρα και από εμάς, εδώ και μερικά χρόνια χαζεύουμε το φορουμ σας μέχρι που είπαμε να γίνουμε μέλος και εμείς. Μεγάλωσα με κατοικίδια από τότε που με θυμάμε ο Αρης όμως είναι ο πραγματικός μου έρωτας.
Ψαρεύτικε κυριολεκτικα από χείμαρο απο ένα γείτονα όταν ήταν κούταβος και μολις τον αντίκρισα έπαθα πλάκα, κάτι σκίρτισε μέσα μου, μιας και τότε εμενα με τους δικους μου και έχοντας άλλα 2 σκυλούνια στο σπίτι, τον πήρα υπο την προστασια μου με σκοπο να του βρώ μια οικογένια. Τελικά υιοθετήθηκε από εμένα χα χα χα! Τώρα είναι 2 ετών ο παιδαρός μου, με αστείρευτη ενέργια για τρέξιμο, από οσο το εψαξα ειναι μιξ κυνιγοσκυλάκι ο αλητάκος μου, κάτι από σέττερ και επανίελ μου είπαν κανα 2 γνωστοι κυνιγοί. Εσείς τι λέτε?

Nandy

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2016
68
187
39
Ευχαριστώ!!!!!! Αυτό πιστεύω και εγώ κάποιος από τους γονείς μπορεί να ήταν επανιέλ, το μουτράκι μοιάζει αρκετά αν και στο ύψος ξεπερνάει αρκετά τα στάνταρ της ράτσας. Πάντως την κατηγορία πουλόσκυλο την κατέχει, από μικρός βγάζει καλή φέρμα όταν βλέπει πουλια όμως ποτέ δεν την εξασκήσαμε περαιτέρω καθώς δεν είμαι κυνιγός και τον ήθελα καθαρά για να έχει θέση στον καναπέ μου. Το πάθος του είναι το τρέξιμο στα βουνά και τα λαγκάδια. Φέτος το καλοκαίρι του πήραμε και ''αδερφούλα'' για να έχει παρέα στις σκανταλιές, την Roxi.

• Like
Reactions: mareco

Miniature Schnauzer

Well-Known Member
30 Ιουνίου 2016
429
619
Ευχαριστώ!!!!!! Αυτό πιστεύω και εγώ κάποιος από τους γονείς μπορεί να ήταν επανιέλ, το μουτράκι μοιάζει αρκετά αν και στο ύψος ξεπερνάει αρκετά τα στάνταρ της ράτσας. Πάντως την κατηγορία πουλόσκυλο την κατέχει, από μικρός βγάζει καλή φέρμα όταν βλέπει πουλια όμως ποτέ δεν την εξασκήσαμε περαιτέρω καθώς δεν είμαι κυνιγός και τον ήθελα καθαρά για να έχει θέση στον καναπέ μου. Το πάθος του είναι το τρέξιμο στα βουνά και τα λαγκάδια. Φέτος το καλοκαίρι του πήραμε και ''αδερφούλα'' για να έχει παρέα στις σκανταλιές, την Roxi.
απο που την πηρατε αν επιτρεπεται?

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
Ψαρεύτικε κυριολεκτικα από χείμαρο απο ένα γείτονα όταν ήταν κούταβος και μολις τον αντίκρισα έπαθα πλάκα, κάτι σκίρτισε μέσα μου, μιας και τότε εμενα με τους δικους μου και έχοντας άλλα 2 σκυλούνια στο σπίτι, τον πήρα υπο την προστασια μου με σκοπο να του βρώ μια οικογένια. Τελικά υιοθετήθηκε από εμένα χα χα χα
:)

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.264
3.098
Φέτος το καλοκαίρι του πήραμε και ''αδερφούλα'' για να έχει παρέα στις σκανταλιές, την Roxi.
:p
edit;
Για τον κούκλο και εγώ επανιέλ ημίαιμο ψηφίζω. Κατι τέτοιες ευφάνταστες μείξεις τις κάνουν οι κυνηγοί. Βγαίνει ο επιστήμονας από μέσα τους.
Αν θες να ψαρώνεις κόσμο μπορείς να λες οτι είναι nova scotia duck tolling retriever με σεττερ:D

Last edited:

Nandy

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2016
68
187
39
To Roxaki το πήρα από φιλοζωική της Βέροιας, με χαρτιά υιοθεσίας και όλα τα απαρέτητα, την είδα στο ιντερνετ και και ένιωσα το σκίρτιμα ξανά....

Nandy

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2016
68
187
39
:p
edit;
Για τον κούκλο και εγώ επανιέλ ημίαιμο ψηφίζω. Κατι τέτοιες ευφάνταστες μείξεις τις κάνουν οι κυνηγοί. Βγαίνει ο επιστήμονας από μέσα τους.

Αν θες να ψαρώνεις κόσμο μπορείς να λες οτι είναι nova scotia duck tolling retriever με σεττερ:D
Με αυτό θα συμφωνήσω προφανως ο Αρης ήταν μάλλον αποτέλεσμα τέτοιας μίξης αλλα δεν βγήκε το επιθυμητό αποτέλεσμα για αυτό και κατέλληξε στο δρόμο στην πιο ευσθητη ηλικία και απέκτησε πολλές φοβίες.

χα χα χα χα εντάξει είναι τέλειο το nova scotia duck tolling retriever με σεττερ... τέρμα ψαροτικό...

• Like
Reactions: GRDANE and ioanna a